ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Πασχαλάκη, Βαρέλα και Κρέσπο κόντρα στην ΑΕΛ, μέσα ο Μίτριτσα

Ο Πασχαλάκης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Πασχαλάκης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης INTIME

Ο Λουτσέσκου αποφάσισε να δώσει ανάσες στους παίκτες του. Χωρίς Πασχαλάκη, Βαρέλα και Κρέσπο η αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΛ στην Τούμπα (22/12, 17:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24). Επέστρεψε ο Μίτριτσα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για το δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ (22/12, 17:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) στην Τούμπα που αποτελεί και την τελευταία αγωνιστική του υποχρέωση για το 2021. Το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ελ Καντουρί και Τέιλορ, αλλά και τον Νέλσον Ολιβέιρα που βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία άφησε εκτός αποστολής παίκτες, όπως ο Πασχαλάκης, ο Βαρέλα και ο Κρέσπο. Αντίθετα στην διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Αλεξάντρου Μίτριτσα που ήταν ανέτοιμος στα προηγούμενα παιχνίδια.

Την 20αδα του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΛ αποτελούν οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι , Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μίτριτσα, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι και Άκπομ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ