ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κοτάρσκι στα Γιάννενα ο Δικέφαλος

Ο Κοτάρσκι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό
Ο Κοτάρσκι στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό INTIME SPORTS

Το σερί των συνεχόμενων παιχνιδιών του Κοτάρσκι θα τερματιστεί την 24η αγωνιστική στους Ζωσιμάδες με τον ΠΑΣ, όπου θα εκτίσει την ποινή για τις κάρτες που συμπλήρωσε  

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής για τις κάρτες που συμπλήρωσε στον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου μοιάζει λογική αφού η επόμενη τετράδα αγώνων εκτός από τον αγώνα με τους Ηπειρώτες την 24η αγωνιστική περιλαμβάνει τα δυο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Τούμπα και το ταξίδι στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον τοπικό Αστέρα.

Στους Ζωσιμάδες, λοιπόν, θα τερματιστεί το σερί του Κροάτη τερματοφύλακα, που μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Γενικότερα ο Κοτάρσκι έχει υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ σε όλους τους φετινούς επίσημους αγώνες της ομάδας του εκτός από το εντός έδρας παιχνίδι κυπέλλου με την Καλαμάτα. Ο Κοτάρκσι από τα 25 συνολικά επίσημα παιχνίδια που έχει παίξει έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα 17.

Ο ΠΑΟΚ πάντως συνεχίζει να έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές στο όριο των 3 κρατών με την σχετική λίστα να περιλαμβάνει τους: Ολιβέιρα, Ίνγκασον, Ζίβκοβιτς, Κουλιεράκη και Σάστρε.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ