STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Άρης: Ελεύθεροι μέχρι τη δίκη οι τέσσερις συλληφθέντες

Στιγμιότυπο από τα περιστατικά που οδήγησαν στη διακοπή στο ΠΑΟΚ - Άρης
Στιγμιότυπο από τα περιστατικά που οδήγησαν στη διακοπή στο ΠΑΟΚ - Άρης EUROKINISSI

Αναβολή για τις 10 Δεκεμβρίου στη δίκη όσων συνελήφθησαν στη διάρκεια των επεισοδίων που οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του προ ημερών ΠΑΟΚ - Άρης.

Το πρόσφατο ΠΑΟΚ - Άρης ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση εξαιτίας της εισβολής οπαδών από την κερκίδα. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων η Αστυνομία συνέλαβε επ' αυτοφώρω τέσσερα άτομα που βρέθηκαν αντιμέτωπα με διάφορες κατηγορίες.

Την Τετάρτη οι συλληφθέντες επρόκειτο να περάσουν από τη δίκη. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε ως τις 10 Δεκεμβρίου. Το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του Σέρβου κατηγορούμενου για προγραμματισμό της ακροαματικής διαδικασίας σε μελλοντική ημερομηνία επειδή δεν υπήρχε διερμηνέας έγινε αποδεκτό από την έδρα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι έως ότου επιστρέψουν στο εδώλιο.

Οι τρεις Έλληνες και ο ένας Σέρβος κατηγορούνται για για βία στους αθλητικούς χώρους, απόπειρα σωματικών βλαβών, διατάραξη, βία κατά υπαλλήλων και, κατά περίπτωση, για οπλοκατοχή. Τρεις εξ αυτών κατηγορούνται, επιπλέον, για παράβαση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης μολυσματικών ασθενειών, καθώς είχαν εισέλθει στο γήπεδο χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα πιστοποίησης του εμβολιασμού ή νόσησης.

Για αμελή έλεγχο και μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των υπευθύνων του γηπέδου, με αποτέλεσμα ν' απειλείται με επιπλέον κυρώσεις και ο ΠΑΟΚ, όπως έλεγε την Τρίτη ο Υπουργός Υγείας, Θανάσης Πλεύρης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ