ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αυτεπάγγελτη αστυνομική έρευνα για μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων στο ντέρμπι με τον Άρη

ΠΑΟΚ: Αυτεπάγγελτη αστυνομική έρευνα για μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων στο ντέρμπι με τον Άρη

Η αστυνομία ξεκίνησε αυτεπάγγελτη έρευνα για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων στο ΠΑΟΚ - Άρης, με τους υπεύθυνους του γηπέδου της Τούμπας να αναζητούνται για να συλληφθούν για το παραπάνω αδίκημα.

Σε νέους μπελάδες μπαίνει ο ΠΑΟΚ, αφού πέρα από τα επεισόδια που έγιναν στο ματς με τον Άρη και δεδομένα θα επιφέρουν τιμωρία, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα και για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, άρχισε αυτεπάγγελτη αστυνομική έρευνα σε βάρος των υπευθύνων του γηπέδου της Τούμπας διότι φαίνεται πως δεν τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα, όσον αφορά τους ελέγχους πιστοποιητικών ή τεστ, πριν την είσοδο των οπαδών στις κερκίδες του σταδίου.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι των ελέγχων αναζητούνται για να συλληφθούν για το παραπάνω αδίκημα στο πλαίσιο του αυτοφώρου το οποίο λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τους τέσσερις συλληφθέντες μόνο ο ένας είχε πάνω του το απαραίτητο έγγραφο, ενώ οι υπόλοιποι τρεις δεν είχαν απολύτως κανένα έγγραφο μαζί τους και φέρονται να δήλωσαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν ότι αγνοούσαν ότι έπρεπε να ήταν εφοδιασμένοι με αυτά.

Έτσι, οι τρεις συλληφθέντες πέρα από τις προβλεπόμενες κυρώσεις για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια αντιμετωπίζουν κατηγορίες για την παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Στο μεταξύ, οι συλληφθέντες, τρεις Έλληνες κι ένας Σέρβος (ηλικίας 21 έως 40 ετών) παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την Τετάρτη και αποφάσισε να μην τους αφήσει ελεύθερους. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι να δικαστούν θα παραμείνουν υπό κράτηση.

Οι τέσσερις συλληφθέντες διώκονται για βία στους αθλητικούς χώρους, απόπειρα σωματικών βλαβών, διατάραξη, βία κατά υπαλλήλων, ενώ, κατά περίπτωση, για οπλοκατοχή.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ