ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Τσαούσης μέχρι το 2025

Ο Μάριος Τσαούσης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β΄ με τον Απόλλωνα Πόντου στη Super League 2
Ο Μάριος Τσαούσης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β΄ με τον Απόλλωνα Πόντου στη Super League 2 INTIME

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε το Σάββατο (29/1) την επέκταση της συνεργασίας του με τον Μάριο Τσαούση, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2025.

Ο Μάριος Τσαούσης θα παραμείνει παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού όπως ανακοίνωσε ο Δικέφαλος ο 21χρονος αριστερός μπακ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025.

Ο νεαρός αμυντικός αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ Β' και τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει πέντε συμμετοχές, μοιράζοντας μάλιστα και δύο ασίστ.

Η αναλυτική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Μάριου Τσαούση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2025.

Ο Μάριος Τσαούσης ήρθε από τον Ηρακλή το 2010 και εξελίχθηκε άμεσα σε αρχηγό της πρωταθλήτριας Κ15 (2014-15), της Κ17, ενώ στέφθηκε και πρωταθλητής με την Κ19.

Αριστερός μπακ με τεχνική, που μπορεί να προσφέρει εξίσου καλά και στη θέση του αριστερού χαφ. Τη σεζόν 2019-20 πήρε την πρώτη του εμπειρία από επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος με τον ΝΠΣ Βόλος στη Super League, ενώ τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σπαρτάκ Τρνάβα. Την τρέχουσα σεζόν επέστρεψε κι εντάχθηκε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Β.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον κάλεσε για προπονήσεις με την Α’ Ομάδα, ενώ βρέθηκε και στην αποστολή σε κάποιους αγώνες, χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ