ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: All in για να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για το σημερινό (28/04, 19:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24), κρίσιμο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα. Μονόδρομος η νίκη για τον ΠΑΟΚ για να διατηρήσει όσες πιθανότητες του έχουν απομείνει μετά την γκέλα στη Λαμία.

Στον ΠΑΟΚ έχουν αντιληφθεί ότι σήμερα (28/04, 19:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και το αντιμετωπίζουν με την ανάλογη σοβαρότητα.

Η ισοπαλία στη Λαμία ψαλίδισε στην ουσία τις περισσότερες από τις ελπίδες, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να βρει τρόπους αντίδρασης.

Γεύμα με πρωτοβουλία του Ραζβάν Λουτσέσκου, συζητήσεις των ανθρώπων της ομάδας και των παικτών για την ανάγκη που υπάρχει να δείξουν πράγματα στο ντέρμπι και τέλος η απόφαση να μην ανακοινωθεί αποστολή.

Η τελευταία κίνηση προφανώς δείχνει την θέληση του 55χρονου τεχνικού να μην αποκαλύψει τα πλάνα του, εκτός και αν υπάρχουν ζητήματα που ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θέλει να δημοσιοποιηθούν.

Στο τραπέζι όλα τα δυνατά χαρτιά του

Σε κάθε περίπτωση με τα δεδομένα που υπάρχουν ο Λουτσέσκου έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του -εκτός από τον Εκόνγκ- και μπορεί να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Υπάρχει πιθανότητα, ιδιαίτερα σε τόσο προχωρημένο στάδιο στη σεζόν, για εκπλήξεις; Δύσκολο…

Η λογική λέει ότι ο 55χρονος τεχνικός θα ρίξει στο τραπέζι όλα τα δυνατά χαρτιά του για να πάρει την νίκη που θα διατηρήσει όσες από τις πιθανότητες υπάρχουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψουν στη βασική ενδεκάδα όσοι πήραν ανάσες και δεν ξεκίνησαν ή δεν αγωνίστηκαν καν στη Λαμία.

Με τον Κοτάρσκι στην εστία και μπροστά του τους Γιόνι Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Ράχμαν Μπάμπα στην άμυνα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα επιστρέψει ο Σουαλιό Μεϊτέ με έναν από τους Σβαμπ και Οζντόεφ, με τον Αυστριακό να έχει το προβάδισμα.

Η επιστροφή του Ζίβκοβιτς και ο Μπράντον Τόμας

Στην τριάδα των μεσοεπιθετικών θα ξεκινήσει, ξεκούραστος μάλιστα ο Άντριγια Ζίβκοβιτς, που έχασε λόγω τιμωρίας το προηγούμενο παιχνίδι, με τον Τάισον αριστερά. Στην θέση του επιτελικού Κωνσταντέλιας και Μουργκ ερίζουν για τη φανέλα του βασικού, ενώ στην κορυφή της επίθεσης λογικά θα ξεκινήσει ο Μπράντον Τόμας.

Ο ΠΑΟΚ έχει "κάψει" όλα τα κανονάκια του και χρειάζεται το απόλυτο των βαθμών – που μπορεί ακόμη και να μην του φτάσει- για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Για να παραμείνει διεκδικητής θα πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε σήμερα (28/04) την ΑΕΚ και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ