ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟ-Καλαμαριά 0-0

ΠΑΟ-Καλαμαριά 0-0
Ιβανσιτς

"Λευκή" ισοπαλία ανάμεσα σε ΠΑΟ και Καλαμαριά. Συνθήματα απο τους οπαδούς

Τα συνθήματα των οπαδών κατά διοίκησης - ποδοσφαιριστών («εεε, οοο Χριστούγεννα θα κάνετε στον Ευαγγελισμό») σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν το θέμα της βραδιάς αφού σε αγωνιστικό επίπεδο όλα κύλησαν υπό το μηδέν. Αποδοκιμασίες και βρισιές για τους παίκτες με την αποχώρησή τους από τον αγωνιστικό χώρο. Αρνητικός πρωταγωνιστής και ο κ. Μαζαράκος που άφησε τις δύο ομάδες με δέκα παίκτες.
td> Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναθηναϊκός (Β. Μουνιόθ): Γκαλίνοβιτς, Δάρλας (76’ Σέριτς), Νίλσον, Γκούμας, Μπίσκαν, Τζιόλης, Ρομέρο (75’ Θεοδωρίδης), Γκονζάλες (56΄Λεοντίου), Ιβανσιτς, Βίκτορ, Σαλπιγγίδης.

Απόλλων Καλαμαριάς (Μ. Κατσαβάκης): Κόβατς, Γαλανόπουλος, Σαμουηλίδης, Φυτανίδης, Βέλα Τζούνιορ(79’ Καραμανλής), Χαλαουάνι (67’ Κρασσάς), Φαβάλι (58’ Ουέλινγκτον), Καραλιόπουλος, Σαρακατσάνος, Ορφανός, Περόνε.

Διαιτητής: Μαζαράκος Η. (Χυτήρης Χ., Αραμπόπουλος Δ.)
Τέταρτος Διαιτητής: Κουκουλάκης Μ.
Κίτρινες: Λεοντίου / Σαμουλιδής (2), Περόνε, Βελα Τζούνιορ, Σαρακατσάνος, Ορφανός
Κόκκινες: Νίλσον / Σαμουηλίδης
td> Με μια ματιά
Χωρίς πέντε από τους λεγόμενους βασικούς παίκτες παρατάχθηκε ο Παναθηναϊκός στο «παγωμένο» ΟΑΚΑ. Εμπεντε, Βύντρα, Μόρις, Μπόβιο και Παπαδόπουλος απουσίαζαν για διαφορετικούς λόγους και ο Μουνιόθ «έριξε» στο ματς τους Γκαλίνοβιτς, Δάρλα, Νίλσον, Γκονζάλες ενώ άλλαξε και ρόλους για κάποιους παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο όπως για παράδειγμα ότι ο Βίκτορ Σάντσεθ πολλές φορές έβγαινε ως παρτενέρ του διεθνή Ελληνα επιθετικού που ήταν μόνος στην γραμμή «κρούσης», με τους Ιβανσιτς και Ρομέρο στα άκρα.

Ο Μάκης Κατσαβάκης από την πλευρά του γνωρίζοντας το δύσκολο έργο που είχε η ομάδα του και παρά τις πολλές απουσίες προτίμησε το 4-3-2-1 με τον Περόνε να είναι η μοναδική επιλογή της επιθετικής γραμμής των «ροσονέρι» και τους Ορφανό, Φαβάλι να τους δίνουν βοήθειες από τα άκρα.

Η πρώτη στιγμή του αγώνα έγινε στο 3’ και ήταν για τον κόσμο, όταν μετά το πρώτο σουτ στο ματς από τον Γκονζάλες που απέκρουσε ο Κόβατς μερίδα από οπαδούς χειροκρότησαν τον Αργεντίνο ωστόσο από την πλευρά των οργανωμένων που τηρούσαν «βουβή διαμαρτυρία» ακουστήκανε αποδοκιμασίες για την ενέργεια αυτή να επικροτηθεί η ενέργεια του μέσου των «πράσινων».

Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Γιάννη Γκούμα να πετυχαίνει γκολ με κεφαλιά και συνάμα τον στόχο που είχαν θέσει εξ’ αρχής, οι γηπεδούχοι (για την επίτευξη ενός γρήγορου γκολ) ωστόσο ο κ. Μαζαράκος υπέδειξε ως επιθετικό φάουλ την ενέργεια του διεθνή αμυντικού για να πάρει καλύτερη θέση στον αέρα από τον αντίπαλό του στο κόρνερ του Βίκτορ.

Εξι λεπτά αργότερα, ο διαιτητής από την Αρτα ξεκίνησε το προσωπικό ρεσιτάλ του αποβάλλοντας αυστηρά τον Σαμουηλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών.

Οι γηπεδούχοι με αριθμητικό πλεονέκτημα θεωρητικά είχαν την ευκαιρία να «κλείσουν» περισσότερο στα καρέ τους, τους παίκτες του Κατσαβάκη. Η εδαφική υπεροχή όμως που είχαν δεν μπορούσε να μεταφραστεί… σε ευκαιρία αφού με δυσκολία οι «πράσινοι» έμπαιναν στα καρέ του Κόβατς. Ετσι, φθάσαμε στο 28’ για να συμβεί αυτό με αξιώσεις όταν μετά από μεγάλη «λόμπα» του Γκούμα λίγο έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, ο Σαλπιγγίδης έβαλε πλάτη τον προσωπικό του αντίπαλο και στο τετ α τετ δεν «σημάδεψε» σωστά με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα σε μια οργανωμένη προσπάθεια των γηπεδούχων ο Νίλσον από πλεονεκτική θέση και χωρίς πίεση δεν έκανε σωστή σέντρα και οι αποδοκιμασίες με σφυρίγματα ακουστήκανε και πάλι έντονα από την πλευρά των οργανωμένων. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σουηδός αμυντικός σε μια αμυντική του προσπάθεια να ανακόψει τον Καραλιόπουλο, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα απευθείας από τον κ. Μαζαράκο που εισέπραξε τις έντονες αποδοκιμασίες της εξέδρας για την νέα αυστηρή απόφασή του με την οποία επανάφερε τις ομάδες σε ίδιο αριθμό παικτών.

Ως μεγάλος πρωταγωνιστής ο ρέφερι από την Αρτα «κιτρίνισε» διαδοχικά τους Περόνε, Σαρακατσάνο, Βέλα Τζούνιορ και Ορφανό μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών συνεχίζοντας το ρεσιτάλ το οποίο είχε εξοργίσει κυρίως τον πάγκο της Καλαμαριάς.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δύο πολύ καλές στιγμές για τους παίκτες του Μουνιόθ που δεν στέφθηκαν τυχεροί στην τελική προσπάθεια. Αρχικά, στο 40’ Εκι, Σαλπιγγίδης άλλαξαν ωραία την μπάλα που κατέληξε στον Τζιόλη αλλά στο τετ α τετ με τον Κόβατς σούταρε μόλις άουτ. Αντίθετα, τρία λεπτά αργότερα ο Ιβανσιτς πέρασε εντυπωσιακά από αριστερά έκανε την σέντρα ο Σαλπιγγίδης δεν μπόρεσε να σουτάρει και η μπάλα κατέληξε στον Ρομέρο που σούταρε δυνατά αλλά ο γκολκίπερ των «Πόντιων» μπλόκαρε σταθερά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με τους οπαδούς από την πλευρά των οργανωμένων να είναι και πάλι οι πρωταγωνιστές. Οι αγανακτισμένοι οπαδοί από την «βουβή διαμαρτυρία» στο δεύτερο μέρος αποφάσισαν να αρχίσαν τα συνθήματα κατά διοίκησης και παικτών.

«Παίκτες, πουλημένοι ο ΠΑΟ δεν πεθαίνει», «ΠΑΟ θρησκεία, Θύρα 13, τιμήστε το τριφύλλι μας κάνετε ρεζίλι», «Είμαστε χιλιάδες και έχουμε μυαλό, διοίκηση και παίκτες θα βάλετε» μυαλό», «ΠΑΟ θρησκεία, Θύρα 13, ο ΠΑΟ δεν είναι του Τζίγγερ εταιρεία», «Αυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό πρωτάθλημα και Κύπελλο και ευρωπαϊκό» (ειρωνικά), «ΠΑΟ θρησκεία, Θύρα 13, Π…α ΠΑΕ μας φέρνεις αηδία», «ΠΑΟ μπορείς, μπορείς να προκριθείς», «εεε, οοο Χριστούγεννα θα κάνετε στον Ευαγγελισμό» ενώ αναφέρθηκαν και συνθήματα κατά μελών της διοίκησης (Στράτος, Λιβαθηνός) και παικτών όπως οi Γκούμας, Μόρις, Γκονζάλες.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, αφού άπαντες ασχολούνταν με την εξέδρα, ο Βίκτορ Μουνιόθ αναγκάστηκε να αλλάξει τους Γκονζάλες και Δάρλα που τραυματίστηκαν πάνω σε φάσεις με τους Λεοντίου και Σέριτς ενώ άλλαξε και τον αρνητικό και πάλι Ρομέρο με τον Θεοδωρίδη.

Σε ότι αφορά τις καλές στιγμές από πλευράς γηπεδούχων κυρίως αφού οι «ροσονέρι» της Καλαμαριάς απλά διατηρούσαν περισσότερο το μηδέν στην άμυνά τους στο 57’ ο Ιβανσιτς νικήθηκε και πάλι από τον γκολκίπερ των «Πόντιων» που έδειχνε σε μεγάλη μέρα, ενώ λίγο μετά την είσοδό του ο Θεοδωρίδης μετά την κάθετη μπαλιά του Τζιόλη πέρασε και τον γκολκίπερ του Απόλλωνα αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρει με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Εννέα λεπτά πριν το τέλος ο Θεοδωρίδης και πάλι με δυνατό σουτ απείλησε αλλά ο Κόβατς δείχνοντας τα απαραίτητα αντανακλαστικά απομάκρυνε σε κόρνερ. Δύο λεπτά, οι οργανωμένοι αποχώρησαν από το γήπεδο σαν μια κίνηση διαμαρτυρίας και απογοήτευσης για το θέαμα που παρουσίασαν οι παίκτες του Μουνιόθ.

Οι φιλοξενούμενοι στο 86’ θα μπορούσαν να είχαν «παγώσει» ακόμα περισσότερο τους περίπου 2000 οπαδούς της ομάδας όταν ο Καραμανλής νικήθηκε σε σουτ από τον Γκαλίνοβιτς στην τελευταία καλή φάση στο ματς που ήταν για τους παίκτες του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
td> Συνέντευξη Τύπου
Μουνιόθ: "Έχω να πω οτι είχαμε όρεξη για τη νίκη και είναι κρίμα που δεν την πήραμε, είναι κρίμα που κάναμε τόσες ευκαιρίες και δεν πετύχαμε ένα γκολ που θα... στόλιζε τον αγώνα. Φαινόταν οτι το δυναμικό παιχνίδι της Καλαμαριάς και οι κάρτες με την αποβολή, βοηθούσαν για τις ευκαιρίες κάτι που μετά δεν έγινε αφού δεν υπήρχαν ατομικά μαρκαρίσματα. Φαινόταν οτι είχαμε την πρωτοβουλία του αγώνα και κυνηγούσαμε το γκολ.

Μετά την αποβολή του Νίλσον απο ένα φραστικό λάθος που απεικονίζει την ψυχολογία των παικτών μου, κυνηγήσαμε το γκολ, καθώς η Καλαμαριά ήταν σε θέση άμυνας. Δεν είχαμε επιτυχία, γεγονός που βόλεψετην Καλαμαριά με την ισοπαλία, αφού χωρίς τέρματα δεν μπορείς να νικήσεις.

Πράγματι είναι δύσκολο για τους παίκτες να μην είναι κοντά ο κόσμος και να έχει τέτοια συμπεριφορά που δεν χρειάζεται κατά την διάρκεια του αγώνα. Θα έπρεπε να εξηγήσω σε κάποιον οπαδό πολλά πράγματα, αφού δεν φταίει μόνο ένα πράγμα αλλά πολλά, όπως μερικές νίκες είναι διαφορετικές έτσι και μερικές ήττες είναι διαφορετικές. Δεν μιλάω για τον σημερινό αγώνα γιατί θα έλεγα για την τύχη της Καλαμαριάς, ίσως πρώτη φορά είχαμε τόσες ευκαιρίες.

Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα πιο αθλητικό κλίμα, παρόλα αυτά θα πρέπει να δείξουμε οτι είμαστε επαγγελματίες, θα πρέπει να φέρνουμε καλά αποτελέσματα. Το βασικό που χρειάζεται είναι ψυχραιμία και ηρεμία, να συνεχίσουμε με ένταση τις προπονήσεις, έρχεται ο δεύτερος γύρος και ελπίζω να δείξουμε σημάδια βελτίωσης. Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή οικογενειακή και θεωρώ οτι θα βοηθήσει να ηρεμήσουμε και να συνεχίσουμε ήρεμοι το έργο μας.

Στους πρώτους αγώνες κερδίζαμε με δυσκολία, εκτός απο το ματς με τον Ατρόμητο, στους τελευταίους αγώνες θα έπρεπε να μιλήσουμε για να μην είμαστε τόσο προβλέψιμοι στον τρόπο που παίζουμε, δεν είχαμε την διάυγεια που απαιτείται. Σεβόμενος τα άτομα που δουλεύουν για τις μετραγραφές, αλλά και σεβόμενος τους ποδοσφαιριστές μου ένα έχω να πω, ο ΠΑΟ πρέπει να βελτιωθεί.

Δεν είναι το καλύτερο κλίμα, είμαστε όμως επαγγελματίες και ποτέ στο παρελθόν δεν έχω ζήσει τέτοιες στιγμές. Δεν θέλω να πω αν θα παραμείνω, απο το πρώτο δεκαήμερο έχουμε υποχρεώσεις και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε νίκες και τρόπαια στον Παναθηναϊκό".











Κατσαβάκης: "Είχαμε και σήμερα πολλές ελλείψεις, που έχουμε συνηθίσει, με εξαίρεση οτι σήμερα δηλώσαμε μόνο 16 παίκτες στο φύλλο αγώνα. Παρόλα αυτά κάναμε μια σημαντική προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός δικαιούταν να πάρει τη νίκη, αφού έκανε περισσότερες ευκαιρίες απο τον αγώνα πρωταθλήματος, όπου σε σχέση με αυτόν πέτυχε τρία γκολ σε τρεις φάσεις.

Θα ήθελα ν' αναφερθώ και στους οπαδούς, οι οποίοι πρέπει να στηρίζουν την ομάδα και όταν λες οτι την αγαπάς δεν πρέπει να την βρίζεις απο το πρώτο λεπτό. Σαν Καλαμαριά δεν θέλουμε τόσο την διάκριση μέσω του Κυπέλλου, αφού προέχει η παραμονή, θα ήθελα να πω οτι παλεύω στην Θεσσαλονίκη με τεράστιες δυσκολίες που με έχουν τσακίσει και με την ευκαιρία των εορτών θα σκεφτώ πολύ την συνέχεια στον σύλλογο".



Γκονζάλες: "Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός, το χτύπημα το είδε και ο προέδρος και θα το δούμε και αύριο αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Τους χρωστάμε τη νίκη, πρέπει να κάνουμε ειρήνη μαζί τους αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει και εμείς να παίξουμε καλά και να νικάμε αφού το αξίζουν όλοι τους. Δεν πρέπει να δίνουμε υποσχέσεις μέσω τηλεοράσεων και εφημερίδων, απλά πρέπει να παίζουμε καλά και να νικάμε.

Σήμερα η ατμόσφαιρα ήταν τρελή και δεν βοήθησε στην ψυχολογία μας, αλλά και για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που είδαν την ομάδα να μην παίζει καλά και να μην νικάει. 'Εχουμε δημοκρατία και ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται όπως νιώθει, εμείς πρέπει ν' αλλάξουμε την ατμόσφαιρα και την εικόνα αυτή, η ψυχολογία στην ομάδα δεν είναι καλή, είναι λογικό να θέλεις κοντά τους οπαδούς και τώρα δεν τους έχεις, είμαστε όμως επαγγελματίες και πρέπει να νικάμε.

Αν το πετύχουμε αυτό θα ξανάρθουν κοντά μας. Εύχομαι να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, αλλά για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να παίζουμε με διαφορετικό στυλ και θα παλέψουμε και για την πρόκριση".





* Ο Φίλιππος Δάρλας υπέστη θλάση στον δικέφαλο και αντικαταστάθηκε , ενώ ο Έκι Γκονζάλες υπέστη κάκωση στο γόνατο, χωρίς να εκφράζεται ανησυχία.
td> Όλα τα λεφτά...
Ο Παβελ Κόβατς που όποτε χρειάστηκε ήταν πολύ θετικός στις επεμβάσεις του.

td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το «φάντασμα» του Παναθηναϊκού. Η ομάδα δείχνει να έχει ολοένα και περισσότερες «πληγές».
td> To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
3' Σουτ Παναθηναϊκός Γκονζάλες
Ο Ίβανσιτς έδωσε στον Γκονζάλες έξω απο την περιοχή της Καλαμαριάς, εκείνος επιχείρησε σουτ, στην αγκαλιά του Κόβατς η μπάλα.
6' Οφσάιντ Παναθηναϊκός
Ο Σαλπιγγίδης υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.
7' Άουτ Παναθηναϊκός
Ο Γκονζάλες εκτέλεσε φάουλ για τον Βίκτορ, όμως ο Ισπανός δεν μπόρεσε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας που κατέληξε άουτ.
10' Φάουλ Παναθηναϊκός
Ο Βίκτορ εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκούμας πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ δεν μετράει καθώς ο διαιτητής έχει καταλογίσει επιθετικό φάουλ.
12' Άουτ Παναθηναϊκός
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού εκτέλεσαν γρήγορα φάουλ, ο Γκονζάλες έκανε κάθετη πάσα για τον Σαλπιγγίδη που επιχείρησε σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα πέρασε έξω απο την εστία του Κόβατς.
14' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Σαμουηλίδης
Κίτρινη κάρτα στον Σαμουηλίδη.
18' Κόκκινη κάρτα Απόλλων Κ. Σαμουηλίδης
Ο Σαμουηλίδης βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Δάρλα και αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες.
18' Οφσάιντ Παναθηναϊκός
Ο Σαλπιγγίδης υποδεικνύεται και πάλι σε θέση οφσάιντ.
19' Άουτ Παναθηναϊκός
Ο Τζιόλης επιχείρησε μακρινό σουτ, η μπάλα έφυγε έξω απο το αριστερό δοκάρι του Κόβατς.
20' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Περόνε
Ο Περόνε τμωρείται με κάρτα γιατί σταμάτησε την μπάλα με το χέρι.
23' Κόρνερ Παναθηναϊκός
Ο Βίκτορ βγήκε απο τα δεξιά και προσπάθησε να γυρίσει για τον Ίβανσιτς, το μόνο που κέρδισε ήταν ένα κόρνερ.
28' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Ο Γκούμας έκανε την μακρινή πάσα για τον Σαλπιγγίδη, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού απέφυγε τον Φυτανίδη και έκανε το σουτ στην κίνηση, η μπάλα όμως πέρασε λίγο έξω απο το δοκάρι του Κόβατς.
32' Κόκκινη κάρτα Παναθηναϊκός Νίλσον
Ο Νίλσον αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα απο τον Μαζαράκο επειδή διαμαρτυρήθηκε για ένα μαρκάρισμα.
33' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Σαρακατσάνος
Είναι η σειρά του Σαρακατσάνου ν' αντικρίσει κάρτα απο τον Μαζαράκο, κίτρινου χρώματος αυτή την φορά...
35' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Βέλα Τζούνιορ
Μπαίνει και ο Βέλα Τζούνιορ στην λίστα του Μαζαράκου.
38' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Ορφανός
Άλλη μια κάρτα απο τον Μαζαράκο, αυτή την φορά στον Ορφανό.
40' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Τζιόλης
Ο Σαλπιγγίδης έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Τζιόλη, που επιχείρησε σουτ, ομως η μπάλα πέρασε λίγο έξω απο την εστία του Κόβατς.
44' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Ρομέρο
Εκπληκτική στ' αριστερά απο τον Ίβανσιτς που απέφυγε τον αντίπαλο του και γύρισε την μπάλα για τον Σαλπιγγίδη, η μπάλα πέρασε και έφθασε στον Ρομέρο που επιχείρησε σουτ, για ν' απομακρύνει ο Κόβατς στην γωνία του.
45' Έναρξη καθυστερήσεων
Ένα λεπτό ο επιπλέον χρόνος.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
48' Οφσάιντ Παναθηναϊκός
Ο Ρομέρο προσπάθησε να βρει τον Σαλπιγγίδη δεξιά, όμως υποδείχθηκε σε οφσάιντ.
50' Κόρνερ Παναθηναϊκός
Ο Ίβανσιτς έκανε σέντρα απο τ' αριστερά, οι παίκτες της Καλαμαριάς παραχώρησαν κόρνερ μπροστά απο τον Βίκτορ.
51' Κόρνερ Παναθηναϊκός
Ο Ρομέρο έκανε σέντρα απο τα δεξιά για τον Βίκτορ, όμως και πάλι οι παίκτες της Καλαμαριάς παραχώρησαν κόρνερ.
52' Τραυματισμός Παναθηναϊκός
Ο Γκονζάλες βρέθηκε στο έδαφος, καθώς φάνηκε να γυρνάει το γόνατο του. Ο Αργεντινός μέσος δεν μπορεί να συνεχίσει...
55' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Λεοντίου στην θέση του Γκονζάλες.
57' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Ίβανσιτς
Εξαιρετική πάσα του Βίκτορ για τον Ίβανσιτς, ο Αυστριακός μέσος επιχείρησε σουτ απο τ' αριστερά, ο Κόβατς απομάκρυνε με τα πόδια.
57' Αλλαγή παίκτη Απόλλων Κ.
Ο Ουέλινγκτον στην θέση του Φαβάλι.
64' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Σέριτς στην θέση του Δάρλα.
65' Τραυματισμός Παναθηναϊκός
Ο Δάρλας έπαθε θλάση και δεν μπορεί να συνεχίσει, άλλο ένα πρόβλημα για τον Βίκτορ Μουνιόθ στην αποψινή αναμέτρηση...
66' Αλλαγή παίκτη Απόλλων Κ.
Ο Κρασσάς στην θέση του Χαλαουάνι.
68' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Ίβανσιτς
Ο Λεοντίου θα τροφοδοτήσει στ' αριστερά τον Ίβασνιτς που επιχείρησε σουτ απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα πάνω απο την εστία του Κόβατς.
69' Σουτ Παναθηναϊκός Ίβανσιτς
Σύγχυση στα καρέ της Καλαμαριάς, ο Ίβανσιτς βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια, όμως και πάλι το σουτ του Αυστριακού κατέληξε άουτ.
73' Οφσάιντ Παναθηναϊκός
Ο Ίβανσιτς προσπάθησε να μπει στην περιοχή απο τ΄αριστερά, όμως ήταν σε θέση οφσάιντ.
75' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Θεοδωρίδης στην θέση του Ρομέρο.
77' Κόρνερ Απόλλων Κ.
Ο Μπίσκαν προσπάθησε να γυρίσει με το κεφάλι στον Γκαλίνοβιτς, όμως η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
79' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Θεοδωρίδης
Ο Τζιόλης έκανε κάθετη πάσα για τον Θεοδωρίδη που έκανε το πλασέ μπροστά απο τον Κόβατς, η μπάλα πέρασε λίγο έξω απο την εστία της Καλαμαριάς.
79' Αλλαγή παίκτη Απόλλων Κ.
Ο Καραμανλής στην θέση του Βέλα Τζούνιορ.
81' Σουτ Παναθηναϊκός Θεοδωρίδης
Ο Θεοδωρίδης έκανε μακρινό σουτ, ο Κόβατς απομάκρυνε με γροθιές σε κόρνερ.
82' Άουτ Απόλλων Κ.
Ο Ουέλινγκτον προσπάθησε να μπει στην πορεία της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως ήταν κλεισμένος και η μπάλα κατέληξε άουτ.
84' Ευκαιρία Απόλλων Κ. Καραμανλής
Ο Καραμανλής πέρασε τον Ίβανσιτς και μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε το σουτ, όμως ο Γκαλίνοβιτς ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.
88' Τραυματισμός Παναθηναϊκός
Ο Σέριτς έχει χτυπήσει στα πλευρά και μεταφέρεται εκτός αγωνστικού χώρου για τις πρώτες βοήθειες.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
Πέντε λεπτά ο επιπλέον χρόνος.
90' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Λεοντίου
Ο Λεοντίου αντικρίζει την κάρτα για μαρκάρισμα στον Ουέλινγκτον.
92' Άουτ Παναθηναϊκός
Ο Θεοδωρίδης επιχείρησε σουτ με το αριστερό, πολύ μακριά η μπάλα απο την εστία του Κόβατς.
95' Λήξη αγώνα
Μικρά-Μικρά από ΟΑΚΑ

-Πανό για τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Μιχαλακόπουλο ή αλλιώς γνώριμο με το ψευδώνυμο «Τέξας» (εκ των ηγετών της Θύρας 13 για πολλά χρόνια) που σε ηλικία 40 ετών έχασε αιφνιδίως την μάχη με την ζωή, αφήνοντας ορφανά δύο παιδιά, ανέφερε: «Μαχητές σαν εσένα έκαναν την Θύρα 13 να βασιλεύει. 1966-2006 Θύρα 13».

-Με ισχυρή αστυνομική δύναμη έφθασε στο ΟΑΚΑ η αποστολή του Παναθηναϊκού, όταν δύο κλούβες τον ΜΑΤ, τέσσερις μηχανές της ομάδας «Ζ», δύο περιπολικά και δύο αμάξια ασφαλείας συνόδευαν το πούλμαν με την «πράσινη» ομάδα.

-Περίπου 150 μηχανάκια με οπαδούς του Παναθηναϊκού επάνω περίμεναν για άγνωστο λόγω κοντά στο πάρκινγκ του Ολυμπιακού σταδίου από την πλευρά του σταθμού Ειρήνης.
















































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ