ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πανθρακικός - Βέροια 1-0

Πανθρακικός - Βέροια 1-0
INTIME SPORTS

Ο Πανθρακικός επικράτησε και στο επαναληπτικό της Βέροιας με 1-0 και πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ιστορικές στιγμές για τον Πανθρακικό που επικράτησε και στον επαναληπτικό της Βέροιας με το ίδιο σκορ (1-0) και εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα από την Κομοτηνή πήρε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με τον Σαρακατσάνο (39'), κρατώντας το εύκολα στην επανάληψη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ουσία στο ματς (γκολ, ευκαιρίες) με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε την μπάλα (57% κατοχή) χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν.

Αντίπαλος του Πανθρακικού στους διπλούς ημιτελικούς θα είναι η ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα. Πρώτο παιχνίδι στις 17 Απριλίου, με τη ρεβάνς στην Κομοτηνή στις 27 του ίδιου μήνα.

Τα α' ημίχρονο

Η Βέροια προσπάθησε να αιφνιδιάσει στο ξεκίνημα τον Πανθρακικό, αλλά ο Κουτσόπουλος βγήκε έγκαιρα στο 6' και πρόλαβε τον Μοκάκε. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Μπαϊκαρά στο 12', ο οποίος από καλή θέση στην περιοχή σούταρε άουτ.

Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο χωρίς ωστόσο να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Κάτι που έκανε ο Πανθρακικός στο 30ο λεπτό με το γυριστό σουτ του Σαρακατσάνου που έφυγε μόλις άουτ. Ο ίδιος παίκτης όμως δεν αστόχησε στο 39'. Ο Τζάνης έκανε την κοντινή προβολή, ο Καντιμοίρης απέκρουσε αλλά ο Σαρακατσάνος πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Πανθρακικός - Βέροια 1-0
INTIME SPORTS

Στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου η Βέροια παραλίγο να απαντήσει, αλλά ο Κουτσόπουλος απέκρουσε τη βολίδα του Γκιγέρμο έξω από την περιοχή.

Το β' ημίχρονο

Η επανάληψη ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα στο 55' Μπαϊκαρά, Τζάνης και Κάστσελαν άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Χρήστου έγινε ο τελικός αποδέκτης, αλλά ο Καντιμοίρης απέκρουσε το σουτ που δοκίμασε. Ενώ στο 59' ο Τζανής με ωραία ατομική ενέργεια βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο που τον ανέτρεψε, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε λανθασμένα το πέναλτι.

Στο τελευταίο μισάωρο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και ο Πανθρακικός κράτησε εύκολα τη νίκη, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Πανθρακικός - Βέροια 1-0
INTIME SPORTS

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης (Κοντογουλίδης 77'), Σαρακατσάνος, Σερφά, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Κάστσελαν, Μπαϊκαρά, Μουνάφο, Μίνγκα (Λουσέρο 53'), Τζάνης (Γωνιάδης 88').

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Μπερτέν, Ρεάνο, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Κάρλος, Καλτσάς (Γεωργιάδης 75'), Παυλίδης (Γεωργέας 79'), Γκιγέρμο, Μοκάκε, Μάνος (Ιωάννου 66').

Σκόρερ: Σαρακατσάνος 39'

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ