ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
paw

Ο ΠΑΣ πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 στην έδρα του Πανθρακικού με τον Τζάνη να βάζει δυο τέρματα

Ματς δίχως αύριο ήταν αυτό για τον ΠΑΣ Γιάννινα την έδρα του Πανθρακικού, με τον "Άγιαξ της Ηπείρου" ωστόσο να παίρνει τους τρεις βαθμούς, χάρη σε δυο γκολ του Χρήστου Τζάνη που ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς στο 42ο λεπτό με γκολάρα του Μπουβάλ, όμως η επιθετική δυστοκία, για ακόμα μια φορά τους στοίχισε με αποτέλεσμα να χάσουν.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Γήπεδο: Κομοτηνής
Διαιτητής: Γιάχος(Χίου)
Βοηθοί: Δημόπουλος, Λαζάρου(Μακεδονίας)
4ος: Ζαχαριάδης(Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Σκουφίτσας(Αθηνών)

Πανθρακικός(Καρτιέ): Ταΐρης, Κανωτίδης(Ντιαλό 37'), Παπαδόπουλος, Ματεντζίδης, Τζόκιτς, Άλβες, Αργυρίου, Φαγιάρδο(Σακελλαρίου 84'), Μπερτράντ, Καζάκης(Κλεμάν 74'), Μπουβάλ.

ΠΑΣ Γιάννινα(Γεωργούλης): Ελευθερόπουλος(Σικαλίας 58'), Ντάσιος, Κανακούδης, Κώτσιος, Κούσας, Μπουχάν, Μενδρινός, Σίσιτς, Σαϊτιώτης(Μπακαγιόκο 59'), Σιαλμάς(Ανδράλας 74'), Τζάνης.

Κίτρινες: Παπαδόπουλος(29' Πανθρακικός), Κώτσιος(47' ΠΑΣ), Τζάνης(63' ΠΑΣ), Σιαλμάς(70' ΠΑΣ), Άλβες(72' Πανθρακικός).
Κόκκινες: -

Με μια ματιά


Ματς-παραμονή η αναμέτρηση στην Κομοτηνή για τον ΠΑΣ, που μετά την ισοπαλία εντός έδρας με την Ξάνθη ήθελε μόνο τη νίκη για κρατηθεί κοντά στις θέσεις που θα τον κρατήσουν στην Σούπερ Λιγκ.

Από την πλευρά τους οι "κροκόδειλοι" έπαιζαν για το καλύτερο δυνατό, με τον Αλμπέρτ Καρτιέ να μην αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά κατοχή της μπάλας και τον ΠΑΣ να μοιάζει πολύ αγχωμένος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Ταΐρη.

Παρόλα αυτά η πρώτη ευκαιρία του αγώνα έγινε από την πλευρά των φιλοξενούμενων, όταν ο Σίσιτς με ένα προσωπικό σόλο στο 9', ξεπέρασε τρεις αντιπάλους και μπήκε μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού από τα δεξιά.

Εκεί ο Σλοβένος έβγαλε ωραία σέντρα στον Σαϊτιώτη που ήταν απέναντι από τον Ταΐρη, όμως το πλασέ του έδιωξε σε κόρνερ ο νεαρός τερματοφύλακας.

Δώδεκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πανθρακικού να χάσει μια σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Φαγιάρδο μπήκε μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ από τα δεξιά και έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

Δοκάρι εσείς; Γκολ εμείς!

Εκεί που οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για να πετύχουν κάποιο τέρμα, ο Πανθρακικός σε μια αντεπίθεση έφτασε μια ανάσα από το να προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Φαγιάρδο ανέβηκε από τα αριστερά και έβγαλε ωραία σέντρα στον Καζάκη μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ.

Ο Καζάκης πήδηξε πιο ψηλά από όπως και πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να βρίσκει το αριστερό δοκάρι του Ελευθερόπουλου στο 29ο λεπτό.

Η μπάλα όμως τιμωρεί και στην επόμενη φάση ο ΠΑΣ, με την βοήθεια του Ταΐρη, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Τζάνης ανέβηκε από το κέντρο και έκανε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να αναπηδά στο έδαφος και να ξεγελά τον Ταΐρη καταλήγοντας στην εστία του στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Τζάνης "χτύπησε" και πάλι στο 40', όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά και προς την γραμμή, δυσκόλεψε αρκετά τον Ταΐρη, που αναγκάστηκε να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.

Γκολάρα ο Μπουβάλ και 1-1

Προς το τέλος του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό, ο Μπουβάλ πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, καθώς με ατομική ενέργεια και τακουνάκι ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και έστρωσε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής.

Εκεί έκανε καταπληκτικό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Ελευθερόπουλου.

Άτυχος στο δεύτερο μέρος ο "Ελέ"

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να χάνει την πρώτη σημαντική ευκαιρία, όταν ο Σίσιτς βρέθηκε σε καλή θέση στο 50' και έκανε το σουτ, με τον Ταΐρη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο 53ο λεπτό ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στάθηκε πολύ άτυχος, καθώς σε μια αντεπίθεση του Πανθρακικού ο Ντιαλό πήγε να κυνηγήσει μια μπαλιά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το 33χρονο γκολκίπερ στο κεφάλι με το γόνατο.

Ο "Ελέ" προσπάθησε να σηκωθεί, αλλά στη συνέχεια έπεσε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο με το ιατρικό τιμ του ΠΑΣ να προσπαθεί να τον συνεφέρει. Στη θέση του πέρασε ο Σικαλίας.

Τζάνης reloaded

Ο Τζάνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 62ο λεπτό, όταν σε ένα γύρισμα μέσα στην περιοχή του Ταΐρη από τον Σιαλμά, οι αμυντικού του Πανθρακικού δεν έδιωξαν σωστά, με αποτέλεσμα η μπάλα να στρωθεί στον Έλληνα επιθετικό, που με δυνατό σουτ έκανε το 1-2.

Ο Πανθρακικός έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 76', όταν ο Μπουβάλ ανέβηκε από τα αριστερά και έβγαλε ωραία σέντρα στον Ντιαλό μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ, όμως το πλασέ του απέκρουσε με το πόδι ο Σικαλιάς.

Στην αμέσως επόμενη φάση οι "κροκόδειλοι" και πάλι έχασαν απίστευτη ευκαιρία για να κάνουν το 2-2. Σε ένα γέμισμα μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ ο Ντάσιος δεν συνεννοήθηκε σωστά με τον Σικαλιά, με αποτέλεσμα ο Ρομπέρ να βρεθεί μόνος του με το τέρμα, αλλά το πλασέ του πήγε πάνω στον Έλληνα τερματοφύλακα.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον ΠΑΣ να παίρνει σπουδαία νίκη στην έδρα του Πανθρακικού, με αποτέλεσμα να φτάσει τους 18 βαθμούς.

Συνέντευξη Τύπου


Γεωργούλης(ΠΑΣ): Για εμάς ήταν ένα ματς δίχως αύριο, αφού εάν δεν καταφέρναμε να κερδίσουμε τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα. Ευτυχώς εκμεταλλευτήκαμε την υπεροχή μας σε ορισμένα διαστήματα και πήραμε μια σπουδαία νίκη.

Καρτιέ(Πανθρακικός): "Βάλαμε ένα γκολ. Είχαμε δοκάρι, δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε και έτσι χάσαμε τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε καλά στο γήπεδο και δεν υπάρχει λόγος να παραιτηθώ, θα συνεχίσω τη δουλειά μου".

Όλα τα λεφτά...


Ο Χρήστος Τζάνης. Φοβερή εμφάνιση από τον επιθετικό του ΠΑΣ που εκτός από τα δυο γκολ που πέτυχε, είχε πολύ πάθος και προσπάθησε να κρατήσει ζωντανή την ομάδα του μέχρι το τέλος. Επίσης το πολύ όμορφο γκολ του Μπουβάλ στο 42'.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...


Την για άλλη μια φορά μεγάλη δυστοκία των επιθετικών του Πανθρακικού, που αν και είχαν πολλές ευκαιρίες δεν κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, όπως και τον άσχημο τραυματισμό του Ελευθερόπουλου.

To Live του αγώνα...

Η 11άδα των φιλοξενούμενων ΠΑΣ Γιάννινα
(Γεωργούλης): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Κανακούδης, Κώτσιος, Κούσας, Μπουχάν, Μενδρινός, Σίσιτς, Σαϊτιώτης, Σιαλμάς, Τζάνης
Η 11άδα των γηπεδούχων Πανθρακικός
(Καρτιέ): Ταΐρης, Κανωτίδης, Παπαδόπουλος, Ματεντζίδης, Τζόκιτς, Άλβες, Αργυρίου, Φαγιάρδο, Μπερτράν, Καζάκης, Μπουβάλ
1' Έναρξη αγώνα
5' Σχόλιο
Τίποτα το ιδιαίτερο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης
9' Ευκαιρία ΠΑΣ Γιάννινα Σαϊτιώτης
Σπουδαία ευκαιρία για τον ΠΑΣ να ανοίξει το σκορ! Ο Σίσιτς με ατομική προσπάθεια πέρασε όποιον βρέθηκε στο δρόμο του, στη συνέχεια έκανε παράλληλη σέντρα από τα δεξιά, ο Σαϊτιώτης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Ταΐρης με εξαιρετική επέμβαση αποσόβησε το γκολ
21' Σουτ Πανθρακικός Φαγιάρδο
Καλό διαγώνιο σουτ του Φαγιάρδο, η μπάλα κατέληξε άουτ
29' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Παπαδόπουλος
30' Δοκάρι Πανθρακικός Καζάκης
Μπαλιά του Φαγιάρδο, ο Καζάκης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα σταματάει στο δοκάρι του Ελευθερόπουλου
32' Γκολ ΠΑΣ Γιάννινα Τζάνης
Μακρινό σουτ του Τζάνη, η μπάλα σκάει μπροστά από τον Ταΐρη, που έδειξε να μπερδεύεται, και καταλήγει στο βάθος της εστίας
36' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ο Ντιαλό στη θέση του Κανωτίδη
37' Φάουλ ΠΑΣ Γιάννινα Σίσιτς
Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Σίσιτς, η μπάλα καταλήγει άουτ
40' Φάουλ ΠΑΣ Γιάννινα Τζάνης
Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τζάνης θέλησε να αιφνιδιάσει τον Ταΐρη ο οποίος αντέδρασε σωστά και απομάκρυνε σε κόρνερ
42' Γκολ Πανθρακικός Μπουβάλ
Ο Μπουβάλ με εκπληκτικό αριστερό σουτ στην κίνηση έκανε το 1-1
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
47' Κίτρινη κάρτα ΠΑΣ Γιάννινα Κώτσιος
51' Σουτ ΠΑΣ Γιάννινα Σίσιτς
Σουτ στην κίνηση από τον Σίσιτς, ο Ταΐρης απέκρουσε
59' Αλλαγή παίκτη ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Μπακαγιόκο στη θέση του Σαϊτιώτη
59' Αλλαγή παίκτη ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Σικαλιάς στη θέση του Ελευθερόπουλου που δεν μπορεί να συνεχίσει μετά από χτύπημα που δέχτηκε, πάνω στη φάση, από τον Ντιαλό
61' Σουτ ΠΑΣ Γιάννινα Μενδρινός
Μακρινό σουτ από τον Μενδρινό, ο Ταΐρης μπλόκαρε
62' Γκολ ΠΑΣ Γιάννινα Τζάνης
Ο Τζάνης ξαναδίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με σουτ μέσα από την περιοχή
63' Κίτρινη κάρτα ΠΑΣ Γιάννινα Τζάνης
64' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Ματεντζίδης
70' Κίτρινη κάρτα ΠΑΣ Γιάννινα Σιαλμάς
72' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Άλβες
74' Αλλαγή παίκτη ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Ανδράλας στη θέση του Σιαλμά
74' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ο Κλεμάν στη θέση του Καζάκη
76' Ευκαιρία ΠΑΣ Γιάννινα Τζάνης
Σουτ του Τζάνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα καταλήγει κόρνερ
77' Ευκαιρία Πανθρακικός Ντιαλό
Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Πανθρακικό! Ο Μπουβάλ έβγαλε σε θέση βολής τον Ντιαλό, αλλά το σουτ του τελευταίου απομακρύνθηκε από το πόδι του Σικαλιά
78' Ευκαιρία Πανθρακικός Ρομπέρ
Ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους! Ο Ρομπέρ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων αλλά το σουτ του απομάκρυνε ο Σικαλιάς
85' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ο Σακελλαρίου στη θέση του Φαγιάρδο
90' Έναρξη καθυστερήσεων 7 λεπτά
Λόγω της διακοπής από τον τραυματισμό του Ελευθερόπουλου
90' Λήξη αγώνα

















































































TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ