ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πανθρακικός και Stoiximan για καλό σκοπό

Πανθρακικός και Stoiximan για καλό σκοπό
Πανθρακικός και Stoiximan

Πανθρακικός και Stoiximan θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Μέριμνας Α.με.Α. Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 στη 1 το μεσημέρι.

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, ενόψει Χριστουγέννων, ο Πανθρακικός από κοινού με το Μεγάλο Χορηγό του, την εταιρία Stoiximan, αποδεικνύουντο κοινωνικό τους πρόσωπο, στηρίζοντας και μοιράζοντας χαρά στα μέλη του Συλλόγου Μέριμνας Α.με.Α. Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι».

Πιο συγκεκριμένα, στη 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας μαζί με εκπροσώπους του Μεγάλου Χορηγού θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου. Από την πλευρά του Πανθρακικού θα δοθούν δώρα, ενώ η Stoiximan θα ενισχύσει οικονομικά με ένα χρηματικό ποσό τη σπουδαία δράση του συλλόγου «Άγιοι Θεόδωροι».

Το προφίλ του Συλλόγου

Ο Σύλλογος Μέριμνας Α.με.Α. Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» ιδρύθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1981 από γονείς και κηδεμόνες Ατόμων με αναπηρίες νοητικής υστέρησης και ευαισθητοποιημένους πολίτες του Νομού Ροδόπης.Είναι Φιλανθρωπικός Σύλλογος και ο αριθμός των ενεργών μελών ανέρχεται σε 450 άτομα, αριθμός που ανέρχεται στα 950 άτομα, αν προσμετρηθούν και οι δωρητές του Συλλόγου.

Από τους σημαντικότερους σκοπούς του είναι η αρωγή ενήλικων Α.με.Α. νοητικής υστέρησης σε όλους τους τομείς της ζωής τους, η κοινωνική ενσωμάτωση και η αλληλοαποδοχή τους ώστε να λειτουργήσουν, κατά το δυνατόν, ως αυτοεξυπηρετούμενα και ισότιμα μέλη στο κοινωνικό σύνολο.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ