ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Παντέλης: "Σταθήκαμε καλά"

Παντέλης: "Σταθήκαμε καλά"
INTIME SPORTS

Παρά την ήττα στην Βέροια, ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, Νίκος Παντέλης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του

Ο Εθνικός Αστέρας δεν κατάφερε να επιστρέψει από την Βέροια με το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Παντέλης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας για το ματς τόνισε πως παρά τις απουσίες η ομάδα στάθηκε καλά και θα μπορούσε να είχε αποφύγει τα γκολ που δέχθηκε.

" Είναι γεγονός, ότι παρά τις σημαντικές απουσίες που είχαμε, σταθήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Εκείνο που με στεναχωρεί ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις, που με λίγο προσοχή, θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει", είπε ο Νίκος Παντέλης και πρόσθεσε:

" Έχουμε να δώσουμε συνεχή παιχνίδια, μακριά από το γήπεδο μας και με μεγάλα ταξίδια και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση και να τα αντιμετωπίσουμε ανάλογα".

Από εκεί και πέρα, ο Εθνικός Αστέρας έχει μπει ήδη σε ρυθμούς Κυπέλλου, καθώς την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει στην Ρόδο τον Διαγόρα στην ρεβάνς του 1-1. Ο Παντέλης για την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχει στην διάθεσή του, τους Λουάμο και Άντονι, που δεν έπαιξαν στην Βέροια λόγω τιμωρίας, ενώ έχει ξεκινήσει αγώνας δρόμου προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του Σανόκο.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ