ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παντελίδης: "Κερδίσαμε την πρώτη μάχη"

Παντελίδης: "Κερδίσαμε την πρώτη μάχη"
INTIME SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Λεβαδειακού, τόνισε πως κόντρα στον Ατρόμητο κερδήθηκε η πρώτη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Λεβαδειακός κέρδισε την πρώτη μάχη κόντρα στον Ατρόμητο στην προσπάθεια που κάνει για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Λεβαδειακού:

" Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ μεγάλη νίκη, η οποία σε πολύ μεγάλο βαθμό ανήκει στην προηγούμενη τεχνική ηγεσία. Παρέλαβα μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου με βοήθησαν να μπω πολύ γρήγορα σε μια οικογένεια".

Για τη ροή του παιχνιδιού: " Ήμασταν αρκετά καλοί, με πολύ καλή κυκλοφορία. Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας, όμως εμείς ήμασταν αυτοί που κάναμε πολλές φάσεις. Έπαιξε ρόλο και η απουσία πολλών βασικών ποιοτικών παικτών του Ατρομήτου. Υπήρχε πολλή κούραση από πλευράς αντιπάλων μας. Αυτό ήταν και το πλάνο μας. Αν ήτα το παιχνίδι στο 0-0 στα τελευταία λεπτά, να πιέζαμε τους αντιπάλους μας για να πάρουμε τη νίκη".

Για τη συνέχεια και την προσπάθεια του Λεβαδειακού να διατηρηθεί στην κατηγορία: " Όπως λέω πάντα, αυτή ήταν μια πρώτη μάχη που κερδίσαμε. Θέλουμε πολλή δουλειά στη συνέχεια, διότι ο δρόμος είναι μακρύς. Δεν στεκόμαστε σε αυτή τη νίκη, κοιτάμε το επόμενο ματς που θα είναι πιο δύσκολο".

Τέλος, αναφερόμενος στον Γιώργο Παράσχο είπε: " Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ένας καταπληκτικός συνεργάτης και ο καλύτερος άνθρωπος στο ποδόσφαιρο που έχω γνωρίσει".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ