ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Παντελίδης: "Φταίμε κι εμείς και κάποιος άλλος"

Παντελίδης: "Φταίμε κι εμείς και κάποιος άλλος"
INTIME SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε το παιχνίδι με τη Βέροια, ενώ άφησε αιχμές και κατά της διαιτησίας.

Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να μπήκε δυνατά και να προηγήθηκε με 2-0, όμως, η Βέροια βρήκε τον τρόπο να πάρει την ισοπαλία. Μετά το τέλος του αγώνα ο Σάββας Παντελίδης δήλωσε:

"Η γεύση που μας μένει είναι πικρή. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, προσπάθησαν πολύ, όμως όταν προηγείσαι με 2-0 και τελικά δεν παίρνεις τη νίκη, δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Φταίμε κι εμείς αλλά και κάποιος άλλος σήμερα έκανε λάθος. Όμως δεν είναι δουλειά μου να ασχοληθώ. Μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς".

Για την αποβολή του από τον πάγκο είπε: "Διαμαρτυρήθηκα και είχε δίκιο που με απέβαλε ο διαιτητής. Ήταν λάθος η συμπεριφορά μου και δεν θα πρέπει να βγαίνω από τα ρούχα μου".

Για τις εσωτερικές αλλαγές που έκανε σχολίασε: "Η Βέροια είναι επικίνδυνη στις στημένες φάσεις και ήταν ένα κομμάτι που δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα. Βέβαια τα γκολ που δεχτήκαμε ξεκίνησαν από στημένες φάσεις, αλλά μπήκαν τελικά από κάποια σουτ. Από άλλους παίκτες σήμερα ευχαριστημένος, από άλλους όχι, αλλά όλα τα παιδιά προσπάθησαν πολύ".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ