ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Πανσερραϊκός, μεταγραφές: Τα Λιοντάρια ανακοίνωσαν την επιστροφή του Καρασαλίδη

Πανσερραϊκός, μεταγραφές: Τα Λιοντάρια ανακοίνωσαν την επιστροφή του Καρασαλίδη
PANSERRAIKOS FC

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη, ο οποίος επιστρέφει στα Λιοντάρια μετά από έξι μήνες.

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τα Λιοντάρια να ανακοινώνουν μία ακόμα σύναψη συνεργασίας, αυτή τη φορά με τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη.

0 33χρονος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στις Σέρρες για να αγωνιστεί ξανά στη Stoiximan Super League, καθώς αν και ξεκίνησε την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Πανσερραϊκού, εν τέλει την ολοκλήρωσε αγωνιζόμενος στην Καλαμάτα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού

"Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την επανέναρξη της συνεργασίας της με τον Σερραίο ποδοσφαιριστή και φυσικό αρχηγό της Τέλη Καρασαλίδη, ο οποίος θα φορέσει και πάλι τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος, έξι μήνες μετά. Η ομάδα είναι πάνω από όλους και ο ίδιος το απέδειξε τόσο κατά την προσωρινή αποχώρηση του, όσο και τώρα!

Ο Τέλης Καρασαλίδης είναι γεννημένος στις 03/05/1991 στις Σέρρες, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και στο διάστημα της απουσίας του, αγωνίστηκε με την φανέλα της Καλαμάτας στην Super League 2, έχοντας 18 συμμετοχές.

Αυτή είναι η δεύτερη του επιστροφή στην ομάδα, καθώς η πρώτη έγινε τον Ιανουάριο του 2023, όταν ο Σερραίος κεντρικός αμυντικός, επέστεψε μετά από 8,5 χρόνια στην ομάδα μας φτάνοντας ως την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2 και την άνοδο. Ο Τέλης μετράει 276 συμμετοχές και 9 γκολ σε όλες τις κατηγορίες.

Καλώς ήρθες ξανά στον Πανσερραϊκό "βουνό".

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ