ΞΑΝΘΗ

Πανόπουλος: "Λυπάμαι πολύ για την εμφάνιση χωριού"

Πανόπουλος: "Λυπάμαι πολύ για την εμφάνιση χωριού"
Πανόπουλος INTIME SPORTS

Η Skoda Ξάνθη μπορεί να κέρδισε τον Πανιώνιο με 1-0, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Πανόπουλος με δήλωσή του εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εμφάνιση της ομάδας. Τι δήλωσε ο Ουζουνίδης

Η Skoda Ξάνθη μπορεί να κέρδισε τον Πανιώνιο με 1-0, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Χρήστος Πανόπουλος με δήλωσή του εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εμφάνιση της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Πανόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: " Λυπάμαι πολύ για την δεύτερη συνεχόμενη εμφάνιση "χωριού", χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ομάδα ενός χωριού που έκανε η SKODA ΞΑΝΘΗ. Χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο".

Από την άλλη, ο τεχνικός της Ακριτικής ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης και αυτός έμεινε ικανοποιημένος μόνο από το αποτέλεσμα και όχι από την εμφάνιση των παικτών του, τονίζοντας χαρακτηριστικά " δυστυχώς μείναμε δύο αγωνιστικές πίσω".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου:

" Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιώνιου που είχε να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα αγωνιστικά προβλήματα. Είναι αλήθεια πως προσπάθησαν πολύ στο παιχνίδι ήταν μαχητικοί αλλά χωρίς φάσεις. Εμείς είχαμε τονίσει ότι θα ήταν πιο δύσκολο αυτό το παιχνίδι από το αν έπαιζε η βασική τους ομάδα.

Εμείς και 5-0 να κερδίζαμε κανείς δεν θα μας έλεγε μπράβο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι παίκτες μας. Τα τελευταία δύο παιχνίδια μας έδειξαν ότι δεν είμαστε έτοιμοι για περισσότερα πράγματα. Ήταν μαθήματα που πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Δυστυχώς μείναμε δύο αγωνιστικές πίσω, στα καλά λόγια, στις δηλώσεις, στις συνεντεύξεις όμως το γήπεδο δείχνει την πραγματική εικόνα. Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο.

Παρ' όλα αυτά οι 21 βαθμοί είναι μία καλή συγκομιδή και δεν πρέπει να τα υποβαθμίζουμε όλα. Έχουμε και την Τρίτη μία αναμέτρηση στην οποία δεν επιτρέπονται τα λάθη. Οι τρεις βαθμοί είναι τρεις βαθμοί και κοιτάζουμε την συνέχεια".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ