ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

"Πάνοπλη" στην Τρίπολη η Καλλονή

"Πάνοπλη" στην Τρίπολη η Καλλονή
INTIME SPORTS

Η Καλλονή δίνει άλλο ένα οριακό ματς, στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα, με το Νίκο Καραγεωργίου να έχει το απουσιολόγιό του, "λευκό".

Άπαντες γνωρίζουν στη Λέσβο ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για την Καλλονή. Κάθε ματς είναι τελικός για τις "σαρδέλες", στην προσπάθειά τους να μείνουν στη Super League. "Τελικός" είναι και το ματς της Τρίπολης, με αντίπαλο τον Αστέρα την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, για τη 18η αγωνιστική της Super League.

Το ευχάριστο για τον Νίκο Καραγεωργίου είναι ότι το απουσιολόγιό του είναι "λευκό". Πέραν του Κρολ, ο οποίος θεωρείται "ξένο σώμα" για την ομάδα, καμία απουσία. Μέσα και οι νεοαποκτηθέντες, Κάρλσον, Μπραούλιο Νόμπρεγα, Γκόλια και Μίκιτς. Ουσιαστικά η αποστολή που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Νίκου Καραγεωργίου:

Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ουνγιαλίδης, Μίκιτς, Καλτσάς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Λαμπράκης, Νομπρέγκα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Γκόλιας

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ