ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος-Βέροια 2-0

Πανιώνιος-Βέροια 2-0
Πανηγυρικο

Το γκολ του Κουμορτζί άνοιξε το δρόμο και ο Ρεκόμπα σφράγισε τη νίκη-πρόκριση του Πανιωνίου στους "8"

Ένα ανοιχτό παιχνίδι λοιπόν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με τον Πανιώνιο να έχει τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά την κατοχή και τις φάσεις, με την Βέροια ωστόσο να "βοηθά" σε αυτό με την επιθετική νοοτροπία που αντιμετωπίζει τον αγώνα
Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι παρ' ολίγο να «παγώσουν» τη Νέα Σμύρνη, όταν το σουτ του Μπαχράμη πήγε στο δοκάρι, ενώ οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στο 6' με σουτ του Μανιάτη στο δοκάρι.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ο Πανιώνιος έδειχνε νωχελικός, είχε άλλη μια καλή ευκαιρία, όταν ο Βέρτζος έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Ρεκόμπα (17'), ωστόσο πριν φύγει το ημίχρονο βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί, όταν στο 39' και σε σέντρα του Μάκου, ο Κουμορτζί με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στους ίδιους ρυθμούς κινήθηκε και το β' ημίχρονο, μέχρι να φτάσει το 77ο λεπτό, όταν ο Ρεκόμπα με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ουσιαστικά «σφράγισε» το εισιτήριο της πρόκρισης. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ουρουγουανός άσος αποχώρησε καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο.

Πανιώνιος: Κρέσιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κοντοές, Κουμορτζί, Μαϊστόροβιτς, Ρεκόμπα (82' Κοιλιάρας), Γκονσάγκα, Ντελούρα (47' Σκούφαλης).

Βέροια: Κοταρίδης, Βέρτζος, Αλεξίου, Καπίας, Τριάντος, Βασιλακάκης, Τζημόπουλος (47' Τζιμογιάννης), Μπαχράμης, Τσάτσος, Χαλαουάνι (65' Καλτσάς), Καρακατσάν.









TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ