SPORTS & GOSSIP

Πανιώνιος: Πρώην διεθνής σούπερ σταρ κινδυνεύει με έναν χρόνο φυλάκιση

Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν του Πανιωνίου σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τη Super League 2010-2011 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης | Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011
Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν του Πανιωνίου σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τη Super League 2010-2011 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης | Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011 ΚΛΟΝΤΙΑΝ ΛΑΤΟ/INTIME SPORTS

Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν έχει σοβαρά μπλεξίματα με την κροατική δικαιοσύνη.

Από βασικός σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις με την εθνική Κροατίας, σε σοβαρό κίνδυνο να περάσει έναν χρόνο σε φυλακές της χώρας. Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν βρίσκεται σε δεινή θέση και έχει έξι μήνες μπροστά του για να αποφύγει αυτήν την ντροπιαστική έκβαση.

Ο άλλοτε επιθετικός του Πανιωνίου (2009-2012) έχει καταδικαστεί από το 2021 σε έναν χρόνο φυλάκιση με τετραετή αναστολή, επειδή έχει σταματήσει να πληρώνει διατροφή στην πρώην σύζυγό του για τα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα κροατικά ΜΜΕ, ο 45χρονος πρώην παίκτης και νυν ατζέντης καταβάλλει χρήματα μόνο για τη μεγάλη κόρη που έκανε με το μοντέλο Ίβα Ράντιτς και όχι για τα δύο μικρότερα παιδιά τους.

Το διαζύγιό τους εκδόθηκε το 2017 και τέσσερα χρόνια αργότερα καταδικάστηκε για οφειλές ύψους 80.000 ευρώ προς τη σύζυγό του. Το δικαστήριο του έδωσε προθεσμία δύο ετών για να καταβάλλει τη διατροφή που χρωστάει, όμως ο Μπάλαμπαν ισχυρίζεται ότι όλο αυτό το διάστημα δεν βρήκε τα χρήματα, επειδή δεν έχει σταθερά έσοδα.

Τον περασμένο Ιούνιο έληγε η προθεσμία, όμως κατάφερε να εξασφαλίσει παράταση, ώστε να βρει τα χρήματα πουλώντας μέρος της ακίνησης περιουσίας που διαθέτει. Αν δεν καταφέρει να βρει τα χρήματα, τότε αναμένεται να καταλήξει στη φυλακή.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ