ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πανιώνιος-Πανθρακικός 3-0

Πανιώνιος-Πανθρακικός 3-0
εστογιανοφ κουκετς

Με χατ-τρικ του Εστογιάνοφ, ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-0 του Πανθρακικού στη Νέα Σμύρνη

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 33ο λεπτό με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κλεμάν.
Επίσης, θετικότατο ντεμπούτο πραγματοποίησε ο νεοαποκτηθείς Νταβόρ Κούκετς, ο οποίος ήταν ο δημιουργός του πρώτου γκολ για τον Πανιώνιο. Την πρώτη του εμφάνιση με την "κυανέρυθρη" φανέλα έκανε και ο Λάτκα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανιώνιος (Σταματόπουλος): Κρέσιτς, Μανιάτης, Λάνγκαμπ, Μαϊστόροβιτς (46' Κούκετς), Κουτσόπουλος, Κουμορτζί, Λάτκα, Μάκος, Σκούφαλης (80' Κοιλιάρας), Εστογιάνοφ, Ντελούρα (61' Μπάρκογλου)
Πανθρακικός (Φερέρα): Ρόκα, Τροΐζε, Κλεμάν, Βελάσκο, Ρομπίνιο, Ολίσε, Λόπες Ε. (87' Πόνσε), Χαραλάμπους (37' Κανωτίδης), Ματάις, Ριέρα, Ντιαλό (62' Λόπες Ζ.)

Κίτρινες κάρτες: Μαϊστόροβιτς, Μάκος, Κούκετς - Κλεμάν, Τροΐζε, Ριέρα, Λόπες Ε.
Κόκκινη κάρτα: Κλεμάν (2η κίτρινη)

Διαιτητής: Κατσιδώνης (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Μποζατζίδης (Θεσσαλονίκης), Καρσιώτης (Κορινθίας)
Με μια ματιά
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, πιέζοντας από την αρχή για ένα γρήγορο γκολ.

Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Ντελούρα δοκίμασε ένα σουτ, με τον Ρόκα να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Επτά λεπτά αργότερα, ο Γερμανός πρωταγωνίστησε και πάλι σε ευκαιρία των γηπεδούχων, όμως η κεφαλιά που πήρε μπροστά από τον τερματοφύλακα των Θρακιωτών πέρασε άουτ.

Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε κάποια σημαντική φάση στο πρώτο ημίχρονο, καθώς το παιχνίδι έγινε πιο σκληρό, ιδιαίτερα από πλευράς φιλοξενούμενων. Μάλιστα, ο Κλεμάν με δύο σκληρά μαρκαρίσματα πάνω στον Σκούφαλη στο 30ό και το 33ο λεπτό αντίκρυσε δύο φορές την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Κατσιδώνη, αφήνοντας από πολύ νωρίς την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Η αντίδραση του Φερέρα ήταν άμεση, καθώς αντικατέστησε τον Χαραλάμπους με τον Κανωτίδη, που είναι ποδοσφαιριστής με πιο αμυντικούς προσανατολισμούς.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Γιώτης Σταματόπουλος προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, περνώντας τον νεοαποκτηθέντα Κούκετς στη θέση του Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς.

Ο Κροάτης αποδείχθηκε "χρυσή" αλλαγή για τους "κυανέρυθρους", αφού από δική του σέντρα στο 60ό λεπτό, ο Εστογιάνοφ βρέθηκε μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και έδωσε με πλασέ το προβάδισμα στην ομάδα του.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το 1-0, οι παίκτες του Πανιωνίου συνέχισαν να επιτίθενται και δέκα λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους και πάλι με τον Εστογιάνοφ. Ο Ουρουγουανός δέχτηκε ωραία κάθετη πάσα από τον Σκούφαλη και νίκησε για δεύτερη φορά τον Ρόκα, "καθαρίζοντας" ουσιαστικά το παιχνίδι.

Το σόου του Εστογιάνοφ συνεχίστηκε, όταν στο 85ο λεπτό, μετά από πάσα του Μανιάτη από δεξιά, ο Ουρουγουανός σημείωσε χατ-τρικ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των "κυανέρυθρων".
Συνέντευξη Τύπου
Γιώτης Σταματόπουλος (προπονητής Πανιωνίου): " Πιστεύω ότι σήμερα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουμε κάποιο γκολ. Δείξαμε ηρεμία, ψυχραιμία και υπομονή όταν δεν ήρθε αυτό το γκολ. Από την άλλη, η αμυντική μας λειτουργία σαν ομάδα ήταν σχεδόν άψογη. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό να μας απειλήσει ιδιαίτερα. Μετά, ήρθαν και τα γκολ.

Πιστεύω ότι το σκορ είναι δίκαιο. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση. Συνδύασαν καλό επιθετικό ποδόσφαιρο με ουσία. Ήταν ένα κομβικό ματς για τη συνέχεια και μην ξεχάσουμε ότι τα παιδιά έδωσαν αυτή την εβδομάδα τρία παιχνίδια.

Να ευχαριστήσω ακόμα μία φορά τον κόσμο και ιδιαίτερα του πάνθηρες για την παρουσία και την ενέργεια που έδωσε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στην ομάδα μας. Μας βοήθησε πάρα πολύ".

Εμίλιο Φερέρα (προπονητής Πανθρακικού): "Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το άλλοθι ότι η ομάδα έπαιξε με δέκα. Αρκετοί παίκτες σήμερα δεν απέδωσαν αυτό που περίμενα. Εάν θέλουμε να παίρνουμε βαθμούς εκτός έδρας, τότε θα πρέπει η ατομική απόδοση".
Όλα τα λεφτά...
Φυσικά ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και ως συνήθως ήταν ο κορυφαίος των "κυανέρυθρων".
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την ανόητη αποβολή του Κλεμάν, ο οποίος με δύο σκληρά μαρκαρίσματα σε διάστημα τριών λεπτών στον Σκούφαλη, άφησε μόλις από το 33ο λεπτό την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.
To Live του αγώνα... του Γιώργου Χριστοφόρου
1' Έναρξη αγώνα
7' Ευκαιρία Πανιώνιος
Σουτ του Ντελούρα ο Ρόκα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
10' Σχόλιο
Ο Πανιώνιος έχει μπει πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και πιέζει ασφυκτικά την άμυνα του Πανθρακικού.
14' Ευκαιρία Πανιώνιος
Ο Ντελούρα πρόλαβε την έξοδο του Ρόκα σε μια σέντρα μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού, όμως η κεφαλιά που έκανε πέρασε άουτ.
30' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός
Κίτρινη κάρτα στον Κλεμάν
33' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός
Δεύτερη κίτρινη στο Κλεμάν
33' Κόκκινη κάρτα Πανθρακικός
Κόκκινη κάρτα στον Κλεμάν για δυο σκληρά μαρκαρίσματα στον Σκούφαλη.
37' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Χαραλάμπους έξω στην θέση του ο Κανωτίδης
43' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος
Κίτρινη κάρτα στον Μαϊστόροβιτς
44' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός
Κίτρινη κάρτα στον Τροϊζέ
45' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος
Κίτρινη κάρτα στον Μάκο
45' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός
Κίτρινη κάρτα στον Ριέρα
45' Λήξη ημιχρόνου
45' Έναρξη καθυστερήσεων
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Κούκετς στην θέση του Μαϊστόροβιτς
59' Γκολ Πανιώνιος
Χαμηλή σέντρα του Κούκετς μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού, ο Εστογιάνοφ με πλασέ έκανε το 1-0.
61' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Μπάρκογλου μέσα στην θέση του Ντελούρα
62' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ντιαλό μέσα στην θέση του Λόπες
65' Ευκαιρία Πανθρακικός
Πλασέ του Ριέρα με την μπάλα όμως να περνά μόλις άουτ.
68' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος
Κίτρινη κάρτα στον Κούκετς
69' Γκολ Πανιώνιος
Κάθετη μπαλιά του Σκούφαλη στον Εστογιάνοφ ο οποίος έκανε το 2-0, βάζοντας το δεύτερο του τέρμα στην αναμέτρηση.
80' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Κοιλιάρας μέσα στην θέση του Σκούφαλη
83' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός
Κίτρινη κάρτα στον Λόπες
85' Γκολ Πανιώνιος
Σόου από τον Εστογιάνοφ που μετά από μπαλιά του Μανιάτη από τα δεξιά έκανε το πλασέ και έγραψε το 3-0.
87' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Πόνσε μέσα στην θέση του Λόπες
90' Έναρξη καθυστερήσεων
90' Λήξη αγώνα




























TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ