ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-0

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-0
Πανιώνιος-Παναθηναικος φάση

Με γκολ του Τζιμπούρ στο 42' ο Πανιώνιος επικράτησε του "χλωμού" Παναθηναϊκού σε ένα μέτριο παιχνίδι από τις δύο ομάδες

Στα επαγγελματικά χρόνια οι "κυανέρυθροι" δεν είχαν κερδίσει ποτέ τον Παναθηναϊκό (από Μάιο 1979) αλλά σήμερα οι παίκτες του "ιστορικού" Πανιώνιου, έγραψαν ιστορία. Με πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος "εκτέλεσε" τον Γκαλίνοβιτς στο 42' και οι γηπεδούχοι πήραν μια σπουδαία νίκη.
Αντίθετα, οι "πράσινοι" μετά το "διπλό" στο Καυτανζόγλειο συνέχισαν τις μέτριες εμφανίσεις και έδειξαν και πάλι ένα "χλωμό" πρόσωπο, που τους στοίχησε την άνοδο στην κορυφή της βαθμολογίας. Η δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα αφήνει την ομάδα του Πεσέιρο τρείς βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση, διαφορά που μπορεί και να μεγαλώσει.

Οι παίκτες του Πορτογάλου τεχνικού πέταξαν άλλο ένα ημίχρονο (πρώτο) στα "σκουπίδια" και έδειξαν για άλλη μια φορά αδυναμίες στην ανάπτυξη τους.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανιώνιος (Ε. Λίνεν): Κένιγκ, Μανιάτης, Μπέρτε, Πλετς, Σκούφαλης (72' Φερνάντεζ), Τζιμπούρ, Μάκος, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης (83' Γκασπάρ), Σπυρόπουλος, Νικολάου (60' Κουμορτζί).

Παναθηναϊκός (Ζ. Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Μόρις, Σέριτς (59' Παπαδόπουλος), Νίλσον, Τζιόλης (46' Μάτος), Σιμάο, Καραγκούνης, Δημούτσος (46' Ιβανσιτς), Μάντζιος, Σαλπιγγίδης.

Διαιτητής:Καλόπουλος Δ. (Θεσσαλονίκης)

Βοηθοί: Μποζατζίδης Δ. (Θεσ/κης), Βασιλειάδης Λ. (Θεσ/κης)

Κίτρινες: Μανιάτης, Κουμορτζί, Γκασπάρ / Μάτος, Μάντζιος, Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος
Με μια ματιά
Με σύστημα 4-5-1 και μια αλλαγή σε σχέση με την τελευταία ενδεκάδα που παρέταξε ο Εβαλντ Λίνεν στην Τρίπολη αγωνιστήκε η ομάδα του Πανιωνίου. Ο Γρηγόρης Μάκος προτιμήθηκε στην μεσαία γραμμή από τον Μπεννάρντ Κουμορτζί που είχε παίξει κόντρα στον Αστέρα. Μοναδικός προωθημένος για τους γηπεδούχους ο "λατρεμένος" της εξέδρας και πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος Ράφικ Τζιμπούρ.

Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι παρά τις απουσίες των Ν' Ντόι και Γκούμα παρατάχθηκαν με το ίδιο σύστημα (4-4-2) από τον Ζοσέ Πεσέιρο, που άλλαξε δύο πρόσωπα στην ενδεκάδα. Δημούτσος και Μάντζιος φόρεσαν φανέλα βασικού στην θέση των Ιβανσιτς, Παπαδόπουλου.

Ο Μάτε Τζούνιορ Σιμάο ήταν και πάλι ο αντικαταστάτη του Μαρσέλο Μάτος στην δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα ως βασικός μετά την εκπληκτική παρουσία στο Καυτανζόγλειο. Ο 19χρονος από την Μοζαμβίκη προτιμήθηκε αντί του Βραζιλιάνου μέσου ο οποίος παρόλο που προπονήθηκε κανονικά κρίθηκε σκόπιμο να μην αρχίσει το παιχνίδι.

Το κρύο ήταν τσουχτερό στη Νεά Σμύρνη και αυτό εμπόδιζε τις προσπάθειες των 22 παικτών στην αρχή με το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο να έχει μόνο δύο καλές στιγμές, μία για κάθε ομάδα. Στο 4' μετά από φάουλ του Καραγκούνη, Σαριέγκι και Σιμάο δεν πρόλαβαν την πορεία της μπάλας προκειμένου να απειλήσουν τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Οι "κυανέρυθροι" απάντησαν στο 9', με τον Σκούφαλη να πραγματοποιεί την σέντρα και τον Τζιμπούρ να κάνει την κεφαλιά η οποία όμως πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν την εδαφική υπεροχή ωστόσο οι παίκτες του Λίνεν έκαναν το πρώτο σουτ του αγώνα με τον Μάκο στο 20'.

Με ανορθόδοξο τρόπο τόσο οι "κυανέρυθροι" όσο και οι "πράσινοι" αναζητούσαν να απειλήσουν χωρίς όμως να τα καταφέρνουν αφού η μπάλα με δυσκολία έφτανε στους επιθετικούς (Τζιμπούρ, Σαλπιγγίδη, Μάντζιο) που ήταν αρκετά "ξεκομμένοι" από τους συμπαίκτες του.

Στο 32' μια σέντρα "ξυράφι" στην αντίπαλη άμυνα από τον Σέριτς δεν βρήκε το κεφάλι του Μάντζιου που πετάχτηκε στην πορεία της. Τέσσερα λεπτά αργότερα (36')και πάλι ο Γρηγόρης Μάκος δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή αλλά αυτή την φορά ο Γκαλίνοβιτς μπλόκαρε.

Το πρώτο "αχ" από ευκαιρία ακούστηκε στην πλευρά των φιλοξενούμενων, όταν στο 37' ο Δημούτσος βρήκε τον Καραγκούνη, αλλά το σουτ του διεθνή άσου πέρασε μόλις δίπλα από την εστία του Σλοβάκου τερματοφύλακα.

Οτι δεν κατάφεραν οι "πράσινοι" το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 42'. Εκεί που όλα έδειχναν πως το μέτριο πρώτο μέρος θα ολοκληρωθεί με το ανιαρό 0-0, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος είχε άλλη άποψη. Μετά από ένα σουτ του Σκούφαλη ο Τζιμπούρ από το σημείο του πέναλτι σταμάτησε την μπάλα και πλάσαρε στην αριστερή γωνία του Γκαλίνοβιτς, δίνοντας το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς.

Το γκολ αυτό άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα με την λήξη του πρώτου μέρους αναγκάζοντας τον Ζοσέ Πεσέιρο ο οποίος είχε παράπονα από τους παίκτες του (κυρίως της μεσαίας γραμμής που φώναζε) να ξεκινήσει το δεύτερο με δύο αλλαγές. Μάτος και Ιβανσιτς αντικατέστησαν τους Τζιόλη και Δημούτσο.

Τα πρώτα δέκα λεπτά της επανάληψης πέρασαν όπως στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια φάση, χωρίς ωστόσο οι Κένιγκ και Γκαλίνοβιτς να ανησυχήσουν. Στο 49' μια κεφαλιά του Μάκου και στο 53' ένα σουτ του Μάντζιου δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Ενα λεπτό πριν την συμπλήρωση μιας ώρας ο Ζοσέ Πεσέιρο αναγκάστηκε να ανακατέψει την "τράπουλα" λόγω ενός τραυματισμού του Σέριτς. Ο Παπαδόπουλος πήρε την θέση του προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική γραμμή του ο Πορτογάλος τεχνικός. Ο Μόρις πήγε δεξιά, ο Νίλσον αριστερά αντί του Κροάτη, ο Παπαδόπουλος αριστερό χαφ, ο Ιβανσιτς στο κέντρο και ο Σιμάο δίπλα στον Σαριέγκι.

Η διάταξη αυτή των "πράσινων" άλλαξε προς το καλύτερο τους φιλοξενούμενους που άρχισαν να πιέζουν πιο έντονα. Στο 66' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ίβανσιτς απο τα δεξιά, ο Μπερτέ βρήκε με το πίσω μέρος του κεφαλιού την μπάλα και την έστειλε λίγο έξω απο την εστία του Κένιννγκ.

Ενα λεπτό αργότερα, ο Νίλσον βρήκε χώρο έξω απο την περιοχή και έκανε σουτ, ο Κένινγκ κατάφερε να παραχωρήσει κόρνερ αν και η μπάλα πήγαινε αντίθετα απο την κατεύθυνση που είχε το σώμα του. Στο κόρνερ ήταν η σειρά του Σιμάο με κεφαλιά να απειλήσει αλλά και αυτή πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι με νέα πρόσωπα του Κουμορτζί και Φερναντεζ προσπάθησαν να βγουν σε κάποιες ξαφνικές αντεπιθέσεις αλλά δεν είχαν σωστές επιλογές στην τελική τους πάσα.

Ο χρόνος ολοένα και πίεζε τους "πράσινους" που ήταν πίσω στο σκορ και χωρίς καθαρό μυαλό αφού ασχολούνταν συνεχώς με τις λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητικού τρίου δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.
Συνέντευξη Τύπου
Έβαλντ Λίνεν

''Νομίζω οτι στο πρώτο ημίχρονο είμασταν καλύτερη ομάδα, ελέγχαμε τον αγώνα και είχαμε κάποιες ευκαιρίες και μια απο αυτές την κάναμε γκολ. Ο Παναθηναϊκός δεν επένδυσε πολύ στο πρώτο ημίχρονο και είμασταν καλύτερη ομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αμυντική μας λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν δημιούργησε φάσεις ο Παναθηναϊκός. Επιθετικά είχαμε και λίγο τύχη στην φάση που σημειώσαμε το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, χάσαμε τον έλεγχο, με τον Παναθηναϊκό να έχει τον έλεγχο και να δημιουργεί ευκαιρίες. Είχαμε τύχη που δεν δεχθήκαμε γκολ. Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε τον έλεγχο του αγώνα με τις αλλαγές που κάναμε, όμως ήταν δύσκολο γιατί ο Παναθηναϊκός έπαιζε καλά, δημιουργούσε ευκαιρίες και είναι απόλυτα λογικό γιατί είναι μια απο τις καλύτερες ομάδες της χώρας. Ήταν πιο... φρέσκια ομάδα.

Στα τελευταία λεπτά υπήρχαν δυνατές μονομαχίες και πιστεύω οτι είμαστε λίγο τυχεροί που δεν δεχθήκαμε γκολ. Ο Παναθηναϊκός άξιζε το γκολ, όμως και εμείς απέναντι στον Ηρακλή αξίζαμε τη νίκη, ενώ και στην Τρίπολη απο ένα λάθος χάσαμε τον αγώνα. Μπορεί να είμασταν λίγο τυχεροί, αλλά πιστεύω οτι αξίζαμε τους τρεις βαθμούς.

Θα ήθελα στο δεύτερο ημίχρονο να έχουμε λίγο καλύτερη παρουσία, όμως οφείλω να πω οτι και οι τερματοφύλακες είναι μέρος του αγώνα και ο Κένινγκ έκανε εξαιρετική εμφάνιση, ήταν εκεί που έπρεπε όποτε χρειάστηκε και είχε πολύ καλή παρουσία.

Ο Πεσέιρο μπορεί να έχει δίκιο οτι ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε την ήττα, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλοτε είσαι τυχερός και άλλοτε όχι. Είναι ιστορική και απίστευτη η αποψινή νίκη. Θεωρώ αυτονόητο το γεγονός οτι ο Παναθηναϊκός βελτίωσε την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς έχει πολύ καλή ομάδα.

Για την ιστορική νίκη μετά απο 28 χρόνια, θα ήθελα απο εδώ και πέρα να κερδίζουμε συχνότερα τέτοιους αγώνες για να φθάσουμε και εμείς σε ένα επίπεδο που δεν θα είναι ιστορική μια τέτοια νίκη.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαστε προσγειωμένοι και να κοιτάξουμε τον αγώνα της Τετάρτης που είναι μεγάλη πρόκληση για μας. Είμαι σίγουρος οτι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα, δεν θέλω να βλέπω μακροπρόθεσμα, αλλά το επόμενο παιχνίδι. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλο τον Πανιώνιο''.

Ζοσέ Πεσέιρο

''Σήμερα δεν αξίζαμε τη νίκη, αλλά νομίζω οτι έπρεπε να πάρουμε την ισοπαλία. Θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και το γεγονός οτι χάσαμε σήμερα δεν θα μας κάνει να χάσουμε την αυτοπεποίθηση μας ή την αγωνιστικότητα μας. Θα συνεχίσουμε την δουλειά μας στο γήπεδο. Με τον Ηρακλή δεν κάναμε ευκαιρίες, σήμερα δημιουργήσαμε. Πιστεύω οτι με δουλειά και λίγο τύχη παραπάνω θα μπουν τα γκολ.

Ο Μάτος δεν ήταν σε επίπεδο να αγωνιστεί 90 λεπτά, αν ήταν μπορεί να κάναμε κάτι διαφορετικό στην ενδεκάδα. Είναι μια πιθανότητα το σύστημα με τρεις επιθετικούς, όμως αυτό έγινε γιατί τραυματίστηκε ο Σέριτς, βεβαίως στα τελευταία λεπτά αγωνιστήκαμε με 3-4-3. Εγώ αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να ελέγξω τους παίκτες μου και να μην διαμαρτύρονται. Ήταν τόσο σοβαρό ότι ήμουν 2-3 μέτρα μακριά απο την γραμμή.

Είχαμε πολλές κάρτες σε έναν αγώνα που δεν ήταν αντιαθλητικός, ενώ υπήρξαν τρία λεπτά καθυστέρηση σε μια αναμέτρηση που θα μπορούσαν να υπάρχουν 12 λεπτά. Με τον ίδιο διαιτητή θυμάμαι οτι είχαμε 6 λεπτά καθυστερήσεις με την ΑΕΚ και δεν είχαμε τόσες κάρτες. Πρέπει όλοι μαζί να υπαρασπιζόμαστε το ποδόσφαιρο, αυτό είναι και ευθύνη των διαιτητών. Μόνο μια φορά διαμαρτυρήθηκα για απόφαση που πάρθηκε κατά την διάρκεια του αγώνα, τις υπόλοιπες φορές είπα στους παίκτες μου να μην ασχολούνται με τον διαιτητή γιατί χάναμε χρόνο χωρίς να υπάρχει λόγος.

Ξέρω οτι υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν να κερδίζει ο Παναθηναϊκός, αλλά εμείς δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε, αυτό είναι σίγουρο. Ούτε πρόκειται να πω δικαιολογίες για την ήττα, όπως ήδη έκαναν κάποιοι άλλοι προπονητές, κάποιοι μάλιστα έβρισαν και παίκτες μου, ενώ κάποιοι άλλοι έλεγαν στον διαιτητή οτι οι καθυστερήσεις είναι 3,5 λεπτά αντί για πέντε και τελικά να παίζονται 3,5 λεπτά. Στον αγωνιστικό χώρο δεν θέλουν οι αντίπαλοι μας να νικήσουμε και αυτό είναι λογικό, εκτός αγωνιστικού χώρου κρίνεται μόνοι σας.

Τα έχουμε δει αυτά, εμείς όμως δεν θα τα παρατήσουμε, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να φθάσουμε στον στόχο μας, δεν θα τα παρατήσουμε. Στο ντέρμπι απο την στιγμή που δεν γίνεται να χάσουν και οι δυο, ας έρθει ισοπαλία''.

Βαγγέλης Μάντζιος

''Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, πιέσαμε, δοκιμάσαμε τα πάντα, όμως ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλά στημένος και δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Θέλαμε τη νίκη για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο απ' το να συνεχίσουμε. Δεν υπάρχει επιθετικό πρόβλημα, δημιουργούμε φάσεις, απλώς δεν έχουμε καταφέρει να σημειώσουμε γκολ στους τελευταίους αγώνες. Αν είμαστε σοβαροί, μπορούμε να πάρουμε την ισοπαλία στην Μαδρίτη. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, στα τελευταία παιχνίδια απλώς δεν έχουμε καλή απόδοση και δεν μπορούμε να σκοράρουμε με ευκολία''.

Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς

''Ήταν πολύ σημαντική η νίκη για μας, στα τελευταία λεπτά κουραστήκαμε, αλλά ανταποκριθήκαμε στην πίεση και φεύγουμε ευχαριστημένοι. Μας πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο, όμως κλείσαμε τους χώρους και αντέξαμε στην πίεση με καλή κυκλοφορία. Τώρα, πρέπει να νικήσουμε την Μπορντό για να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ''.

Ελίνι Δημούτσος: ''Δεν παίξαμε καλά και είχαμε ένα άσχημομ αποτέλεσμα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στην συνέχεια ν' ανατρέψουμε την κατάσταση''.

Ρέφικ Τζιμπούρ: ''Θέλαμε τη νίκη ενόψει Μπορντό, ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Πήραμε μια νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία. Την πρώτη χρονιά στον Ατρόμητο δεν ήμουν τόσο έτοιμος, αλλά φέτος έχω κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Στόχος δεν είναι να βγω πρώτος σκόρερ, αλλά να βοηθάω την ομάδα να έρχονται οι νίκες. Με την Μπορντό δεν ξέρω ποιός θα σκοράρει αλλά θέλουμε την νίκη για να προκριθούμε''.

Μανώλης Σκούφαλης: ''Ήταν μια σπουδαία νίκη, την θέλαμε πολύ ενόψει Μπορντό και θέλουμε και εκεί την βοήθεια του κόσμου για να προκριθούμε''.
Ολα τα λεφτά
Ράφικ Τζιμπούρ... ο εκτελεστής. Οταν ο σωσίας του Τρεζεγκέ βρεθεί σε θέση βολής δεν χαρίζεται σε κανέναν αντίπαλο τερματοφύλακα.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το πρώτο -χαμένο- ημίχρονο (όπως και στο Καυτανζόγλειο) των "πράσινων" που αυτή την φορά τους στοίχησε τους τρεις βαθμούς.
Μικρά-μικρά από την Νέα Σμύρνη


- Με χειραψία και φιλιά υποδέχθηκαν πρώην συμπαίκτες αλλά και φίλοι των γηπεδούχων τους Μάντζιο και Τζιόλη μόλις η "πράσινη" αποστολή έφτασε στη Νέα Σμύρνη.

- "Πηγαδάκι" έφτιαξαν οι Σαριέγκι, Μάτος, Νίλσον και Ιβανσιτς μετά την άφιξή τους και στην διάρκεια της "επιθεώρησης" του αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα στην συζήτηση που είχαν μεταξύ τους ο Αυστριακός μέσος ήταν αρκετά παραστικός.

- Εκνευρισμένοι από την απρόσμενη -όπως έλεγαν- ήττα στο μπάσκετ από τον ΠΑΟΚ έδειχναν μερικοί οπαδοί των γηπεδούχων, που ήρθαν να παρακολουθήσουν και την ποδοσφαιρική τους ομάδα.

- Κατά την διάρκεια της προθέρμανσης των παικτών λίγο έλειψε να γίνουν μικροσυμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο συλλόγων (οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν περιπου 800 άτομα). Ο λόγος; Ενα πανό που επιχείρησαν οι "πράσινοι" να το βάλουν κοντά στα "χωράφια" των αντιπάλων τους, οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά απέναντί τους (περίπου 10), χωρίς ωστόσο να υπάρξει συνέχεια, λόγω της διακριτικής παρουσίας των ΜΑΤ.

- Εκπληκτική (και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια) η παρουσίαση της ομάδας του Πανιωνίου, από τον εκφωνητή του γηπέδου, που είχε για κάθε παίκτη του συλλόγου στην παρουσίασή του και ένα χαρακτηρισμό... Για παράδειγμα στον Κένιγκ είπε ο αειθαλής Μίρο Κένιγκ, στον Τζιμπούρ είπε ο εκτελεστής Ραφίκ Τζιμπούρ ενώ για τον Σκούφαλη είπε ο θυελλώδης Μανώλης Σκούφαλης.

- Γιορτινή και εντυπωσιακή (με μπαλόνια και heavy metal ήχους) η είσοδος των δύο ενδεκάδων πριν το παιχνίδι.
To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
4' Φάουλ Παναθηναϊκός : Καραγκούνης
Εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη απο τ' αριστερά, μπάλα πέρασε απ' όλους και κατέληξε στην αγκαλιά του Κένινγκ.
9' Κεφαλιά Πανιώνιος : Τζιμπούρ
Σέντρα του Σκούφαλη απο τα δεξιά, κεφαλιά του Τζιμπούρ, αλλά ο επιθετικός των ''κυανέρυθρων'' ήταν υπό πίεση και έστειλε την μπάλα πάνω απο την εστία του Γκαλίνοβιτς.
11' Σουτ Παναθηναϊκός : Τζιόλης
Συνδυασμός Μάντζιου-Τζιόλη, ο δεύτερος έκανε σουτ έξω απο την περιοχή, αλλά ήταν αδύναμο και πέρασε μακριά απο την εστία του Κένινγκ.
15' Σουτ Πανιώνιος : Γουνδουλάκης
Στην αντεπίθεση ο Πανιώνιος με τον Τζιμπούρ που γύρισε αριστερά στον Γουνδουλάκη, όμως εκείνος προσπάθησε να πλασάρει απο το ύψος της περιοχής και έστειλε την μπάλα πολύ μακριά απο την εστία του Γκαλίνοβιτς.
19' Σουτ Πανιώνιος : Μαϊστόροβιτς
Αλλαγή παιχνιδιού απο τον Σκούφαλη που τροφοδότησε αριστερά τον Μαϊστόροβιτς, εκείνος ελίχθηκε έξω απο την περιοχή του Παναθηναϊκού και έκανε σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα μακριά...
25' Σχόλιο
Με εξαίρεση κάποια σουτ εκτός περιοχής δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στην αναμέτρηση...
28' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος : Μανιάτης
30' Οφσάιντ Παναθηναϊκός : Μάντζιος
32' Οφσάιντ Παναθηναϊκός : Μάντζιος
32' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Μάντζιος
Ο Σέριτς προωθήθηκε απο τ' αριστερά και έκανε σέντρα, ο Μάντζιος προσπάθησε να μπει στην πορεία της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως πιέστηκε και δεν τα κατάφερε...
36' Σουτ Πανιώνιος : Μάκος
Ο Τζιμπούρ έστρωσε με το στήθος στον Μάκο, εκείνος επειχείρησε μακρινό σουτ, μπλόκαρε ο Γκαλίνοβιτς.
37' Σουτ Παναθηναϊκός : Καραγκούνης
Μακρινό σουτ του Καραγκούνη υπο καλές προϋποθέσεις, πάνω απο την εστία του Κένινγκ η μπάλα...
42' Γκολ Πανιώνιος : Τζιμπούρ
Ο Σκούφαλης έκανε κάτι σαν σουτ, η μπάλα κατέληξε στον Τζιμπούρ που απέναντι απο τον Γκαλίνοβιτς δεν είχε πρόβλημα να πλασάρει και να κάνει το 1-0!
45' Έναρξη καθυστερήσεων : 1'
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Οι Μάτος και Ίβανσιτς στις θέσεις των Τζιόλη και Δημούτσου.
49' Κεφαλιά Πανιώνιος : Μάκος
Εκτέλεση κόρνερ του Τζιμπούρ απο τα δεξιά, κεφαλιά του Μάκου στην αγκαλιά του Γκαλίνοβιτς η μπάλα...
53' Σουτ Παναθηναϊκός : Μάντζιος
Ο Μάντζιος βρέθηκε στην περιοχή απο τα δεξιά και έκανε διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε μακριά απο την εστία του Κένινγκ.
59' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Αναγκαστική αλλαγή μετά τον τραυματισμό του Σέριτς. Ο Παπαδόπουλος στην θέση του Κροάτη.
60' Σχόλιο
Εσωτερικές αλλαγές πλέον στην ενδεκάδα του ''τριφυλλιού'', ο Μόρις δεξί μπακ, ο Νίλσον αριστερά και ο Σιμάο στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Σαριέγκι.
60' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Κουμορτζί στην θέση του Νικολάου.
61' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Μάντζιος
Ωραία ατομική προσπάθεια του Μάντζιου στο ύψος της περιοχής των γηπεδούχων, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και έκανε σουτ, απομάκρυνε ο Κένινγκ με γροθιές.
65' Σουτ Παναθηναϊκός : Μάτος
Μακρινό σουτ του Μάτος, έπεσε και μπλόκαρε ο Κένινγκ.
66' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Εκτέλεση φάουλ του Ίβανσιτς απο τα δεξιά, ο Μπερτέ βρήκε με το πίσω μέρος του κεφαλιού την μπάλα και την έστειλε λίγο έξω απο την εστία του Κένιννγκ...
67' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Νίλσον
Ο Νίλσον βρήκε χώρο έξω απο την περιοχή και έκανε σουτ, ο Κένινγκ κατάφερε να παραχωρήσει κόρνερ αν και η μπάλα πήγαινε αντίθετα απο την κατεύθυνση που είχε το σώμα του.
69' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος : Κουμορτζί
72' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Φερνάντες στην θέση του Σκούφαλη.
74' Φάουλ Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ίβανσιτς απο τον άξονα, στην αγκαλιά του Κένινγκ η μπάλα.
77' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Μάτος
77' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Μάντζιος
81' Σουτ Πανιώνιος : Κουμορτζί
Μακρινό διαγώνιο σουτ του Κουμορτζί, η μπάλα πέρασε έξω απο την εστία του Γκαλίνοβιτς.
83' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Γκασπάρ στην θέση του Γουνδουλάκη.
83' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Παπαδόπουλος
Ο Καλόπουλος έχει χάσει κάθε έλεγχο, τα κόρνερ τα δίνει άουτ και χρεώνει κάρτες τους παίκτες του Παναθηναϊκού που θέλουν να δοθεί η σωστή υπόδειξη!
84' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
86' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος : Γκασπάρ
89' Σουτ Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Σουτ του Ίβανσιτς απο το ύψος της περιοχής, άουτ η μπάλα.
90' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Μόρις
90' Έναρξη καθυστερήσεων : 3'
94' Λήξη αγώνα





















































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ