ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: "Δεν θέλουμε η ομάδα μας να αφομοιώσει τέτοιες καταστάσεις"

Οι παίκτες του Πανιωνίου στην αναμέτρηση κόντρα στην Παναχαϊκή
Οι παίκτες του Πανιωνίου στην αναμέτρηση κόντρα στην Παναχαϊκή INTIME SPORTS

Με αφορμή τα γεγονότα της Κυριακής (4/9) στο ματς ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναχαϊκή, ο Ιστορικός εξέδωσε ανακοίνωση ενώ έστειλε και μήνυμα συσπείρωσης.

Το φιλικό μεταξύ του Πανιωνίου και της Παναχαϊκής την Κυριακή το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Για εισβολή οπαδών των γηπεδούχων κάνουν λόγο οι Πατρινοί, ενώ για χειρονομίες των φιλοξενούμενων μιλούν οι γηπεδούχοι.

Ο Ιστορικός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως ο Πανιώνιος προκλήθηκε, ενώ έστειλε και μήνυμα συσπείρωσης με στόχο την άνοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"Δεν ανήκουμε εδώ, δε θέλουμε ο Πανιώνιος μας να αφομοιώσει τέτοιες καταστάσεις!

Ανάμεσα σε όσα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε είναι και συνθήκες σαν τις χθεσινές, στις οποίες θεωρούμε ότι προκαλούμαστε. Το μέγεθος και η ιστορία του Συλλόγου μάς υποχρεώνουν να δίνουμε τις απαντήσεις μας αγωνιστικά, όπως συνέβη χθες μέχρι το 52ο λεπτό, μακριά και έξω από συμπεριφορές που δεν βοηθούν την προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή της ομάδας στην κατηγορία που ανήκει.

Έχουμε το χρέος να πορευόμαστε με τη δική μας φιλοσοφία. Να δείξουμε σε όλους ότι ο δικός μας αγώνας παίζεται καθαρά στο γήπεδο, εκεί που εδώ και 132 χρόνια κάνουμε τη διαφορά. Ζητάμε εμπιστοσύνη και στήριξη στη μάχη να επαναφέρουμε τον Πανιώνιο στην φυσική του θέση, όπως και συμμετοχή για να το κάνουμε με τον χαρακτήρα που μας αρμόζει.

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και δεν υπάρχουν περιθώρια για εσωτερικές κρίσεις. Κλείνουμε σήμερα κιόλας την κακή παρένθεση που άνοιξε, κάνουμε αυτοκριτική, ηρεμούμε και αποφασισμένοι ο καθένας από το δικό του μετερίζι δίνουμε ότι καλύτερο έχουμε.

100 χρόνια μετά την πρώτη αναγέννηση του Ιστορικού, ελάτε να δημιουργήσουμε ακόμη μία, με τρόπο τέτοιο που θα κάνουμε τα παιδιά μας να μας εξασφαλίσουν τα επόμενα 100…".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ