ΕΛΛΑΔΑ

Πανιώνιος - Παναχαϊκή: Διεκόπη το φιλικό, για ντου οπαδών κάνουν λόγο οι φιλοξενούμενοι και για χειρονομίες οι γηπεδούχοι

Φάση από το φιλικό Πανιώνιος - Παναχαϊκή που διεκόπη | 4 Σεπτεμβρίου 2022
Φάση από το φιλικό Πανιώνιος - Παναχαϊκή που διεκόπη | 4 Σεπτεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Το φιλικό μεταξύ του Πανιωνίου και της Παναχαϊκής την Κυριακή το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Για εισβολή οπαδών των γηπεδούχων κάνουν λόγο οι Πατρινοί, για χειρονομίες των φιλοξενούμενων μιλούν οι γηπεδούχοι.

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ήθελαν να δώσουν την Κυριακή το απόγευμα Πανιώνιος και Παναχαϊκή στη Νέα Σμύρνη, αλλά αυτό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αντίθετα διεκόπηε πριν από τη συμπλήρωση 60 λεπτών με το σκορ στο 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν πως λίγο μετά το 55' υπήρξε εισβολή των οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο. Την ίδια στιγμή όμως οι γηπεδούχοι σημειώνουν πως στο 57' ο Πέταρ Καρακλάιτς έκανε φάουλ στον Διονέλλη, δεν σταμάτησε και έπιασε από τον λαιμό τον αριστερό μπακ του Πανιωνίου αποθώντας τον βίαια.

Αυτό έφερε την αντίδραση μερίδας κόσμου του Πανιωνίου, με κάποια μπουκάλια να εκτοξεύονται και τον Σούλη Παπαδόπουλο με τους συνεργάτες του να έρχονται σε άμεση αντιπαράθεση με κάποιους οπαδούς των γηπεδούχων.

Τελικά, οι άνθρωποι της ομάδας της Πάτρας πήραν γρήγορα τον δρόμο προς τα αποδυτήρια και ο αγώνας δεν συνεχίστηκε.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ