Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Πανηγυρική άνοδος για τρεις

Πανηγυρική άνοδος για τρεις
πλατανιας

Iστορική άνοδο στην Γ' Εθνική πέτυχε ο Πλατανιάς για πρώτη φορά στην ιστορία τoυ

Ο Πλατανιάς με 20 νίκες και τρεις ήττες σε 28 αγώνες κατέκτησε πανάξια το πρωτάθλημα στον 10ο όμιλο πραγματοποιώντας το όνειρο της ανόδου.
Οι κατάλληλες συνθήκες εργασίας και το πολύ καλό έμψυχο υλικό ήταν οι δύο λόγοι που η ομάδα εξασφάλισε την άνοδο, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Χρήστος Βασιλείου: " Όλη την χρονιά δουλέψαμε πολύ επαγγελματικά και αυτό μέτρησε. Η διοίκηση ήταν κοντά μας και όλοι μαζί, παίκτες και τεχνικό τιμ, ήμασταν μία οικογένεια.

Παρότι η σεζόν ήταν δύσκολη, θεωρώ ότι η αποδείξαμε ότι ήμασταν οι καλύτεροι του ομίλου και ότι η άνοδος ήρθε ωε φυσικό επακόλουθο. Το ρόστερ μας είναι εξαιρετικό και ακόμα όταν έλειπαν οι θεωρητικά πρωτοκλασάτοι παίκτες, αυτοί που καλούνταν να να τους αντικαταστήσουν ήταν ισάξιοι

".

Σαρωνικός

Ευτυχή κατάληξη είχε το ταξίδι του Σαρωνικού με προορισμό την Γ΄Εθνική. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα της Αίγινας κέρδισε την άνοδο στην Γ΄Εθνική με σχετική ευκολία ως πρώτη στον 9ο όμιλο της Δ΄Εθνικής.

" Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία που έρχεται ως συνέχεια της περσινής χρονιάς. Η ομάδα τότε προσπαθούσε να αποφύγει το υποβιβασμό και τερμάτισε στην τρίτη θέση. Βλέποντας ότι έχουμε καλή ομάδα, είπαμε το καλοκαίρι να πάμε για κάτι καλύτερο. Δεν είπαμε ποτέ ότι πάμε να ανέβουμε. Θα έλεγα ότι πετύχαμε το ακατόρθωτο για το νησί. Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια η διοίκηση και ο κόσμος. Ποτέ δεν μας πίεσαν. Πάντα πίστευα σε αυτή την ομάδα και στο τέλος δικαιώθηκα", τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χατζηράπτης.

Από τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν για τον Σαρωνικό ήταν οι Πέτρος Θέμελης και Γιώργος Μάνεσης. Ο πρώτος πέτυχε 7 γκολ και ο δεύτερος 12.

" Μιλάμε για μία καταπληκτική χρονιά. Πιστεύαμε στην άνοδο για αυτό άλλωστε ήρθα στην Αίγινα. Τώρα εμείς μέσα από την δουλειά και την σοβαρότητα που δείξαμε καταφέραμε να το κάνουμε πιο εύκολο", τόνισε ο Αρτινός επιθετικός Πέτρος Θέμελης, ενώ ο Γιώργος Μάνεσης, επισήμανε: " Yπήρξε πολύ καλή οργάνωση και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την Δ΄Εθνική. Η ομάδα λειτούργησε σε επαγγελματικά πρότυπα και κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν μέσα στην χρονιά. Ξεκινήσαμε καλά την σεζόν και όσο περνούσαν τα ματς η ομάδα αποκτούσε αυτοπεποίθηση", τόνισαν οι δύο παίκτες με δηλώσεις τους στην εφημερίδα "Goal"

Ασπρόπυργος

Ο Ασπρόπυργος ήταν μία ακόμα ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο για την Γ΄Εθνική ως πρώτη του 7ου ομίλου της Δ΄Εθνικής. Με συγκομιδή 89 βαθμών σε 32 ματς(29 νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα), τα 86 γκολ επιθετική παραγωγή και μόλις 11 παθητικό δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης από τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Ο βασικός επιθετικός της ομάδας Αντώνης Φώσκολος σημειώνει με δηλώσεις του, ότι βασικό συστατικό της επιτυχίας ήταν το ρόστερ της ομάδας: " Η άνοδος αυτή πρόκειται για την ανταμοιβή των κόπων μιας χρονιάς, διότι δουλέψαμε πάρα πολύ για να φτάσουμε εδώ. Το σημαντικό ήταν πως παρά το ότι ήμασταν περισσότεροι από 20 παίκτες καινούργιοι καταφέραμε με την συμβολή του προπονητή φυσικά, να αποκτήσουμε χημεία και να αποδείξουμε ότι ο Ασπρόπυργος, με ποδοσφαιριστές στο δυναμικό του που έχουν παίξει σε Ά και Β' εθνική ήταν πολυτέλεια για την Δ΄εθνική", τόνισε ο παίκτης με δηλώσεις τους στην εφημερίδα "Goal".



















TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ