ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Βασικός ο Μακσίμοβιτς στο Χετάφε - Γρανάδα

Ο Νεμάνια Μακσίμοβιτς
Ο Νεμάνια Μακσίμοβιτς 2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Ο Νεμάνια Μακσίμοβιτς με τον οποίο έχει συμφωνήσει ο Παναθηναϊκός για να τον κάνει δικό του το καλοκαίρι και προσπάθησε να τον πάρει από τώρα είναι στο αρχικό σχήμα της Χετάφε στην αναμέτρηση με τη Γρανάδα.

Τη Δευτέρα το βράδυ στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 22η αγωνιστική της La Liga η Χετάφε υποδέχεται την Γρανάδα και στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων βρίσκεται ο Νεμάνια Μακσίμοβιτς.

Εδώ και κάποιες μέρες έχει γίνει γνωστό πως ο διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι θα έκαναν προσπάθεια να πείσουν το σύλλογο της Ισπανίας να τον παραχωρήσει από τώρα με ένα λογικό αντίτιμο, προκειμένου να μην τον χάσει ελεύθερο σε πέντες μήνες.

Όπως ακριβώς έγινε και με τον Μπακασέτα και την Τράμπζονσπορ. Ο Μακσίμοβιτς όπως γράψαμε ξεκινάει βασικός και αυτό δείχνει πως δύσκολα θα υπάρξει κάποιο ντιλ στις 48 ώρες που απομένουν, αφού ο Χοσέ Μπορδαλάς φαίνεται πως υπολογίζει κανονικά τον παίκτη.

Εκτός βέβαια, αν στο τριφύλλι κάνουν μια τελευταία κίνηση τις επόμενες δύο μέρες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και πείσουν την Γρανάδα να πει το "ναι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ