ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός Β': Με Ξενόπουλο, Βαγιαννίδη και Σιδερά στα Χανιά

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης φορώντας τα πράσινα του Παναθηναϊκού Β
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης φορώντας τα πράσινα του Παναθηναϊκού Β INTIME

Ο Παναθηναϊκός Β' αν και είχε το δικαίωμα δεν ζήτησε αναβολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου (26/3) με τα Χανιά και ταξίδεψε στην Κρήτη με 21μελή αποστολή στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου (26/3) με τα Χανιά στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League 2. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι πράσινοι είχαν δικαίωμα να ζητήσουν αναβολή με βάση τους Έλληνες διεθνείς που έχουν αλλά δεν το έκαναν.

Από την 21μελή ανακοίνωση που ανακοίνωσε ο Βάθκεθ απουσιάζουν οι διεθνείς Αθανασακόπουλος, Χριστογεώργος, Σαρδέλης και Αντωνίου. Αντίθετα σε αυτή έχουν συμπεριληφθεί οι Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης και Σιδεράς που απουσίαζαν από τα τελευταία ματς της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

ε προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για τον αγώνα με τα Χανιά (26/03, 14:45) στο γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Το πρόγραμμα των Πράσινων είχε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μικρούς χώρους και στημένες φάσεις. Από την προπόνηση απουσίασε ο Πάνκα, που ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Χαβιέρ Βάθκεθ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το αυριανό ματς στην Κρήτη.

Αυτοί είναι οι: Αλμπάνης, Βαγιαννίδης, Δημητρίου, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καραμπάς, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Μαργκόνο, Μαρτίνης, Ματσαδές, Νταμπίζας, Ξενόπουλος, Ρόμπι, Σερπέζης, Σιδεράς, Σουρδής, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ