ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός Β' - Κηφισιά 2-2: Φιλική ισοπαλία στο Κορωπί

Ο Αθανασακόπουλος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Αθανασακόπουλος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Παναθηναϊκός Β' αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Κηφισιά στο Κορωπί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη Super League 2.

Ο Παναθηναϊκός Β' αντιμετώπισε την Κηφισιά στο Κορωπί σε φιλική αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Η Κηφισιά πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 8ο λεπτό. Ο Τζέλη έκανε κάθετη πάσα στον Τετέι, ο οποίος με προσποίηση απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Οι ποδοσφαιριστές του Κούστα διεύρυναν το προβάδισμά τους στο 33ο λεπτό. Ο Καραγκούνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Φερέιρα να ολοκληρώνει ιδανικά μια πολύ όμορφη επίθεση.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού απάντησαν άμεσα και μείωσαν αρχικά στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάνκα.

Στο 80ό λεπτό ήρθε η ισοφάριση για τον Παναθηναϊκό Β’ με τον Φρόκου, ο οποίος πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα του Κολοβούρη.

Παναθηναϊκός Β': Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Μαρτίνης, Ρόμπι, Πάνκα, Σερπέζης, Ηλιάδης, Αθανασακόπουλος, Σιδεράς, Θεοχάρης Τσιριγώτης.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν επίσης οι: Μαργκόνο, Σαρδέλης, Φρόκου, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Σταματάκης, Τουρκοχωρίτης, Αντωνίου, Αμπντελραχμάν.

Κηφισιά: Μιχελής (60′ Κολοβούρης), Πριόνας (65′ Παπαγγελής), Σωτηράκος (66′ Εσλέρ), Μκριτσιάν, Γκότοβος, Παπασάββας (57′ Ντορίβα), Τζέλη (67′ Μιχόπουλος), Πρίτσας (50′ Τόλιος), Καραγκούνης (60′ Καλλέργης), Φερέιρα (46′ Γιαννιτσάνης), Τετέι (46′ Κρητικός).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ