ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τρίτο όχι στη Φορτούνα για Εμμανουηλίδη

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης πανηγυρίζει το γκολ του στο Παναθηναϊκός - ΑΕΛ /10-1-2021
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης πανηγυρίζει το γκολ του στο Παναθηναϊκός - ΑΕΛ /10-1-2021 EUROKINISSI SPORTS

Η Φορτούνα Σιτάρντ θέλησε να παζαρέψει για τρίτη φορά τους όρους αποπληρωμής στο ποσό που έχει συμφωνηθεί για την αγορά του Εμμανουηλίδη και εισέπραξε και πάλι το όχι του Παναθηναϊκού.

Να παζαρέψει για τρίτη φορά τους όρους αποπληρωμής στο ποσό που είχε συμφωνηθεί από τον Γενάρη για την αγορά του Δημήτρη Εμμανουηλίδη θέλησε η Φορτούνα Σιτάρντ εισπράττοντας όμως και πάλι το όχι του Παναθηναϊκού.

Το SPORT 24 σας είχε ενημερώσει εδώ και περίπου δέκα μέρες πως οι Ολλανδού που δεν έχουν τη ρευστότητα που θα επιθυμούσαν καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν μπήκε στο σύλλογο έκαναν πρόταση για να αποπληρώσουν τα 500.000 ευρώ της ρήτρας του 20χρονου εξτρέμ σε έξι δόσεις και σε βάθος τριετίας.

Κάτι που φυσικά δεν έγινε αποδεκτό από τον Παναθηναϊκό. Λίγες μέρες αργότερα επανήλθαν με νέα πρόταση και από έξι οι δόσεις αποπληρωμής έγιναν πέντε. Εκ νέου όμως οι πράσινοι είπαν όχι.

Ο Εμμανουηλίδης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Φορτούνα Σιτάρντ στις 22/5 και έκτοτε βρίσκεται στην Ελλάδα, έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων για το ματς με το Λιχτενστάιν, και περιμένει και ο ίδιος να δει τι θα γίνει μέχρι τις 15 Ιουνίου όπου οι Ολλανδοί μπορούν αν καταβάλουν τα 500.000 ευρώ να κάνουν δικό τους τον διεθνή εξτρέμ.

Λίγες μέρες μετά ήρθε η τρίτη πρόταση της Φορτούνα στον Παναθηναϊκό που ήθελε την καταβολή των χρημάτων που είχαν συμφωνηθεί από τον Ιανουάριο ως οψιόν αγοράς του νεαρού ποδοσφαιριστή σε τέσσερις δόσεις αυτή τη φορά. Η απάντηση του τριφυλλιού όμως δεν άλλαξε σε σχέση με τις δύο πρώτες και ήταν εκ νέου αρνητική.

Θα παραμείνει στους πράσινους ο Εμμανουηλίδης

Άρα όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης θα παραμείνει στους πράσινους, θα ξεκινήσει την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και θα έχει την ευκαιρία να δείξει πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ για τη σεζόν 2021-22. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μιλάμε για έναν εκ των πλέον ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που έχει βγάλει η ακαδημία του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια και ο οποίος αν αξιοποιηθεί κατάλληλα μπορεί να βοηθήσει τους πράσινους αλλά και να βοηθηθεί και ο ίδιος.

Το γεγονός όμως ότι στο τριφύλλι είπαν τρία όχι στη Φορτούνα σε ισάριθμες προτάσεις δείχνει ότι οι πράσινοι τον πιστεύουν και όπως όλα δείχνουν θα έχει μια ακόμη ευκαιρία για να δείξει την αξία του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ