ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προς επιστροφή ο Εμμανουηλίδης

Παναθηναϊκός: Προς επιστροφή ο Εμμανουηλίδης
EUROKINISSI

Η Φορτούνα Σιτάρντ δεν έχει τα χρήματα για να πληρώσει όλο το ποσό της οψιόν αγοράς του Εμμανουηλίδη μέχρι τις 15 Ιουνίου κι ο 20χρονος επιθετικός ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Αρνήθηκαν ήδη οι "πράσινοι" αλλαγή στους όρους αποπληρωμής.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ολοκλήρωσε την περασμένη Κυριακή (16/05) την τετράμηνη παρουσία του στα ολλανδικά γήπεδα ως δανεικός απ’ τον Παναθηναϊκό στη Φορτούνα Σιτάρντ, αλλά καταπώς φαίνεται, δύσκολα θα επιστρέψει στην ολλανδική ομάδα στην εκκίνηση της νέας περιόδου.

Στη συμφωνία που έγινε στο φινάλε του περασμένου Γενάρη ανάμεσα στους "πράσινους" και τη Φορτούνα είχε συμπεριληφθεί και οψιόν ύψους 500.000 ευρώ (συν ποσοστό μεταπώλησης 30%), για την αγορά του 20χρονου επιθετικού, ο οποίος μέτρησε μόλις 6 συμμετοχές σαν αλλαγή (80 λεπτά στο σύνολο) στο φίνις της θητείας του στην Ολλανδία με απολογισμό ένα γκολ κόντρα στην Έμεν.

Τη συγκεκριμένη οψιόν οι Ολλανδοί έχουν δικαίωμα να την ενεργοποιήσουν έως τις 15 Ιουνίου, όμως παρά τη δεδομένη επιθυμία τους να κρατήσουν τον Εμμανουηλίδη, φαίνεται πως δεν... μπορούν λόγω πολύ "σφικτών" οικονομικών δυνατοτήτων.

Ο γνωστός Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος είναι κι εκ των βασικών χρηματοδοτών της Φορτούνα έχει ουσιαστικά θέσει εαυτόν εκτός ομάδας και ο ολλανδικός σύλλογος δεν διάγει και τις... καλύτερες ημέρες του όσον αφορά τα οικονομικά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, άνθρωποι της Φορτούνα έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον Παναθηναϊκό, ζητώντας να πληρώσουν την ύψους μισού εκατ. ευρώ οψιόν αγοράς του Εμμανουηλίδη σε βάθος... τριετίας. Κάτι που απορρίφθηκε... ασυζητητί απ’ τους "πράσινους", οι οποίοι είναι ξεκάθαροι πως δεν πρόκειται να κάνουν "χατήρια" στους Ολλανδούς.

Πόσω μάλλον δε, όταν πριν από λίγους μήνες δεν είχαν κρατήσει και την καλύτερη... στάση σε άλλη υπόθεση, καθώς δοκίμασαν για λίγες ημέρες στο προπονητικό κέντρο τους τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Κ19 του Παναθηναϊκού, Παύλο Καρβούνη, δίχως να έχουν πάρει σχετική... άδεια απ’ τους "πράσινους".

Για να συνεχίσει ο Εμμανουηλίδης στην Ολλανδία θα πρέπει μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες (έως 15/06) η Φορτούνα να καταβάλλει όλο το ποσό που είχε συμφωνηθεί από τον περασμένο Ιανουάριο.

Κι επειδή κάτι τέτοιο, με τα υπάρχοντα δεδομένα φαντάζει από δύσκολο έως... απίθανο, ο νεαρός επιθετικός -όπως όλα δείχνουν- θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και θα κληθεί να δώσει το "παρών" στην πρώτη της ομάδας στις 28 ή 29 Ιουνίου.

Περνώντας κι αυτός απ’ το "μικροσκόπιο" του νέου προπονητή που θα αναλάβει το "τιμόνι" του "τριφυλλιού", ο οποίος όπως επισήμανε το βράδυ της Τρίτης (18/05) το SPORT 24 θα αξιολογήσει απ’ το "μηδέν" όλο το ρόστερ του Παναθηναϊκού στις πρώτες δύο εβδομάδες της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ