ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πετάει για Ολλανδία ο Εμμανουηλίδης, συμφωνία με Φορτούνα

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τη Φορτούνα Σιτάρντ για το δανεισμό του Δημήτρη Εμμανουηλίδη με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι και ο 20χρονος άσος πετάει για Ολλανδία τις επόμενες ώρες.

Σε οριστική συμφωνία με τη Φορτούνα Σιτάρντ, για την επαναπροσέγγιση της οποίας είχατε διαβάσει χθες στο SPORT24, ήρθε το πρωί της Δευτέρας (1/2) ο Παναθηναϊκός που τα βρήκε σε όλα με τους Ολλανδούς για το δανεισμό του Δημήτρη Εμμανουηλίδη με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι και ο 20χρονος άσος πετάει για Ολλανδία τις επόμενες ώρες αν βγουν καθαρά τα τεστ που απαιτούνται για τον κορονοϊό.

Στόχος είναι να προλάβει μέσα στη μέρα να βρεθεί στην Ολλανδία για να μπορέσει να υπογράψει τον δανεισμό του και το νέο του συμβόλαιο με τον ολλανδικό σύλλογο.

Στη συμφωνία των δύο πλευρών έχει μπει οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι και αν η Φορτούνα προχωρήσει στην απόκτηση του τότε ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει επίσης και ένα ποσοστό μεταπώλησης για τα επόμενα χρόνια του συμβολαίου του με τους Ολλανδούς και σε περίπτωση που πουληθεί από τη Φορτούνα.

Τα διαδικαστικά ολοκληρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας, αν και στο τριφύλλι υπήρξαν δεύτερες σκέψεις, αλλά από τη στιγμή που δεν θα υπήρχε χώρος για να πάρει επιπλέον ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό οι εκπρόσωποι του πίεσαν και τελικά ολοκληρώθηκε το ντιλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ