ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επανήλθε η Φορτούνα για Εμμανουηλίδη

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης του Παναθηναϊκού πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Λάρισα
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης του Παναθηναϊκού πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Λάρισα EUROKINISSI

Η Φορτούνα Σιτάρντ - σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 - επανήλθε τις τελευταίες ώρες για το δανεισμό του Δημήτρη Εμμανουηλίδη από τον Παναθηναϊκό με τις δύο πλευρές να τρέχουν να προλάβουν το χρόνο για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του 20χρονου έξτρεμ.

Δανεικός στην Φορτούνα Σιτάρντ αναμένεται να παραχωρηθεί ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες στο θέμα των μεταγραφών και των αποχωρήσεων στο τριφύλλι.

Η έλευση δύο εξτρέμ, τόσο του Νγκμπακοτό όσο και του Μεντόζα που παλεύουν οι πράσινοι, δημιουργεί πλεονασμό στις θέσεις των εξτρέμ και περιορισμένο χώρο γα τον 20χρονο ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό.

Οπότε το θέμα έτρεξε άμεσα με τους εκπρόσωπους του ποδοσφαιριστή να επαναφέρουν στο τραπέζι την Κυριακή (31/1) το πρωί την πρόταση της Φορτούνα που δεν είχε ξεγράψει ποτέ τον Εμμανουηλίδη για το δανεισμό του διεθνούς εξτρέμ με την Ελπίδων και οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Οι δύο πλευρές τρέχουν για να προλάβουν το χρόνο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ούτως ώστε και ο νεαρός ποδοσφαιριστής να μπορέσει να ταξιδέψει στην Ολλανδία το δυνατόν γρηγορότερα προκειμένου να προλάβουν τις προθεσμίες.

Να θυμίσουμε ότι πριν από είκοσι μέρες η Φορτούνα Σιτάρντ είχε κάνει πρόταση για το δανεισμό του Εμμανουηλίδη την οποία είχε απορρίψει ο Παναθηναϊκός και ο Πιέρ Ντρεοσί με τις υποσχέσεις προς τον 20χρονο εξτρέμ πως από εδώ και πέρα θα υπολογίζεται και θα παίζει βασικός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ