ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική Ελπίδων: Οι κλήσεις του Σίμου ενόψει της αναμέτρησης με το Λιχτενστάιν

Η Εθνική Ελπίδων λίγο πριν την αναμέτρηση με την Κύπρο
Η Εθνική Ελπίδων λίγο πριν την αναμέτρηση με την Κύπρο EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή, ως προπονητής της Εθνικής Κ-21, καλώντας 25 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μετά την ανακοίνωση της ομοσπονδίας για την πρόσληψη του Γιώργου Σίμου ως νέου τεχνικού της Εθνικής Ελπίδων, γνωστοποιήθηκαν και οι πρώτες του κλήσεις, ενόψει της αναμέτρησης με το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών, η Εθνική μας αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) με την Κύπρο, ενώ τον όμιλο συμπληρώνουν οι: Λευκορωσία, Ισλανδία και Πορτογαλία.

Αναλυτικά οι 25 ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Γιώργος Σίμος για το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν: Μανδάς, Τζολάκης, Χριστογιώργος, Διαμάντης, Ζαγαρίτης, Κόκοβας, Κωνσταντόπουλος, Λύρατζης, Τσαούσης, Σταμούλης, Χριστόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Θυμιάνης, Λιάσος, Μπότος, Σαρδέλης, Σουρλής, Τσιγγάρας, Γρίβας, Εμμανουηλίδης, Λώλης, Ιωαννίδης, Λώλης, Μαχαίρας, Πινακάς, Χριστόπουλος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ