ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το αποθεωτικό tweet για τον Μπεργκ, που πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του

Παναθηναϊκός: Το αποθεωτικό tweet για τον Μπεργκ, που πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στα 37 του χρόνια και ο Παναθηναϊκός δεν ξέχασε τον άλλοτε φορ του, αφιέρωνοντας αποθεωτικά λόγια στον Σουηδό.

Η νίκη στο ντέρμπι εναντίον της Χάκεν στις 27 Αυγούστου ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του Μάρκους Μπεργκ, με τον 37χρονο Σουηδό επιθετικό να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη και να υποχρεώνεται να πει το αντίο λίγο νωρίτερα απ'ότι υπολόγιζε, έξι αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος Σουηδίας.

Μία ημέρα μετά από την κοινοποίηση της απόφασης του Μπεργκ να αποχωρήσει από τη δράση, ακολούθησε η αποθέωσή του από τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να τον τιμούν για τα τέσσερα χρόνια στα οποία υπηρέτησε το τριφύλλι (βρήκε 91 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα σε 150 ματς και πανηγύρισε μεταξύ άλλων 1 Κύπελλο Ελλάδας) με ένα εντυπωσιακό μήνυμα στο Twitter.

"Πράσινε θρύλε Μάρκους Μπεργκ. Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις. Απόλαυσε την απόσυρσή σου και μην ξεχνάς: "Είναι τρελός ο Σουηδός", ανέφεραν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι των πρασίνων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ