ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Την Τρίτη το μεσημέρι σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς με τον Άρη

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο INTIME

Στη διάθεση του κοινού θα τεθούν από το μεσημέρι της Τρίτης (22/04, 14:00) τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού για τον εντός έδρας αγώνα της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League με τον Άρη, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (28/04, 20:30).

Σε κυκλοφορία θα τεθούν το μεσημέρι της Τρίτης (22/04, 14:00) τα εισιτήρια για το ματς της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, που έχει οριστεί για την ερχόμενη Κυριακή (28/04, 20:30).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι από τις 9 Απριλίου είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα gov.gr Wallet (Sports Tickets Gov.gr Wallet) που δίνει τη δυνατότητα ταυτοποίησης των εισιτηρίων διαρκείας και των απλών εισιτηρίων, στο πλαίσιο της κυβερνητικής απόφασης για το νέο τρόπο εισόδου στα γήπεδα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο γήπεδο είναι η ταυτοποίηση στοιχείων των κατόχων εισιτηρίων. Υπενθυμίζεται ότι έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου η διαδικασία ταυτοποίησης είναι προαιρετική.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους, σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής των play offs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο τον Άρη την Κυριακή 28/4 στις 8.30 μ.μ. στο «Απόστολος Νικολαΐδης», τα εξής:

  • Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Τρίτη 23 Απριλίου στις 2 μ.μ.
  • Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Άρη ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

6,7 30 ευρώ

1Β, 5Γ, 8Β, 12Β 45 ευρώ

1Α, 5Β, 8Α, 12Α 60 ευρώ

11 80 ευρώ

5Α, 9 100 ευρώ

2 120 ευρώ

10 150 ευρώ

3 250 ευρώ

  • Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ
  • Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.
  • Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη (πατήστε εδώ). Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.
  • Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.
  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας wallet τους".
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ