ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τηλεοπτικός σταθμός της Πορτογαλίας έντυσε με φανέλα της Σπόρτινγκ τον Ιωαννίδη

Ο Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη το καλοκαίρι ενέπνευσε τηλεοπτικό σταθμό της Πορτογαλίας να ντύσει στα χρώματα των "λιονταριών" τον φορ του Παναθηναϊκού και να αναρωτηθεί για το αν θα γίνει τελικά το deal.

O Φώτης Ιωαννίδης έχει γίνει περιζήτητος για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναίκού και την εντυπωσιακή επιθετική συγκομιδή του, με την Σπόρτινγκ να εμφανίζεται μάλιστα ως εκείνη που έχει τον διεθνή φορ στις πρώτες θέσεις της καλοκαιρινής μεταγραφικής λίστας της.

Το ενδιαφέρον των "λιονταριών" για τον Ιωαννίδη έγινε μάλιστα γνωστό μέσα από πρωτοσέλιδο της "Record" πριν από μία εβδομάδα ενώ σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο, Μπρούνο Αντράντε, η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ έχει ως πρώτο στόχο της το Ιωαννίδη, τονίζοντας πως οι πράσινοι αξιώνουν 15+5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Την ίδια ώρα, με το όνομά του να παραμένει στο μεταγραφικό προσκήνιο για την Σπόρτινγκ εδώ και μερικά 24ωρα, ένας τηλεοπτικός σταθμός της Πορτογαλίας, ο "Sport TV" θέλησε να αναδείξει ακόμη περισσότερο το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών, ντύνοντας τον 24χρονο διεθνή φορ με τη φανέλα της Σπόρτινγκ.

"Ο Φώτης στα λιοντάρια. Θα αγωνίζεται ο επιθετικός του Παναθηναϊκού στο Ζοζέ Αλβαλάδε τη νέα σεζόν;", ήταν η φράση με την οποία συνοδεύτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία, στον λογαριασμό του σταθμού στο Twitter.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ