ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ιωαννίδης πρωτοσέλιδο στη Record: Στα ραντάρ της Σπόρτινγκ υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι

Ο Φώτης Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Φώτης Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Ο Φώτης Ιωαννίδης εξακολουθεί να αποτελεί πόλο έλξης για αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, με την πορτογαλική "Record" να αποκαλύπτει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο πως ο στράικερ του Παναθηναϊκού έχει μπει στο ραντάρ της Σπόρτινγκ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης πραγματοποιεί φέτος μία εκπληκτική σεζόν σκοράροντας κατά ριπάς τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την Εθνική Ελλάδας και το γεγονός αυτό, μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει από συλλόγους του εξωτερικού.

Οι πράσινοι γνωρίζουν ήδη για το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και μία εξ αυτών είναι και η Σπόρτινγκ, με την "Record" -η οποία πρόσκειται στους πρασινόμαυρους και έχει άριστο ρεπορτάζ για αυτούς- να αποκαλύπτει πως ο 25χρονος διεθνής επιθετικός έχει μπει στο ραντάρ της ομάδας του Ρούμπεν Αμορίμ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Τον θέλουν στη θέση του Γκιόκερες ή του Παυλίνιο

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο στράικερ των πρασίνων (20 γκολ και 8 ασίστ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις) είναι μέσα στη λίστα της πορτογαλικής ομάδας για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της, εάν τα "λιοντάρια" της πορτογαλικής πρωτεύουσας χρειαστεί να αποχαιρετήσουν κάποιον εκ των Βίκτορ Γκιόκερες (κάνει σεζόν καριέρας) ή Παουλίνιο στο φινάλε της σεζόν.

Σε περίπτωση μάλιστα που χάσει τον Γκιόκερες η Σπόρτινγκ (στο στόχαστρο της Μίλαν σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport) με αναμένεται να βάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στα ταμεία της εξαργυρώνοντας την εκπληκτική παρουσία του Σουηδού φορ (22 γκολ σε 24 ματς της Primeira Liga, 36 γκολ σε 39 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις), γεγονός που θα της επιτρέψει να μπει με άλλον... αέρα στις διαπραγματεύσεις για τον Ιωαννίδη.

Οι σκάουτς της Σπόρτινγκ έχουν έρθει Ελλάδα για τον Φώτη

Το ρεπορτάζ της "Record" έρχεται ουσιαστικά να καταδείξει το έντονο ενδιαφέρον των Πορτογάλων για τον παίκτη, που έχει ήδη εκδηλωθεί με την παρουσία σκάουτ της Σπόρτινγκ σε τρία διαφορετικά ματς των πρασίνων, με τη διοίκηση του τριφυλλιού να μην έχει αλλάξει πάντως στάση όσον αφορά στην περίπτωση παραχώρησής του (δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2027).

Αυτή είναι... αδιαπραγμάτευτη και θέλει τον Παναθηναϊκό αφενός να μην έχει πρόθεση να αποχωριστεί τον καλύτερο παίκτη του και αφετέρου να του ετοιμάζει νέο συμβόλαιο (μόλις ένα χρόνο μετά την περσινή επέκταση) έως το 2028, με υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του που θα ξεπεράσουν το 1 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Ιωαννίδη και την επόμενη σεζόν στις τάξεις του (ει δυνατόν και για αρκετά χρόνια ακόμη) κι από εκεί και πέρα, έχει καταστεί σαφές απ’ τους "πράσινους" προς την "αγορά" πως ότι για να καθίσει κάποια στιγμή στο μέλλον σε οποιοδήποτε τραπέζι διαπραγματεύσεων, θα πρέπει να υπάρχει διάθεση από την απέναντι πλευρά να... ματώσει οικονομικά, ώστε να μιλάμε για την ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών για Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Το πρωτοσέλιδο της Record

Ο Ιωαννίδης πρωτοσέλιδο στη Record: Στα ραντάρ της Σπόρτινγκ υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι
PRINT SCREEN

Το κείμενο στην εφημερίδα για τον Ιωαννίδη

Ο Ιωαννίδης πρωτοσέλιδο στη Record: Στα ραντάρ της Σπόρτινγκ υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι
PRINT SCREEN
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ