ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Μπρινιόλι, την Παρασκευή ξεκαθαρίζει για τον Ιταλό και για Πέρεθ ενόψει Άρη

Ο Μπρινιόλι στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός | 21 Απριλίου 2022
Ο Μπρινιόλι στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός | 21 Απριλίου 2022 IN TIME SPORTS

Η επόμενη της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια βρήκε τους πράσινους να προπονούνται κανονικά ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός είναι μετά από οκτώ χρόνια ξανά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και θα διεκδικήσει το τρόπαιο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στον τελικό της 21ης Μαίου στο ΟΑΚΑ.

Η επόμενη της νίκης επί της Λαμίας όμως βρήκε τους πράσινους να προπονούνται κανονικά ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής (1/5) με αντίπαλο τον Άρη για την 6η αγωνιστική των playoffs, σε δύο γκρουπ με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν αγωνιστικά συμπεράσματα αλλά και με κάποια προβλήματα για τα οποία ξεκάθαρη εικόνα θα έχουμε την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα τόσο ο Μπρινιόλι ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση όσο και ο Πέρεθ που έγινε εν τέλει αλλαγή αντιμετωπίζουν κάποιες μικροενοχλήσεις. Ο Ιταλός μάλιστα την Πέμπτη έκανε θεραπεία ενώ για τον Ισπανό αναμένεται να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα την Παρασκευή.

Τότε που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δουλέψει με μεγαλύτερη ένταση και θα προσπαθήσει να προσεγγίσει και τακτικά το παιχνίδι της Κυριακής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η επόμενη ημέρα της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» για πρωινή προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στη ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία έκαναν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς. Θεραπεία έκανε ο Μπρινιόλι και ατομικό πρόγραμμα οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Λούντκβιστ, Αγιούμπ, Βαγιαννίδης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ