ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τέλος η σεζόν για τον Ξενόπουλο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο 20χρονος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Βασίλης Ξενόπουλος, αγωνιζόταν με πόνους στον ώμο για αρκετό καιρό και περίμενε την επάνοδο του Κώστα Κότσαρη για να μπει στο χειρουργείο.

Πρόωρα ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Βασίλη Ξενόπουλο. Ο 20χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον δεξιό ώμο προκειμένου να αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό και η αποθεραπεία του υπολογίζεται σε περίπου 5 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι ο Ξενόπουλος θα αναρρώσει με την έναρξη της προετοιμασίας στα τέλη Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ξενόπουλος πονούσε στον ώμο εδώ και τρεις μήνες περίπου. Ωστόσο, τόσο καιρό δεν χειρουργούταν μέχρι να επανέρθει στο 100% ο Κώστας Κότσαρης, ώστε να μην δημιουργηθεί κενό στην ομάδα.

Μετά την επάνοδο του Κότσαρη, ο Ξενόπουλος συνεννοήθηκε με τον Γιώργο Δώνη και το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού και αποφάσισαν τη χειρουργική αντιμετώπιση του τραυματισμού. Ως αποτέλεσμα, ο Ξενόπουλος θα χάσει λίγα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και θα μπορέσει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι.

Ο Ξενόπουλος μπήκε στο χειρουργείο το Σάββατο και θα πάρει εξιτήριο την Κυριακή, ενώ η αποκατάσταση του θα αρχίσει από τη Δευτέρα. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του γιατρού, Δημήτρη Αλεξάκη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ