ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η έλευση του Σιαμπάνη δημιουργεί συνωστισμό στον "άσο"

Παναθηναϊκός: Η έλευση του Σιαμπάνη δημιουργεί συνωστισμό στον "άσο"
MOTIONTEAM

Ο 20χρονος τερματοφύλακας, Μάριος Σιαμπάνης έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και αγωνίζεται σε μία θέση που ήδη υπάρχουν πολλές λύσεις.

Από το καλοκαίρι του 2018 ο Νίκος Νταμπίζας είχε στο “ραντάρ” του τον Μάριο Σιαμπάνη. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει εξαιρετική άποψη για τον νεαρό τερματοφύλακα και δεν έκρυψε ποτέ ότι θα τον ήθελε στο “Γεώργιος Καλαφάτης”.

Ένα χρόνο αργότερα, η επιθυμία του Νταμπίζα αναμένεται να πραγματοποιηθεί. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Σιαμπάνης δεν θα παραμείνει στην Τούμπα και έχει συμφωνήσει προφορικά για να μετακομίσει από τον Ιούλιο στο ΟΑΚΑ. Ο 20χρονος γκολκίπερ θεωρεί ότι θα βρει τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, η επικείμενη έλευση του Σιαμπάνη στο Τριφύλλι, θα δημιουργήσει ντόμινο ανακατατάξεων στη θέση “1”.

Αυτός ο οποίος δεν θα επηρεαστεί είναι ο Σωκράτης Διούδης. Ο 26χρονος τερματοφύλακας απέδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέρθει ως βασικός και θα αρχίσει την επόμενη σεζόν έχοντας το σαφές προβάδισμα. Όμως, δεν ισχύει το ίδιο για τον Κώστα Κότσαρη και τον Βασίλη Ξενόπουλο, οι οποίοι φέτος συμπληρώνουν την τριάδα στην εστία.

Ο Κότσαρης είναι 22 ετών και θα αποτελέσει πισωγύρισμα για τον ίδιο, αν από αναπληρωματικός του Διούδη, καταλήξει τρίτος στην ιεραρχία. Λογικά, εφόσον επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις και ο Σιαμπάνης φορέσει τα “πράσινα”, τότε ο Κότσαρης θα αναζητήσει ομάδα για να πάρει μεταγραφή ή δανεισμό. Ο Ξενόπουλος είναι 20 ετών και ηλικιακά έχει μεγαλύτερο περιθώριο. Όμως, ήδη μετράει τρία χρόνια στην πρώτη ομάδα και δεν έχει κάνει το “ξεπέταγμα” του. Οπότε και εκείνος θα τεθεί αντιμέτωπος με διλήμματα για το μέλλον του.

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού βρίσκεται ακόμα ένας ταλαντούχος γκολκίπερ, ο Νίκος Χριστογεώργιος. Ο 19χρονος γκολκίπερ αγωνίζεται με την ομάδα Κ19 και θα πράξει το ίδιο την επόμενη σεζόν, αφού στην παρούσα φάση δεν θα προβιβαστεί. Ωστόσο, ο Νταμπίζας παρακολουθεί την εξέλιξη του και τον θεωρεί επένδυση για τα επόμενα χρόνια.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ