ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τελική ευθεία με Παλάσιος, κλείνει ελεύθερος από Έμπολι ο Μπρινιόλι, τέλος ο Φεράρι

Ο Παλάσιος σε αγώνα στην Αργεντινή
Ο Παλάσιος σε αγώνα στην Αργεντινή PHOTO CREDITS: © 2019 NICOLAS AGUILERA / AP IMAGES

Τα τελικά έγγραφα από την Πατσούκα περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να κλειδώσει μέσα στις επόμενες ώρες η μεταγραφή του Παλάσιος, που θα αγγίξει συνολικά τα 2 εκατ. ευρώ. Η διάρκεια του συμβολαίου είναι η τελική εκκρεμότητα για τον Μπρινιόλι. Δεν προχωράει του Φεράρι, ανοικτό για άλλη μία κίνηση στο... 90’ των μεταγραφών με άλλον έναν εξτρέμ

Ένα 24ωρο πριν από το κλείσιμο του θερινού, μεταγραφικού παραθύρου, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν επισπεύσει τις επαφές τους με όλους τους βασικούς στόχους, προκειμένου να προλάβουν την προθεσμία της Τρίτης (31/8).

Στο "μέτωπο" του Σεμπαστιάν Παλάσιος, οι "πράσινοι" έχουν φέρει πλέον τις συζητήσεις με την Πατσούκα στην τελική ευθεία. Ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, υπάρχει καταρχήν συμφωνία σε όλα τα επίπεδα και πλέον στον Παναθηναϊκό περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους τα σχετικά έγγραφα από τους Μεξικανούς για να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal, μίας μεταγραφής που θα "αγγίξει" τα 2 εκατ. ευρώ στο σύνολό της.

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, η μετακίνηση του Παλάσιος θα "κλειδώσει" τα ξημερώματα της Τρίτης (31/08) στις τελικές επαφές ανάμεσα στα δύο κλαμπ, αφού αποσταλούν τα τελευταία έγγραφα απ’ την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αν όλα προχωρήσουν κανονικά ως το φινάλε και προετοιμαστούν τα πάντα, ο 29χρονος εξτρέμ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να στείλει υπογεγραμμένο το τριετές συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό, προετοιμάζοντας προς το τέλος της εβδομάδας το ταξίδι του στην Αθήνα.

Στο σημείο που έχει φτάσει πλέον η μεταγραφή, δύσκολα θα "τσακίσει" κάτι, εντούτοις μέχρι να πάρουν οι "πράσινοι" στα χέρια τους όλα τα έγγραφα και να υπάρξουν... υπογραφές, είναι λογικό να τηρούν στάση αναμονής, έχοντας κάνει όλα όσα έπρεπε να κάνουν απ’ την πλευρά τους για να ολοκληρωθεί το θέμα

Η μοναδική εκκρεμότητα με τον Μπρινιόλι

Στην υπόθεση του γκολκίπερ Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ολοκληρώσει μέσα στην Τρίτη (31/08) τη μεταγραφή του, με ελεύθερη μεταγραφή (κι όχι με ποσό) από την Έμπολι. Η πλευρά του Ιταλού γκολκίπερ έχει σχεδόν συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα για να τον αποδεσμεύσει από το συμβόλαιό του το οποίο λήγει σε ένα χρόνο.

Επί της ουσίας, η μοναδική εκκρεμότητα που απομένει είναι η χρονική διάρκεια στο συμβόλαιο του 30χρονου γκολκίπερ, καθώς ο εκπρόσωπός του επιθυμεί να κλείσει για τρία χρόνια και ο Παναθηναϊκός θέλει διετές. Λογικά όμως, όλο αυτό θα διευθετηθεί μέσα στις επόμενες ώρες κι ο Ιταλός θα κλείσει στο "τριφύλλι".

Τέλος ο Φεράρι, ανοικτό και για άλλον εξτρέμ

Εν αντιθέσει με τους Παλάσιος και Μπρινιόλι, η υπόθεση του Φράνκο Φεράρι δεν θα προχωρήσει εντέλει για τον Παναθηναϊκό σ’ αυτό το μεταγραφικό παράθυρο. Οι δυσκολίες που υπήρχαν σε επίπεδο συνεννόησης με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστούν και πλέον ο Παναθηναϊκός έκοψε την περίπτωση του Αργεντινού μπακ του Βόλου. Δεν αποκλείεται πάντως, να ασχοληθεί με την αγορά των ελεύθερων για τη θέση του αριστερού μπακ, ως έξτρα κίνηση μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει άλλη μία μεταγραφή μέχρι το βράδυ της Τρίτης (31/08) στη θέση του εξτρέμ, πέραν του Παλάσιος. Οι "πράσινοι" έχουν τσεκάρει κάποιες περιπτώσεις κι ενδέχεται να γίνει κάποια... κίνηση της τελευταίας στιγμής.

Ψάχνει δανεισμό του Αϊτόρ, στην Εστορίλ ο Σαβιέρ

Στο μέτωπο των αποχωρήσεων, μετά τον Καμπετσή που καταλήγει στη Βίλεμ ως δανεικός -με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι- ο Παναθηναϊκός προσπαθεί στο... 90’ των μεταγραφών να βρει λύσεις και με τους Αϊτόρ και Σαβιέρ για να αποχωρήσουν, έστω ως δανεικοί.

Ο Σαβιέρ έκλεισε στην Εστορίλ όπου θα μεταβεί την Τρίτη για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του, ενώ για τον Ισπανό εξτρέμ υπάρχει κινητικότητα από ομάδες της πατρίδας του και από την Ολλανδία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ