ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παλεύει για να κάνει δικό του τον 30χρονο γκολκίπερ Αλμπέρτο Μπρινιόλι

Ο Μπρινιόλι στο Μπενεβέντο - Μίλαν
Ο Μπρινιόλι στο Μπενεβέντο - Μίλαν PRINTSCREEN

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποκτήσει στο νήμα των μεταγραφών τον 30χρονο γκολκίπερ της Έμπολι, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος δεν υπολογίζεται για βασικός στην ομάδα της Serie A.

Ο Παναθηναϊκός επιμένει στην ιταλική σχολή αναφορικά με τη μεταγραφή του γκολκίπερ που θα πλαισιώσει τον Διούδη και έτσι μετά τους Μανόνε, Σκουφέτ που προτάθηκαν και δεδομένα απασχόληαν με τις περιπτώσεις τους να μην προχωράνε για διαφορετικούς λόγους φαίνεται πως βρήκε τον εκλεκτό του στο πρόσωπο του 30χρονου Αλμπέρτο Μπρινιόλι της Έμπολι.

Ο Μπρινιόλι ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν MVP της ομάδας του στη Serie B και τη βοήθησε να πάρει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία είδε φέτος την ομάδα του να αποκτά νέο τερματοφύλακα για βασικό, ο οποίος έχει παίξει και στις δύο πρώτες αγωνιστικές με τον ίδιο να μένει στον πάγκο.

Οπότε έψαχνε μια ομάδα για να πάει να συνεχίσει την καριέρα του με τον Παναθηναϊκό να κινείται για την απόκτηση του μέσω μεταγραφής για τον ιταλικό σύλλογο.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου του 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του στη Μοντικιάρι το 2009 ενώ στη συνέχεια μετά από μια διετία πήρε μεταγραφή στη Λουμετσάνε. Εκεί έμεινε άλλα δύο χρόνια και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή για την Τερνάνα, από την οποία το 2015 έκανε το άλμα στην καριέρα του υπογράφοντας στη Γιουβέντους.

Δεν έπαιξε όμως στην ομάδα του Τορίνο και έφυγε τέσσερις φορές δανεικός και συγκεκριμένα για τις Τερνάνα, Σαμπντόρια, Λεγανές, Περούτζια και Μπενεβέντο. Με την Μπενεβέντο μάλιστα το 2017 είχε σκοράρει κόντρα στη Μίλαν του Ντοναρούμα ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 95' σε αγώνα που έγινε τη σεζόν 2017-18.

Από τη Γιουβέντους πήγε στην Παλέρμο το καλοκαίρι του 2018 ενώ την επόμενη χρονιά παραχώρηθηκε στην Έμπολι όπου αγωνιζόταν μέχρι σήμερα όντας βασικός και αναντικατάστατος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ