ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παίζει δυνατά και του 25χρονου Σιμόνε Σκουφέτ για το τέρμα

Ο Σιμόνε Σκουφέτ με τη φανέλα της Ιταλίας
Ο Σιμόνε Σκουφέτ με τη φανέλα της Ιταλίας PHOTO CREDITS: © 2014 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Ο 25χρονος Ιταλός γκολκίπερ της Ουντινέζε, Σιμόνε Σκουφέτ, είναι μια περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι πράσινοι, για τη θέση του τερματοφύλακα. Στα υπόψιν πάντα και ο Μανόνε.

Ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει όλο το βάρος του στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Σεμπάστιαν Παλάσιος. Παράλληλα όμως δουλεύει κάποιες άλλες υποθέσεις, όπως για παράδειγμα του Φεράρι για τη θέση στο αριστερό άκρο ενώ ψάχνεται και για γκολκίπερ.

Οι πληροφορίες του SPORT24 αναφέρουν πως αυτός είναι ο 25χρονος Ιταλός γκολκίπερ, Σιμόνε Σκουφέτ, ο οποίος ανήκει στην Ουντινέζε η οποία όμως τα τελευταία χρόνια τον παραχωρεί δανεικό και αυτό το σενάριο εξετάζουν και στον Παναθηναϊκό.

Ο Σκουφέτ προτάθηκε πριν από λίγες μέρες στους πράσινους οι οποίοι έψαξαν την περίπτωση του και διαπίστωσαν πως ο 25χρονος γκολκίπερ είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ο οποίος σίγουρα θα μπορούσε να σταθεί όχι μόνο δίπλα στον Διούδη αλλά και ως πρώτος γκολκίπερ.

Για αυτό και έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές και θεωρούν πως θα μπορούσαν να προχωρήσουν και να ολοκληρώσουν το θέμα της απόκτησης του το τελευταίο διήμερο των μεταγραφών αν όντως πάνε τελικά για γκολκίπερ.

Ο Σιμόνε Σκουφέτ γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1996 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ουντινέζε, καταφέρνοντας να προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα το καλοκαίρι του 2013. Εκείνη τη σεζόν μάλιστα (2013/14) έπαιξε 16 φορές στη Serie A, κρατώντας το "μηδέν"σε έξι αγώνες. Μετά από μία διετία (το 2015) παραχωρήθηκε δανεικός στην Κόμο για μία σεζόν, πριν επιστρέψει στην Ουντινέζε.

Τον Ιανουάριο του 2019 μετακόμισε, ξανά ως δανεικός, στην Κασίμπασα (Τουρκία), ενώ τον Αύγουστο του ίδιου έτους προέκυψε νέος δανεισμός, αυτή τη φορά στην Σπέτσια. Στη διάρκεια της καριέρας του, έχει αγωνιστεί 40 φορές στη Serie A, δίχως να δεχτεί γκολ σε 9 αναμετρήσεις. Ο ύψους 1μ93 τερματοφύλακας μετράει επίσης 38 συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας.

Ανοικτό πάντα και του Μανόνε

Από το SPORT24 είχατε ενημερωθεί και για μια άλλη περίπτωση αυτή του Βίτο Μανόνε της Μονακό. Υπάρχει πάντα στη λίστα των πράσινων και όσο δεν βρίσκει ομάδα, τόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι θα γίνει κίνηση για τον 33χρονο Ιταλό.

Άλλωστε από την πρώτη στιγμή είχαμε πει πως ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ οπότε δεν αποκλείεται οι δύο αυτές να είναι οι δύο Ιταλοί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ