ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανταλλαγή εγγράφων για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παλάσιος

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος με τη φανέλα της Ταγέρες σε προσπάθειά του από αγώνα για το Copa Libertadores | 20 Φεβρουαρίου 2019
Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος με τη φανέλα της Ταγέρες σε προσπάθειά του από αγώνα για το Copa Libertadores | 20 Φεβρουαρίου 2019 @2019 NICOLAS AGUILERA/AP IMAGES

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος που έβγαλε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Παλάσιος υποστήριξε πως μένει μόνο η ανταλλαγή εγγράφων για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 29χρονου εξτρέμ στο τριφύλλι.

Το θέμα του Παλάσιος και της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό έχει μπει στην τελική του ευθεία και ο Αργεντινός δημοσιογράφος που ήταν αυτός που αποκάλυψε και το γεγονός ότι το τριφύλλι κινείται για τον 29χρονο εξτρέμ το βράδυ της Κυριακής έκανε λόγο για ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Όπως είναι λογικό η διαφορά της ώρας με την Αργεντινή οδηγεί τις δύο πλευρές να έχουν συνομιλίες κυρίως βραδινές ώρες ίσως και ξημερώματα και σύμφωνα με τον Γκαστόν Εντούλ ο Παναθηναϊκός με την Ιντεπεντιέντε είναι σε διαδικασία ανταλλαγής των χαρτιών που απαιτούνται ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του έμπειρου ποδοσφαιριστή στο τριφύλλι.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Τώρα: Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος φεύγει από την Ιντεπεντιέντε. Θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, αύριο θα τακτοποιηθούν τα χαρτιά".

Από πλευράς Παναθηναϊκού δεν επιβεβαιώνουν τίποτα καθώς γνωρίζουν πως οι ίδιοι έχουν κάνει όσα έπρεπε, έχουν κάνει οικονομική υπέρβαση για να ολοκληρώσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή με τα χρήματα που δίνουν τόσο στον σύλλογο της Αργεντινής όσο και στην Πατσούκα του Μεξικό. Αλλά τονίζουν πως δεν μπορούν να πουν κάτι οι ίδιοι από τη στιγμή που πλέον η μεταγραφή δεν εξαρτάται απ' αυτούς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ