ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία η ανανέωση του Χουάνκαρ έως το 2024

Ο Χουάνκαρ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον ΠΑΣ
Ο Χουάνκαρ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον ΠΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Χουάνκαρ έχουν μπει στην τελική ευθεία, με τον Ισπανό αριστερό μπακ να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Το θέλει πολύ, το έχει δηλώσει αμέτρητες φορές το τελευταίο δίμηνο κι όπως όλα δείχνουν η επιθυμία του Χουάνκαρ θα γίνει πράξη πολύ σύντομα, με τον ίδιο να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό έως το 2024.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του ατζέντη του στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, οι "πράσινοι" ξεκίνησαν τα τελευταία 24ωρα το νέο κύκλο διαπραγματεύσεων μαζί του για την ανανέωση του Ισπανού μπακ, ο οποίος μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου.

Σημαντική υποσημείωση: Ο Χουάνκαρ αυτή τη φορά (εν αντιθέσει με τις πρώτες συζητήσεις του περασμένου Δεκέμβρη) είναι ενήμερος για όλα. Γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες της "πράσινης" πρότασης και πλέον οι δύο πλευρές είναι κοντά στο deal.

Πιθανόν οριστική εξέλιξη έως το τέλος της εβδομάδας

Οι διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη, θα συνεχιστούν ακόμη πιο έντονα τις επόμενες ημέρες με τις ανταλλαγές των σχετικών emails και είναι πολύ πιθανό ως το τέλος της εβδομάδας να υπάρχει οριστική εξέλιξη με την απάντηση της πλευράς του Χουάνκαρ, η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι θετική.

Κι ο ίδιος άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει πως αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τον ίδιο η παραμονή του στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια κι όλα συγκλίνουν προς τη συμφωνία των δύο πλευρών. Με μία λογική αύξηση των αποδοχών του Χουάνκαρ, μαζί με μπόνους συμμετοχών και στόχων εντός του οικονομικού πλαισίου που έχει οριοθετήσει το κλαμπ.

Ακολουθούν οι Βιγιαφάνιες και Σάντσες

Αν δεν αλλάξει κάτι... δραματικά τα επόμενα 24ωρα, ο σχεδιασμός της νέας σεζόν θα ξεκινήσει απ’ την παραμονή του Ισπανού μπακ και θα ακολουθήσουν στη συνέχεια οι διαπραγματεύσεις με τους Λούκας Βιγιαφάνιες και Φακούντο Σάντσες. Με κανέναν εκ των δύο δεν έχει γίνει ακόμη κουβέντα απ’ τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, ωστόσο, αυτό είναι κάτι που αναμένεται να "τρέξει" λίαν συντόμως.

Για τον "Βίγια" οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αφού θα πρέπει να βρεθεί σημείο επαφές στο οικονομικό (δεν υπάρχει διάθεση απ’ τον Παναθηναϊκό να δοθεί ξανά συμβόλαιο 700.000 ευρώ), ενώ για τον 32χρονο "Φάκου", η πρόθεση του "τριφυλλιού", είναι να του προταθεί επέκταση της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ