ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Λύνει το συμβόλαιο του ο Αντονίτο

Ο Αντονίτο Ρεγάλ σε προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Αντονίτο Ρεγάλ σε προπόνηση του Παναθηναϊκού PAO TV

Ο Αντονίτο ολοκληρώνει τις διαδικασίες για να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει στην Ισπανία για να φορέσει τη φανέλα της Καρταχένα.

Τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη λύση του συμβολαίου του διευθετεί ο Αντονίτο ο οποίος θα επιστρέψει στην Ισπανία για να αγωνιστεί στην Καρταχένα το επόμενο διάστημα.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr θέλουν τον Ισπανό αμυντικό να βρέθηκε στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ την Παρασκευή το απόγευμα (8/1) ώστε να ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και να μείνει ελεύθερος χωρίς να έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό στο τριφύλλι λόγω του προβλήματος υγείας που είχε αρχικά και εν συνεχεία επειδή δεν ήταν στα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι.

Ο Αντονίτο για τον οποίο διαβάσατε από το πρωί της Παρασκευής (8/1) στο Sport24.gr πως θα αποτελέσει παρελθόν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και αυτός θα είναι η Καρταχένα. Μάλιστα έκανε και μια σχετική δήλωση σε μέσο της Ισπανίας και δη από τη συγκεκριμένη περιοχή λέγοντας: "Ευελπιστώ να τα πούμε σύντομα από κοντά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ