ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία στο ίντερνετ τα περίπου 4.000 εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ

Το γήπεδο της Λεωφόρου σε ματς πρωταθλήματος μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό | 19 Μαρτίου 2017
Το γήπεδο της Λεωφόρου σε ματς πρωταθλήματος μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό | 19 Μαρτίου 2017 INTIME SPORTS

Από 10 ευρώ τα 4.000 διαθέσιμα εισιτήρια του κυριακάτικου (27/02) αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ που τέθηκαν σε κυκλοφορία από την Παρασκευή (25/02). Το ανοικτό ενδεχόμενο αλλαγής της ώρας έναρξης του παιχνιδιού λόγω φωτισμού.

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού τέθηκαν από το μεσημέρι της Παρασκευής (25/02) τα 4.000 διαθέσιμα εισιτήρια (διότι άλλα τόσα είναι περίπου και τα διαρκείας) του κυριακάτικου (27/02, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24) αγώνα με την ΑΕΚ για τη 25η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Είναι το πρώτο ματς στη Λεωφόρο, στο οποίο θα υπάρχει πλέον παρουσία κόσμου στο 50% μετά τη χαλάρωση των μέτρων κατά του κορονοϊού απ’ την κυβέρνηση και το πρώτο απ’ τα "μεγάλα" στο β' γύρο του πρωταθλήματος, όπου η Λεωφόρος θα είναι τουλάχιστον γεμάτη κατά το ήμισυ (στους αγώνες με τον Άρη και τον Ολυμπιακό επιτρέπονταν μόλις 1.000 άτομα).

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 10 ευρώ στα δύο "πέταλα" και φτάνουν τα 70 ευρώ στα VIP. Αξίζει επίσης να επισημανθεί πως στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγής της ώρας διεξαγωγής του αγώνα που είναι αρχικά προγραμματισμένος για τις 19:30.

Κι αυτό λόγω του προβλήματος που δημιούργησε (και) στο φωτισμό η κατάρρευση του στεγάστρου επί της Λ. Αλεξάνδρας μετά την κακοκαιρία "Ελπίδα". Τα δύο προηγούμενα εντός έδρας ματς με Αστέρα Τρίπολης και Λαμία έγιναν μεσημεριανές ώρες (15:00 και 15:30), ωστόσο γίνεται προσπάθεια αυτό το παιχνίδι να γίνει σε νυχτερινή ώρα.

Τις τελευταίες ημέρες έγιναν ορισμένες βελτιωτικές εργασίες στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για να υπάρχει όσο το δυνατόν πιο "κανονικός" φωτισμός και πλέον οι "πράσινοι" περιμένουν το "ΟΚ" από τις αρμόδιες αρχές, σε συνεννόηση πάντα με τη Λίγκα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ:

"Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Κυβέρνησης για αύξηση της παρουσίας των φιλάθλων στο 50% της χωρητικότητας των γηπέδων, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (27/2/22, 7.30 μ.μ., πιθανή αλλαγής της ώρας έναρξης θα ανακοινωθεί από το site της ΠΑΕ) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22 τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 στις 12.30 μ.μ.

Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET.

Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη

https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005374.html . Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου, καθώς και της ημερομηνίας της 3ης δόσης του εμβολιασμού, ή της 2ης εάν δεν έχει παρέλθει το διάστημα των 7 μηνών βάσει ΚΥΑ.

Τα εισιτήρια που αφορούν φιλάθλους κάτω των 15 ετών αγοράζονται σε θέσεις youth πακέτο (ένας συνοδός και ένα συνοδευόμενο μέλος).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

Θύρες 6,7,13, 14: 10

Θύρες: 1,12: 15

Θύρες 5Β, 8: 20

Θύρες: 5Α, 9, 11: 30

Θύρα 2: 35

Θύρα 10: 40

VIP: 70

Διαρκείας

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες τους και την ημέρα του αγώνα από τις 10:30 έως τις 16:30.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται παράλληλα με τα εισιτήρια του αγώνα έως και την Παρασκευή 25/2 και ώρα 18:00 με την προϋπόθεση ότι υπάρχει διαθεσιμότητα.

Το Σάββατο 26/2 τα εκδοτήρια του γηπέδου θα παραμείνουν κλειστά.

Υγειονομικό Πρωτόκολλο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πλαίσιο του αγώνα με την ΑΕΚ επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

– Βάσει του ΦΕΚ 5138/Β/5.11.2021 τα εκδοτήρια της θύρας 3 θα παραμείνουν κλειστά καθώς επιτρέπεται μόνο η ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων.

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 16.30, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες.

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο είτε με το ευρωπαϊκό είτε με το ελληνικό πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της COVID-19 ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους επτά τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ). Το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ και το ελληνικό εδώ.

– Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 15 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

– Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

-Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.

-Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν απόσταση 1,5μ. από τον προπορευόμενό τους.

H συνεργασία όλων μας, η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η συμμόρφωση με τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας, θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη παρουσία όλων στην ιστορική μας έδρα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ