ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προφορική συμφωνία με Μλαντένοβιτς, έρχεται στην Ελλάδα

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς
Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς FRANCO ROMANO/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε προφορικά με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, με τον 31χρονο αριστερό μπακ της Λέγκια να αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στη χώρα μας για να υπογράψει.

Ο Παναθηναϊκός φορτσάρει τις τελευταίες ημέρες για να κάνει δικό του τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς και όλα δείχνουν πως μετράμε αντίστροφα για να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πράσινοι ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον 31χρονο Σέρβο αριστερό μπακ για να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον παίκτη να είναι αυτή τη στιγμή διακοπές με την οικογένειά του και να αναμένεται μέσα στα προσεχή 24ωρα στη χώρα μας για να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Παναθηναϊκός αυτό το διάστημα έψαξε και τις περιπτώσεις των Δημήτρη Γιαννούλη, Κώστα Σταφυλίδη, ωστόσο, φαίνεται πως κατέληξε στον διεθνή Σέρβο μπακ, για να δημιουργήσει δίδυμο στην αριστερή πλευρά μαζί με τον Χουάνκαρ, δεδομένου ότι η επάνοδος του Γκάνεα θα καθυστερήσει κι άλλο.

Σε ότι αφορά δε, την ποινή του αυτή λήγει στις 8 Αυγούστου και δεν επηρεάζει την πιθανή παρουσία του στον β’ προκριματικό του Champions League, αφού αφορά εγχώριες διοργανώσεις. Κι ως εκ τούτου θα έχει λήξει και μέχρι την έναρξη της ελληνικής Super League, εφόσον οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ