ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά στην ανανέωση ο Χουάνκαρ με διετές συμβόλαιο

Ο Χουάνκαρ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον ΠΑΣ
Ο Χουάνκαρ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον ΠΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Όλα δείχνουν πλέον ότι ο Χουάνκαρ θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό ανανεώνοντας το συμβόλαιό του ως το καλοκαίρι του 2024.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Χουάνκαρ, που τυπικά ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, τρέχει εδώ και αρκετούς μήνες, μπαίνει ωστόσο στην τελική φάση της, καθώς -όπως όλα δείχνουν- οι δύο πλευρές θα επεκτείνουν την κοινή πορεία τους με σύμβαση διετούς διάρκειας.

Ο αριστεροπόδαρος Ισπανός ήθελε εξ αρχής να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και το έχει εκφράσει σε διάφορους τόνους. Ιδίως μετά τον σαββατιάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, που επικύρωσε την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη έπειτα από μία πενταετία, ήταν πιο ξεκάθαρος από ποτέ.

Γνώριζε πλέον ότι η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία της. Άλλωστε τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε σοβαρή πρόοδος με τις απευθείας επαφές ανθρώπων του "τριφυλλιού" μαζί του. Σε αυτές, μάλιστα, διευκρινίστηκαν αρκετές λεπτομέρειες που ήταν θολές μέχρι τότε, όσο δηλαδή οι συζητήσεις γίνονταν αποκλειστικά με τον ατζέντη του Ισπανού, με συνέπεια η απόσταση στο οικονομικό να παραμένει αγεφύρωτη.

Οι τελικές κουβέντες θα γίνουν αμέσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου το προσεχές Σάββατο (21/5, 20:00) στο ΟΑΚΑ. Στην παρούσα φάση πάντως οι πιθανότητες παραμονής του Ισπανού μπακ στον Παναθηναϊκό έως το 2024 είναι πάρα πολλές.

Στο οικονομικό σκέλος, η συμφωνία δεν θα ξεφεύγει από τα όρια που είχε θέσει ο Παναθηναϊκός, αλλά ταυτόχρονα θα καλύψει κάθε πλευρά έτσι ώστε άπαντες να είναι πλήρως ικανοποιημένοι. Ιδίως ένας απ' τους πιο σημαντικούς παίκτες της εφετινής πορείας των πρασίνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ