ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παραμένουν εκτός οι Γεντβάι, Σένκεφελντ

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Γεντβάι, Σένκεφελντ συνέχισαν και την Τετάρτη (20/3) το ατομικό τους πρόγραμμα και παραμένουν εκτός προπονήσεων στον Παναθηναϊκό.

Καμία μεταβολή δεν παρουσίασε το απουσιολόγιο της Τετάρτης (20/3) στον Παναθηναϊκό καθώς ο Φατίχ Τερίμ δεν είχε και πάλι στη διάθεση του τους διεθνείς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων αλλά και τους τέσσερις τραυματίες.

Τους Γεντβάι, Σένκεφελντ που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανεβάσουν ρυθμούς αλλά και τους μόνιμα απόντες Μάγκνουσον και Πάλμερ - Μπράουν.

Το καλό για τους ποδοσφαιριστές που μετείχαν στο πρόγραμμα είναι πως υπήρξε παιχνίδι στο μισό γήπεδο μετά την προθέρμανση και τις πρώτες ασκήσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ασκήσεις στο γυμναστήριο, συνέχισαν με ασκήσεις δύναμης στο γήπεδο και rondo, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ