STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-0

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-0
Νίνης

Ο Παναθηναϊκός με σκόρερ και πρωταγωνιστή τον Νίνη επιβλήθηκε 2-0 του Πανιωνίου

Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής είχε στο ΟΑΚΑ έναν νέο αστέρα που ανατέλλει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο 16χρονος και κάτι μηνών, έγραψε την δική του ιστορία σήμερα (27/01/07) αφού με το γκολ που πέτυχε (το άλλο ο Σαλπιγγίδης) έγινε ο μικρότερος σε ηλικία Έλληνας παίκτης που σκοράρει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Οι «πράσινοι» χωρίς υψηλά στάνταρ, απέδωσαν για άλλο ένα παιχνίδι (μετά την Ξάνθη) καλό ποδόσφαιρο και περιμένουν με την καλύτερη ψυχολογία το επαναληπτικό της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά και κάποιο στραβοπάτημα των Ολυμπιακό, ΑΕΚ την Κυριακή για να μειώσουν την διαφορά από τις πρώτες θέσεις.
td> Οι συνθέσεις των ομάδων
Παναθηναϊκός (Β. Μουνιόθ): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Νίλσον, Μόρις, Γκούμας, Τζιόλης (56’ Μπίσκαν), Λεοντίου, Ρομέρο, Νίνης (68’ Ιβανσιτς), Μάντζιος (63’ Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης.

Πανιώνιος (Ε. Λίνεν): Κένινγκ, Μανιάτης, Γκασπάρ, Πλετς, Σπυρόπουλος, Ενσαλίβα, Αραβίδης (66’ Κόντι), Βάνγκερ, Γουνδουλάκης, Τζιμπούρ (83' Κουτσόπουλος), Λουρέντσο (66’ Σιαλμάς).

Διαιτητής: Καλόπουλος Δ. (Θεσ/κης)

Βοηθοί Διαιτητή: Σαραϊδάρης Δ. (Θεσ/κης), Βασιλειάδης Λ. (Θεσ/κης)

Τέταρτος Διαιτητής: Φλαμπούρης Ι. (Αθηνών)

Κίτρινες: Βύντρα, Νίνης, Μπίσκαν / Σπυρόπουλος, Ενσαλίβα
td> Με μια ματιά
Με την ενδεκάδα της Ξάνθης παρέταξε την ομάδα του ο Βίκτορ Μουνιόθ, κάτι αναμενόμενο αφού οι «πράσινοι» είχαν πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους Ακρίτες. Ο Ισπανός τεχνικός είχε συμπεριλάβει τελικά στην αποστολή και έναν άλλο ταλαντούχο παίκτη από την Παιανία, τον 17χρονο Νίκο Μπουτζίκο, λίγα 24ωρα μετά το επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε στο «τριφύλλι».

Ο Εβαλντ Λίνεν από την πλευρά του, έχοντας πολλές απουσίες στις επιλογές του προτίμησε το 4-5-1, ενισχύοντας την μεσαία γραμμή που είχε σκοπό να κρατήσει τους «πράσινους» μακριά από την εστία του Σλοβάκου, Μίροσλαβ Κένινγκ. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Ρέφικ Τζιμπούρ ενώ την άμυνα στελέχωναν οι Πλετς, Γκασπάρ στο κέντρο ενώ οι Σπυρόπουλος, Μανιάτης ήταν στα άκρα.

Αυτό που είχαν επιδιώξει από τα πρώτα λεπτά στην Ξάνθη και ποτέ δεν ήρθε, το πέτυχαν στην δεύτερη κιόλας επιθετική προσπάθεια στο ματς με τους «κυανέρυθρους». Το γκολ…

Αυτό που για ενενήντα και κάτι λεπτά δεν μπήκε κόντρα στους Ακρίτες ήρθε στο 6ο λεπτό του αγώνα με τον Πανιώνιο, όταν μετά από ένα γρήγορο πλάγιο άουτ του Μάντζιου και ασίστ του Τζιόλη στον κενό χώρο ο Σαλπιγγίδης αν και πιεζόμενος με πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Κένινγκ και άνοιξε γρήγορα το σκορ για το «τριφύλλι» σκορπώντας πανηγύρια στους 6 χιλιάδες περίπου οπαδούς του. Ο διεθνής επιθετικός με το γκολ αυτό έφθασε τα 10 στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» είχαν πετύχει ήδη τον στόχο τους (το γρήγορο γκολ) και έχοντας την κατοχή και χωρίς άγχος έλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα, με τους «κυανέρυθρους» να δυσκολεύονται να περάσουν την μπάλα από το κέντρο στην επίθεση.

Το πρώτο 20λεπτο ολοκληρώθηκε με μια ακόμη καλή στιγμή των γηπεδούχων όταν μετά από μια καταπληκτική σέντρα (και ενέργεια, απέφυγε δύο αντιπάλους) του Νίνη, ο Πλετς απομάκρυνε σε κόρνερ όπου στην εξέλιξή του ο Ρομέρο με δυνατό σουτ λίγο έλειψε να σκοράρει αλλά η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Γκασπάρ και απομακρύνθηκε από την άμυνα των Νεοσμυρνιωτών.Οι δύο ομάδες κατέβασαν «στροφές» με τον Παναθηναϊκό να δείχνει πως είχε βολευτεί με αυτό το γκολ του «Σάλπι», τους παίκτες του Λίνεν να αναζητούν τρόπους να απειλήσουν τον Γκαλίνοβιτς και τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να έχουν στήσει το δικό τους «πάρτι» τραγουδώντας συνεχώς υπέρ της ομάδας τους.

Την χαλαρότητα αυτή προσπάθησε να εκμεταλλευθεί ο Πανιώνιος όπου στο 28’ δημιούργησε χωρίς ωστόσο ουσία την πρώτη του μεγάλη φάση. Ηταν το κόρνερ του Αραβίδη και ο Πλετς με δυνατή κεφαλιά λίγο έλειψε να ισοφαρίσει για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Βίκτορ Μουνιόθ βλέποντας λίγο αδρανείς τους «πράσινους» που σπαταλούσαν κάθε επιθετική τους προσπάθεια στο τελείωμα (δεν έφθαναν με αξιώσεις στην αντίπαλη άμυνα) είχε σηκωθεί μπροστά από τον πάγκο του και έδινε οδηγίες.

Οι φιλοξενούμενοι ότι δεν είχαν πετύχει στα πρώτα λεπτά (δηλαδή να κάνουν ευκαιρία) κατάφεραν να τις δημιουργήσουν στο τελευταίο λεπτό και τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Αρχικά στο 44’ μετά από εκπληκτική προσπάθεια του Αραβίδη που πέρασε δύο παίκτες και έκανε την σέντρα του ο Μόρις με σωτήρια προβολή έδιωξε πριν ο Βάγκνερ, σουτάρει. Ένα λεπτό αργότερα ο Γουνδουλάκης αμαρκάριστος από το ύψος της ημικύκλιου της μεγάλης περιοχής σούταρε απελπιστικά άουτ.

Σε μια «αντιγραφή» του πρώτου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει άλλο ένα γρήγορο γκολ. «Δράστης» αυτή την φορά ο 16χρονος και κάτι… Σωτήρης Νίνης που ανάγκασε όλους όσους βρίσκονταν στις εξέδρες να σηκωθούν από την θέση τους και να τον χειροκροτήσουν. Ηταν το 46’ όταν ο «πιτσιρικάς» με εκπληκτική ατομική ενέργεια ξεκίνησε από τα πλάγια μπήκε προς την μεγάλη περιοχή αποφεύγοντας δύο παίκτες και σούταρε δυνατά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κένινγκ.

Ο Νίνης με το γκολ αυτό που δικαιούταν (ακόμα και από την Ξάνθη στην φάση με το δοκάρι του Σαλπιγγίδη) έγινε ο μικρότερος σκόρερ σε ηλικία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και για τον λόγο αποθεώθηκε από τόσο τους οπαδούς όσο και από τους συμπαίκτες του.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Γκαλίνοβιτς να δεχθεί το χειροκρότημα της εξέδρας αφού στην πρώτη «επίσκεψη» των παικτών του Λίνεν στην εστία του, ο Τζιμπούρ δεν μπόρεσε να τον νικήσει στο τετ α τετ αφού ο Κροάτης πορτιέρο απομάκρυνε εντυπωσιακά.

Οι «πράσινοι» που είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έπαιζαν πλέον χωρίς άγχος λόγω της παρακαταθήκης του 2-0, στο 57’ έχασαν άλλη μια καλή στιγμή. Ο Ρομέρο έκανε την σέντρα ο Μάντζιος έκανε το κοντρόλ και στην κίνηση σούταρε αναγκάζοντας τον Σλόβάκο τερματοφύλακα να μπλοκάρει με δυσκολία. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Βίκτορ Μουνιόθ γνωρίζοντας ότι την Τετάρτη οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, απέσυρε τον Τζιόλη και πέρασδε τον Μπίσκαν στην μεσαία γραμμή.

Οι δύο τεχνικοί για διαφορετικούς λόγους προχώρησαν σε αλλαγές προσώπων στον αγωνιστικό χώρο. Από την πλευρά των γηπεδούχων ο Ισπανός τεχνικός ελέω του ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά» έβγαλε από το ματς τον Μάντζιο και τον Νίνη που αποθεώθηκε και πέρασε τους Παπαδόπουλο, Ιβανσιτς.

Από την αντίπερα όχθη, ο Εβαλντ Λίνεν βλέποντας ότι δεν μπορούν οι παίκτες του να απειλήσουν προχώρησε σε αλλαγή προσώπων στην επίθεση αλλά και αλαγή συστήματος. Ετσι, άλλαξε τον Αραβίδη με τον Κόντι και τον Λουρέντσο με τον Σιαλμά και μετέτρεψε το σύστημα σε 4-3-3.

Στο 78’ ο Μάριο Γκαλίνοβιτς χρειάστηκε και πάλι να επέμβει σωτήρια δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Κροάτης γκολκίπερ με ανεβασμένη ψυχολογία που δικαιολογημένα επιλέχθηκε στην Εθνική Κροατίας, νίκησε τόσο τον Γουνδουλάκη όσο και τον Τζιμπούρ στα δυνατά σουτ που του επιχείρησαν από κοντά, αποσπώντας και πάλι το χειροκρότημα της εξέδρας.

Τρία λεπτά αργότερα (81’) στην τελευταία καλή φάση του αγώνα, ο Παπαδόπουλος από αριστερά πέρασε τον Μανιάτη και έξω από την περιοχή σούταρε δυνατά αλλά ο Κένινγκ σωστά τοποθετημένος απομάκρυνε σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
td> Συνέντευξη Τύπου
Βίκτορ Μουνιόθ: "Ο αγώνας για μένα είχε γρήγορο ρυθμό. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου καταφέραμε να σκοράρουμε νωρίς, ενδεχομένως αν παίζαμε πιο ήρεμα να είχαμε έναν πιο ήρεμο αγώνα. Στο ημίχρονο είπαμε να παίξουμε με περισσότερη ακρίβεια και το γρήγορο γκολ που πετύχαμε μας ηρέμησε, ο Πανιώνιος απο την πλευρά του έκανε ευκαιρίες, όπως και εμείς που θα μπορούσαμε να πετύχουμε άλλο ένα γκολ.

Μου άρεσε ο ρυθμός του αγώνα, οι παίκτες είχαν θέληση να παίξουν να σκοράρουν, ίσως να χρειαζόταν καλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις. Αναλύσαμε την κατάσταση στην ομάδα, γνωριζόμαστε καλύτερα πλέον, οι παίκτες έχουν όρεξη για δουλειά και πλέον είμαστε σε αυτόν τον ρυθμό.

Είχαμε δει αρκετούς αγώνες του Πανιωνίου, ανάμεσα τους και την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, όπου δεν είχε αρκετή τύχη. Σχετικά με τα μεταγραφικά, κοιτάμε να δυναμώσουμε την ομάδα, όχι να κάνουμε μεταγραφές απλά για τις μεταγραφές, αλλά να πάρουμε έναν παίκτη που θα μπορεί να δυναμώσει την ομάδα.

Ακολουθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, όπου πρέπει να μπούμε με ρυθμό για ν' ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά μην ξεχνάμε οτι ακολουθεί και ο αγώνας του πρωταθλήματος με την ίδια ομάδα.

Απ' όσο ξέρω δεν μίλησα αν θέλω να παραμείνω στον Παναθηναϊκό, αυτό που μπορώ να επαναλάβω είναι οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μίλησα σε κανέναν ραδιοφωνικό σταθμό αν θέλω να παραμείνω ή όχι.

Κάνουμε αρκετές αλλαγές ανάλογα με τον αντίπαλο που έχουμε, τον αγωνιστικό χώρο, τις συνθήκες του αγώνα. Απο εκεί και πέρα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη ενδεκάδα.Τώρα, γιατί ο Βύντρα παίζει αριστερά; Επειδή οι Σέριτς και Δάρλας είναι τραυματίες.

Υπάρχουν κάποιοι κανούριοι παίκτες μετά την διακοπή και έχουν έρθει για να ενδυναμώσουν την ομάδα. Θεωρώ οτι ο Παναθηναϊκός κοιτάει πάντα την αγορά για να ενδυναμωθεί".













Έβαλντ Λινεν: "Και στα δυο ημίχρονα ήμασταν πολύ άτυχοι, ήταν ο χειρότερος τρόπος να μπούμε στο παιχνίδι. Δεχθήκαμε γκολ μετά απο 6-7 λεπτά στην αρχή, στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου επιστρέψαμε στον αγώνα, όμως με την έναρξη του β' ημιχρόνου δεχθήκαμε πάλι γκολ και ήταν δύσκολο να μπούμε και πάλι στο παιχνίδι.

Και τα δυο γκολ προέρχονται απο ατομικά, το πρώτο γιατί αφήσαμε τον Τζιόλη ελεύθερο και στο δεύτερο γιατί επιστρέψαμε στο Νίνη απο τα πλάγια να πάει στον κεντρικό άξονα και να σκοράρει. Ήρθαμε με στόχο να πάρουμε κάτι θετικό, όμως αν δεν πετυχαίνεις γκολ είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Στα πρώτα 20-25 λεπτά χάσαμε αρκετές μπάλες, αλλά στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου ήμασταν καλοί και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όπως αυτές των Πλετς και Αραβίδη, ενώ δεν καταφέραμε να εκμεταλλευθούμε την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κάνει τεχνητό οφσάιντ, καθώς δεν είχαμε καλή τελική πάσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ στα πρώτα 30 δεύτερα και αυτός ήταν πολύ άσχημος τρόπος για να ξεκινήσει το ημίχρονο. Αυτό που δεν καταφέραμε ήταν και πάλι το γκολ, παρά τις ευκαιρίες που είχαμε με τον Τζιμπούρ και τον Γουνδουλάκη. Στην συνέχεια προσπαθήσαμε να πιέσουμε αλλά ήταν αργά.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολυ καλή ομάδα αλλά αν δεν κάναμε αυτά τα χαζά λάθη μπορεί να είχαμε καλύτερη τύχη στον αγώνα, αυτή ίσως να είναι και η ουσιαστική διαφορά των δυο ομάδων, οτι η μια είχε 2-3 ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει".









Σωτήρης Νίνης: "Το ήξερα για το ρεκόρ, προσπάθησα να το σπάσω, αλλά πάνω απ' όλα έχει σημασία ότι νίκησε η ομάδα μου και όχι το ρεκόρ που έκανα. Είναι ένα όνειρο που συνεχίζεται ακόμα και ελπίζω να έχει συνέχεια. Πάνω απ' όλα πρέπει να αγωνίζεσαι για την ομάδα και μετά για τον εαυτό σου. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια, πρέπει να παίξουμε καλά και να τα πάρουμε. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Αν παίξουμε όπως σήμερα και με την Ξάνθη δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα. Η δημοσιότητα δεν με βαραίνει καθόλου, γιατί απλά δεν ασχολούμαι. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για την εθνική, δεν έχω αποφασίσει".

Γιώργος Βαρδινογιάννης: "Τι να πούμε για την επιστροφή στο σπίτι μας;"

Γιάννης Βαρδινογιάννης: "Αυτά θα τα πούμε άλλη μέρα"

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Θα σταθούμε αρωγοί σε οτι θέλει η ΠΑΕ στο θέμα της επιστροφής της στην Λεωφόρο, για τον Δήμο θα τα πούμε άλλη φορά".

Σωτήρης Λεοντίου: "Κάναμε μια καλή εμφάνιση και πήραμε μια σημαντική νίκη. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις και κερδίζω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Η συνέχεια είναι δύσκολη, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση. Ο Νίνης αξίζει πολλά, ενώ για τον ΠΑΟΚ δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, αν παίξουμε καλά θα νικήσουμε και θα προκριθούμε. Όπου και αν παίζουμε θα τα δίνουμε όλα για τον Παναθηναϊκό".

Ηλίας Κώτσιος: "Πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, αυτό θα το καταφέρουμε και με νίκες στα ντέρμπι. Προσωπικά θέλω να ξεχάσω την φετινή χρονιά. Ο Νίνης πρέπει να συνεχίσει την δουλειά και να μείνει προσγειωμένος. Και ποιος δεν θέλει να παίζει μπροστά σε 65.000 κοσμό; Στην Λεωφόρο θα είναι καλά αλλά όταν θα θέλει κάποιος να βρει ένα εισιτήριο δεν θα μπορεί".

Βαγγέλης Κουτσόπουλος: "Τα δυο γρήγορα γκολ μας αποσυντόνισαν και μας άλλαξαν τα σχέδια. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και τις ευκαιρίες τις κάνει γκολ. Δεν στεκόμαστε σε αυτόν τον αγώνα και συνεχίζουμε την προσπάθεια".

Νίκος Σπυρόπουλος: "Μπήκαμε μουδιασμένα και το παιχνίδι κρίθηκε στα γρήγορα γκολ. Έχω τρία χρόνια ακόμα συμβόλαιο, δεν με έχει πλησιάσει κανείς. Ο Νίνης είναι καλός παίκτης πρέπει να μείνει προσγειωμένος".

Αλμπί Κόντι: "Ήταν ένα καλό ματς με πολλές ευκαιρίες, το γρήγορο γκολ μας άλλαξε την τακτική, είχαμε απουσίες που μας στοίχισαν, περιμέναμε κάτι καλύτερο".
td> Όλα τα λεφτά...
Το γκολ του Σωτήρη Νίνη… Ο «πιτσιρικάς» από την Χειμάρα απέδειξε πόσο απλή είναι η μπάλα και με μια από τις εκπληκτικές προσπάθειες που κάνει όταν πιάνει την μπάλα στα πόδια πέρασε δύο παίκτες και έστειλε την μπάλα με δυνατό σουτ στην δεξιά γωνία του Κένινγκ. Παράλληλα το νέο «αστέρι» των «πράσινων» έγινε ο νεότερος σκόρερ όλων των εποχών του "τριφυλλιού".
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την απουσία του κόσμου. Οι «πράσινοι» οπαδοί και πάλι προτίμησαν τον αναπαυτικό καναπέ τους και παρά την ωραία ηλιόλουστη μέρα δεν ήρθαν να ενισχύσουν τους «πράσινους». Ωστόσο, οι λίγοι που ήρθαν φρόντισαν να τραγουδούν ενισχύοντας τους παίκτες του Μουνιόθ και στα ενενήντα λεπτά.
td> To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
O Παναθηναϊκός στη σέντρα.
1' Οφσάιντ Πανιώνιος
Κάθετη πάσα του Ενσαλίβα, σε θέση οφσάιντ Τζιμπούρ και Γουνδουλάκης.
3' Άουτ Παναθηναϊκός
Ο Λεοντίου τροφοδότησε δεξιά τον Μάντζιο που έκανε κοντρόλ και σουτ με το αριστερό η μπάλα πέρασε ψηλά.
6' Γκολ Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης
Κάθετη πάσα του Τζιόλη για τον Σαλπιγγίδη που ήταν μέσα στην περιοχή, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έκανε σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μανιάτη και κατέληξε στα δίχτυα του Κένινγκ
8' Τραυματισμός Πανιώνιος Ριμπέϊρο
Διακοπή στον αγώνα γιατί είναι στο έδαφος ο Ριμπέϊρο. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει κάτι σοβαρό και συνεχίζει.
10' Κόρνερ Παναθηναϊκός
Ο Μάντζιος πήρε πολύ ωραία την μπάλα απο τα δεξιά και έκανε σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων παραχώρησαν κόρνερ.
11' Οφσάιντ Πανιώνιος Αραβίδης
Πάσα του Πλετς για τον Αραβιδή, ο μέσος των φιλοξενούμενων υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.
13' Τραυματισμός Πανιώνιος Ενσαλίβα
Ο Ενασαλίβα έπεσε άτσαλα στο έδαφος και ο κ. Καλόπουλος σταμάτησε αμέσως τον αγώνα. Ευτυχώς ο αριστερός μπακ των "κυανέρυθρων" δεν έχει κάτι σοβαρό.
17' Σχόλιο
Ο Παναθηναϊκός ξεδιπλώνεται καλύτερα επιθετικά, παρά το γεγονός οτι ο Πανιώνιος έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του.
18' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Βύντρα
19' Τραυματισμός Πανιώνιος Κένινγκ
Ο Κένινγκ τραυματίστηκε ωστόσο δεν έχει κάτι σοβαρό και ο αγώνας συνεχίζεται.
20' Κόρνερ Παναθηναϊκός
Επικίνδυνη σέντρα του Νίνη με το αριστερό, ο Ενσαλίβα πρόλαβε με κεφαλιά και παραχώρησε κόρνερ.
28' Κόρνερ Πανιώνιος
Πολύ ωραία κάθετη πάσα του Ριμπέϊρο για τον Αραβίδη μέσα στην περιοχή, ο Μόρις πρόλαβε και απομάκρυνε σε κόρνερ.
29' Κεφαλιά Πανιώνιος Πλετς
Ο Αραβίδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Πλετς πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα πέρασε πάνω απο την εστία του Γκαλίνοβιτς.
30' Τραυματισμός Παναθηναϊκός Λεοντίου
Ο Λεοντίου βρέθηκε στο έδαφος και υπάρχει νέα διακοπή στον αγώνα. Ο μέσος του Παναθηναϊκού μεταφέρεται εκτός αγωνιστικού χώρου αν και δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.
33' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος : Σπυρόπουλος
36' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Ρομέρο
Κάθετη πάσα του Μάντζιου για τον Ρομέρο που μπήκε στην περιοχή και γύρισε την μπάλα, όμως ο Γκασπάρ απομάκρυνε μπροστά απο τον Σαλπιγγίδη.
36' Άουτ Πανιώνιος
Στην εξέλιξη της φάσης ο Πανιώνιος βγήκε στην επίθεση, ο Λουρένσο έκανε σουτ απο το ύψος της περιοχής η μπάλα πέρασε πολύ μακριά απο την εστία του Γκαλίνοβιτς.
39' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Νίνης
41' Τραυματισμός Πανιώνιος Πλετς
Νέα διακοπή στον αγώνα. Ο Πλετς αυτή την φορά στον αγωνιστικό χώρο που τραυματίστηκε σε κόντρα με τον Λεοντίου. Τίποτα σοβαρό ο αμυντικός του Πανιωνίου, θα συνεχίσει τον αγώνα.
44' Ευκαιρία Πανιώνιος
Πολύ ωραία προσπάθεια του Αραβίδη απο τ' αριστερά που απέφυγε τρεις παίκτες (Νίνη, Νίλσον, Γκούμα) και έκανε σέντρα στην περιοχή, όμως ο Μόρις πρόλαβε και απομάκρυνε την μπάλα μπροστά απο τον Ριμπέϊρο που ήταν έτοιμος να κάνει σουτ
45' Έναρξη καθυστερήσεων : 3'
45' Άουτ Πανιώνιος
Ο Αραβίδης γύρισε για τον Σπυρόπουλο που τροφοδότησε τον Γουνδουλάκη, όμως το σουτ του μέσου των "κυανέρυθρων" ήταν απογοητευτικό, καθώς η μπάλα πέρασε μακριά απο την εστία του Γκαλίνοβιτς.
45' Σουτ Πανιώνιος Μανιάτης
Ο Μανιάτης βρήκε χώρο για να κάνει μακρινό σουτ, η μπάλα στην αγκαλιά του Γκαλίνοβιτς που δεν προβληματίστηκε.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Ο Πανιώνιος στη σέντρα.
46' Γκολ Παναθηναϊκός Νίνης
Πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Νίνη απο τα δεξιά, απέφυγε δυο αντιπάλους και με αριστερό σουτ απο το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και γνωρίζει την αποθέωση απο τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, καθώς γίνεται ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος.
50' Ευκαιρία Πανιώνιος Τζιμπούρ
Ο Τζιμπούρ μπήκε στην περιοχή του Παναθηναϊκού και προσπάθησε να πλασάρει τον Γκαλίνοβιτς, ο Κροάτης όμως παραχώρησε κόρνερ.
55' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
O Μπίσκαν στην θέση του Τζιόλη.
57' Σουτ Παναθηναϊκός Μάντζιος
Ο Μάντζιος βρήκε χώρο απο τα δεξιά και έκανε σουτ, όμως ο Κένινγκ απομάκρυνε την μπάλα.
58' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Μπίσκαν
58' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος : Ενσαλίβα
63' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Παπαδόπουλος στην θέση του Μάντζιου.
65' Άουτ Παναθηναϊκός
Σουτ του Παπαδόπουλου απο μακριά, ψηλά η μπάλα, μακριά απο την εστία του Κένινγκ.
66' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Δυο αλλαγές για τον Πανιώνιο. Οι Κόντι και Σιαλμάς στις θέσεις των Αραβίδη και Λουρένσο.
69' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Ίβανσιτς στην θέση του Νίνη που γνωρίζει την αποθέωση.
75' Σουτ Πανιώνιος
Ο Σιαλμάς έκανε πλασέ απο το ύψος της περιοχής, κανένα πρόβλημα για τον Γκαλίνοβιτς που μπλόκαρε την μπάλα.
79' Ευκαιρία Πανιώνιος
Διπλή ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Αρχικά ο Γουνδουλάκης έκανε σουτ απο το ύψος της περιοχής, ο Γκαλίνοβιτς απομάκρυνε, η μπάλα έφθασε στον Τζιμπούρ που επιχείρησε νέο σουτ, όμως και πάλι ο Γκαλίνοβιτς ήταν σ' ετοιμότητα και παραχώρησε κόρνερ.
82' Κόρνερ Παναθηναϊκός
Ο Παπαδόπουλος πήρε την μπάλα απο τ' αριστερά και άρχισε να συγκλίνει στον κεντρικό άξονα, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έκανε σουτ, όμως ο Κένινγκ ήταν σ' ετοιμότητα και παραχώρησε κόρνερ.
83' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Κουτσόπουλος στην θέση του Τζιμπούρ.
90' Έναρξη καθυστερήσεων : 3'
90' Λήξη αγώνα































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ