ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παίρνει και τον Βιτάλ μετά το "οκ" του Γιοβάνοβιτς

Ο Ματέους Βιτάλ με τη φανέλα της Κορίνθιανς
Ο Ματέους Βιτάλ με τη φανέλα της Κορίνθιανς AP PHOTO/FERNANDO VERGARA

Ο Παναθηναϊκός προχωράει και στον δανεισμό του Ματέους Βιτάλ από την Κορίνθιανς ενεργοποιώντας τη συμφωνία που υπήρχε εδώ και μέρες με τους Βραζιλιάνους.

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός παλεύει την περίπτωση του Σεμπάστιαν Παλάσιος από την Ιντεπεντιέντε, κάνει δικό του και τον 23χρονο Βραζιλιάνο Ματέους Βιτάλ ενεργοποιώντας τη συμφωνία που υπήρχε εδώ και μέρες με την Κορίνθιανς και για την οποία είχαν γράψει σχετικά στη Βραζιλία.

Στο "τριφύλλι" περίμεναν το "οκ" από το Γιοβάνοβιτς για να προχωρήσουν στον δανεισμό του Βιτάλ και από τη στιγμή που αυτό δόθηκε τότε προχωρούν στην απόκτηση του ώστε να ενισχυθεί και άλλο μεσοπιθετικά ο Παναθηναϊκός.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος μπορεί να παίξει εκτός από το "10" και στα άκρα της επίθεσης (και δη αριστερά), θέση στην οποία οι πράσινοι επίσης ψάχνουν παίκτη στην αγορά.

Ο Βιτάλ την σεζόν 2020-21 με τη φανέλα της Κορίνθιανς έπαιξε σε 30 παιχνίδια και πέτυχε 5 τέρματα ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ ενώ την προηγούμενη περίοδο και συγκεκριμένα το 2019-20 έπαιξε 37 παιχνίδια και κατάφερε να σκοράρει 4 τέρματα. Ενώ στην πρώτη του χρονιά στους Βραζιλιάνους είχε αγωνιστεί και πάλι σε 37 αναμετρήσεις και είχε πετύχει δύο γκολ. Ο Βιτάλ έχει αναδειχτεί από τις ακαδημίες της Βάσκο Ντα Γκάμα, ανέβηκε στην πρώτη ομάδα το 2015 και εν συνεχεία μετακόμισε στην Κορίνθιανς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ